Gość el becetol Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Jaki jest tytuł kawałka zaczynającego się na 0:28? http://pl.youtube.com/watch?v=93n4_nukoEI Go Away http://www.youtube.com/watch?v=Nh4aifT3AXg Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Jaki jest tytuł kawałka zaczynającego się na 0:28? http://pl.youtube.com/watch?v=93n4_nukoEI Go Away http://www.youtube.com/watch?v=Nh4aifT3AXg Danke Cytuj Odnośnik do komentarza
Mati_Siepacz 0 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Poszukuje piosenki której fragmentem kończy się kawałek Grammatika - Jest już późno, piszę. Zbigniew Wodecki - Pieśn Ciszy bodajże, ale nie mogłem nigdzie znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 miejski klasyk - dokładnie w twoich uszach z drugiego kodexu, plox. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yasio da rial madafaka 0 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 http://www.speedyshare.com/155552527.html Prosze Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 tenks! Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 ludzie...blagam...zrobie wszystko za KDK - Początki składu samo audio da rade..ale jak ktos mi tu wrzuci orginalny klip to ma mistrza swiata i moje podziekowania/szacunek do konca zycia ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
mortis 2 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) szukam kawalka Solar feat. Bialas- Dzien ch.uja. Bylbym bardzo wdzieczny za linka do pobrania pozdro Edytowane 17 Lutego 2009 przez mortis Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) http://mlsu.wrzuta.pl/aud/file/zwPMzSq8ti/bialas_-_dzien_chu.ja_feat._solar miast chu.ja winno być bez kropki Edytowane 17 Lutego 2009 przez Reiko Cytuj Odnośnik do komentarza
mortis 2 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Devil 3 Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 szukam kawalka Solar feat. Bialas- Dzien ch.uja. Bylbym bardzo wdzieczny za linka do pobrania pozdro Dzień (pipi)a 2 Białas i Solar wydali to w walentynki, coby każdy mógl puścic swojej (pipi)e. mnie się tam podoba. "...prędzej mój stary użyje szminki niż tego dnia będę słodszy od milki..." Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Star 1 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Hmm Może to już było ale szukam płyty N.M.O. - Conspirancy chyba taka poprawna nazwa moze ktos ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
mortis 2 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 dwojke mam juz na kompie nawet ale dzieki ;p teraz szukam plyty jakiejs squadu Brudne Serca ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 ...dobrego albumu PMD Cytuj Odnośnik do komentarza
Devil 3 Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 dwojke mam juz na kompie nawet ale dzieki ;p teraz szukam plyty jakiejs squadu Brudne Serca ;D brd nie wydało płyty. jedynie nowy bootleg jest dostępny. Nazywa się "Getto glow" Cytuj Odnośnik do komentarza
Yasio da rial madafaka 0 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 ...dobrego albumu PMD http://rapidshare.com/files/97942159/PMD_-...ness__1996_.rar Najlepszy moim zdaniem album PMD, pare klasycznych trackow zawiera, przede wszystkim Ruff,rugged n raw w wersji z Das EFX-moje top 10 kawalkow hiphopowych ever Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Dzięki. Awakening też warte uznania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 (edytowane) POSZUKUJE Tupac - A Crooked Nigga Too (Ruuben Remix) w dobrej jakosci. Oraz jakies godne polecenia nuty Rakima, ostatnio go uslyszalem w jakims featuringu i flow goscia mnie rozlozyl. Edytowane 24 Lutego 2009 przez komar737 Cytuj Odnośnik do komentarza
mortis 2 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 dwojke mam juz na kompie nawet ale dzieki ;p teraz szukam plyty jakiejs squadu Brudne Serca ;D brd nie wydało płyty. jedynie nowy bootleg jest dostępny. Nazywa się "Getto glow" no wlasnie tak sadzilem ze musi byc jakis powod dla ktorego nie znalazlem zadnego albumu tylko promo czegos z tego roku Kurde za(pipi)iscie spodobal mi sie kawalek z ich udzialem na plycie Piha.Kiedy bedzie oficjalna wersja nie bootleg? Cytuj Odnośnik do komentarza
Devil 3 Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 dwojke mam juz na kompie nawet ale dzieki ;p teraz szukam plyty jakiejs squadu Brudne Serca ;D brd nie wydało płyty. jedynie nowy bootleg jest dostępny. Nazywa się "Getto glow" no wlasnie tak sadzilem ze musi byc jakis powod dla ktorego nie znalazlem zadnego albumu tylko promo czegos z tego roku Kurde za(pipi)iscie spodobal mi sie kawalek z ich udzialem na plycie Piha.Kiedy bedzie oficjalna wersja nie bootleg? oj, tego to nie wiadomo. IMO smark solo jest lepsze od brd. Zassaj se "na(pipi)awszy ep/moda na epke" jeśli jeszcze nie masz (IMO klasyk). poza tym "Tony Flegmy" bootleg. ps. poszukaj na ślizgu, rapidach, pebie, itd. paczek pt. "brudne serca". Ja mam z 2 na kompie, jest w nich dużo "rzadkich" kawałków. Smark ponadto mial jeszcze w chu.ja featów. jak coś to sie odezwij ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Yasio da rial madafaka 0 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Dzięki. Awakening też warte uznania? No w porzadku, ale bez rewelacji, ja sie jaram duzo bardziej starszymi albumami no i EPMD rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 nietypowa prosba teraz bedzie, poszukuje: "In 2004, The Best of Junior M.A.F.I.A (Cleopatra) was released, as well as a DVD directed by documentary filmmaker, April Maiya, titled Chronicles of Junior M.A.F.I.A; a candid documentary dealing with the controversy and conspiracies surrounding The Notorious B.I.G and the Junior M.A.F.I.A." filmu Chronicles of Junior M.A.F.I.A., ktory byl wydany w 2004 przez April Maiya. dziekuje naprawde goraco za linka, jesli takowy sie pojawi tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Globus_ 1 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ego trippin' dirty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 (edytowane) Dzieki za pomoc, chlopaki ale juz sam znalazlem. <_< Edytowane 5 Marca 2009 przez komar737 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi