Reiko 12 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Western Trylogia. Tylko nie te 3 płytki tylko to: http://www.poznanskirap.com/aktualnosci.ph...-miejscach.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 (edytowane) The Game - Like father, like son - instrumental Ma ktoś? edit: k znalazłem Edytowane 5 Kwietnia 2009 przez Bojan_Zaw Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Szukam nazwy kawałka z ktorego bit jest w walce Wit vs Gospel na tej stronce: http://www.myspace.com/odwroconyleming wchodzi na 6:50. To chyba Premier ale cos nie jestem pewien a bit bardzo znany.. Anyone? Cytuj Odnośnik do komentarza
mortis 2 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 szukam nowego singla piha- veni vidi vici w jak najlepszej jakosci bo narazie mam 128kbps ale kawalek tak za(pipi)isty ze chce miec go w lepszej jakosci. ktos pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Nazwy kawałka gdzie w klipe gość (amerykanin) miał bluzę LRG Skeleton i jeździł autem. Cytuj Odnośnik do komentarza
eraef 96 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Nazwy kawałka gdzie w klipe gość (amerykanin) miał bluzę LRG Skeleton i jeździł autem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 tak właśnie. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Obawiam sie, ze to nie byl Wu Tang. Inna rzecz, ze znalesc utwor z Methodem to szukanie igly w stogu siana, wystepuje w prawie karzdym utworze Wu, jako featuring na solowych plytach czlonkow, z Killa Beez oraz z masa artystow nie majacych nic wspolnego z Wu. Po pierwsze powiedz mi ile mniej wiecej wokali tam bylo? Czy to walek wolny czy szybki? Wiecej szczegulow na temat tego teledysku? Rapowali dosyć szybko. Co do wokali,to nie mam pojęcia ile ich było. Co do teledysku,to przypomniało mi się,że na początku koleś kupuje komiks,a poźniej do niego znajomi podchodzą i wspólnie oglądają :}. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oliwka - Wosku Królowa. Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Obawiam sie, ze to nie byl Wu Tang. Inna rzecz, ze znalesc utwor z Methodem to szukanie igly w stogu siana, wystepuje w prawie karzdym utworze Wu, jako featuring na solowych plytach czlonkow, z Killa Beez oraz z masa artystow nie majacych nic wspolnego z Wu. Po pierwsze powiedz mi ile mniej wiecej wokali tam bylo? Czy to walek wolny czy szybki? Wiecej szczegulow na temat tego teledysku? Rapowali dosyć szybko. Co do wokali,to nie mam pojęcia ile ich było. Co do teledysku,to przypomniało mi się,że na początku koleś kupuje komiks,a poźniej do niego znajomi podchodzą i wspólnie oglądają :}. Animowany, ale bez komiksu, wiec pewnie nie to Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 (edytowane) Obawiam sie, ze to nie byl Wu Tang. Inna rzecz, ze znalesc utwor z Methodem to szukanie igly w stogu siana, wystepuje w prawie karzdym utworze Wu, jako featuring na solowych plytach czlonkow, z Killa Beez oraz z masa artystow nie majacych nic wspolnego z Wu. Po pierwsze powiedz mi ile mniej wiecej wokali tam bylo? Czy to walek wolny czy szybki? Wiecej szczegulow na temat tego teledysku? Rapowali dosyć szybko. Co do wokali,to nie mam pojęcia ile ich było. Co do teledysku,to przypomniało mi się,że na początku koleś kupuje komiks,a poźniej do niego znajomi podchodzą i wspólnie oglądają :}. Animowany, ale bez komiksu, wiec pewnie nie to To nie,a BTW- piosenka jest świetna (znam ze dwa lata) Dodam,że na tym teledysku siędzą na murku Edytowane 29 Kwietnia 2009 przez InFiDeL Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Kawałka: Beat Squad - Familia, kuzyni. Kawałek mam, ale na klipie jest jeszcze bonusowy wers: 3:38. W ogóle istnieje wersja audio z tym gościem na końcu czy tylko teledysk? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 I Only Wear My White Tees Once - The Federation szukam na wczoraj. i zeby dobra jakosc byla, bo widze ze wy tu ostratnio tylko pedalom ze zdjeciami jakiejs ruskiej malolaty na prv sapiecie zboczency degeneraci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Obawiam sie, ze to nie byl Wu Tang. Inna rzecz, ze znalesc utwor z Methodem to szukanie igly w stogu siana, wystepuje w prawie karzdym utworze Wu, jako featuring na solowych plytach czlonkow, z Killa Beez oraz z masa artystow nie majacych nic wspolnego z Wu. Po pierwsze powiedz mi ile mniej wiecej wokali tam bylo? Czy to walek wolny czy szybki? Wiecej szczegulow na temat tego teledysku? Rapowali dosyć szybko. Co do wokali,to nie mam pojęcia ile ich było. Co do teledysku,to przypomniało mi się,że na początku koleś kupuje komiks,a poźniej do niego znajomi podchodzą i wspólnie oglądają :}. Animowany, ale bez komiksu, wiec pewnie nie to To nie,a BTW- piosenka jest świetna (znam ze dwa lata) Dodam,że na tym teledysku siędzą na murku To już mniej ważne. Szukam innej piosenki. Na teledysku koleś rapuje na miejscu po morderstwie. Są takie źółte taśmy policyjne odgradzające to miejsce. Jest też kilka momentów jak kolesiowi spada glock. Kojarzycie? Cytuj Odnośnik do komentarza
krak2610 0 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Obawiam sie, ze to nie byl Wu Tang. Inna rzecz, ze znalesc utwor z Methodem to szukanie igly w stogu siana, wystepuje w prawie karzdym utworze Wu, jako featuring na solowych plytach czlonkow, z Killa Beez oraz z masa artystow nie majacych nic wspolnego z Wu. Po pierwsze powiedz mi ile mniej wiecej wokali tam bylo? Czy to walek wolny czy szybki? Wiecej szczegulow na temat tego teledysku? Rapowali dosyć szybko. Co do wokali,to nie mam pojęcia ile ich było. Co do teledysku,to przypomniało mi się,że na początku koleś kupuje komiks,a poźniej do niego znajomi podchodzą i wspólnie oglądają :}. Animowany, ale bez komiksu, wiec pewnie nie to To nie,a BTW- piosenka jest świetna (znam ze dwa lata) Dodam,że na tym teledysku siędzą na murku To już mniej ważne. Szukam innej piosenki. Na teledysku koleś rapuje na miejscu po morderstwie. Są takie źółte taśmy policyjne odgradzające to miejsce. Jest też kilka momentów jak kolesiowi spada glock. Kojarzycie? Na miejscu morderstwa rozpoczyna się teledysk do kawałka 2pac`a - Ghetto Gospel, ale coś czuje, że to nie o to Ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 http://www.youtube.com/watch?v=n3-2D1HzqgE tytuł, wykonawca. cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Jedi Mind Tricks - On The Eve Of War (Feat. GZA) Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 :bow: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Ogólnie to polecam całą ich twórczość Cytuj Odnośnik do komentarza
Yasio da rial madafaka 0 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Obawiam sie, ze to nie byl Wu Tang. Inna rzecz, ze znalesc utwor z Methodem to szukanie igly w stogu siana, wystepuje w prawie karzdym utworze Wu, jako featuring na solowych plytach czlonkow, z Killa Beez oraz z masa artystow nie majacych nic wspolnego z Wu. Po pierwsze powiedz mi ile mniej wiecej wokali tam bylo? Czy to walek wolny czy szybki? Wiecej szczegulow na temat tego teledysku? Rapowali dosyć szybko. Co do wokali,to nie mam pojęcia ile ich było. Co do teledysku,to przypomniało mi się,że na początku koleś kupuje komiks,a poźniej do niego znajomi podchodzą i wspólnie oglądają :}. Animowany, ale bez komiksu, wiec pewnie nie to To nie,a BTW- piosenka jest świetna (znam ze dwa lata) Dodam,że na tym teledysku siędzą na murku To już mniej ważne. Szukam innej piosenki. Na teledysku koleś rapuje na miejscu po morderstwie. Są takie źółte taśmy policyjne odgradzające to miejsce. Jest też kilka momentów jak kolesiowi spada glock. Kojarzycie? W tym klimacie jest tez Murder was the case Snoopa, ale dawno tego klipu nie widzialem to nie pamietam np czy glock mu spadal czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 black rob & p diddy - thats crazy plz, na zaraz ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojti166 0 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Siema Poszukuje nazwy kawalka FIRMY z ktorej jest cytat: "Może ide do nikąd i to mój kolejny błąd, może całe moje życie jest snem na jawie" z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 W poszukiwaniu sensu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Necro I need drugs w jakiejs dobrej jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza
White 23 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Ok, wiem że gdzieś w tym dziale pojawił się już na pewno link do nowego albumu Eminema. No ale nie moge go znaleźć, więc jakby ktoś był tak miły... Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Daniel Drumz - Electric Relaxation Vol. 2 Plagz ! Wszelkie linki dostepne w necie sie pousuwaly, moze bedzie mogl ktos to upnac ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi