Opublikowano 16 marca 201114 l Poszukuje american mylffon, mixtejp dj buhha wiec legalnie mozna link TUTAJ PODAC. Ale szukam wersji pocietej na tracki. Prosze o pomoc!
Opublikowano 16 czerwca 201113 l szukam takiego czarnego kawalka ktory ma w refrenie "sunshine", cos jakby "tag on shunshine" czy cos takiego, chodzi o takie kalifornijskie klimaty z lat 90 czy ktos Ku rwa zagląda na to forum? Edytowane 17 czerwca 201113 l przez komar737
Opublikowano 17 lipca 201113 l Nie jest to Kalifornijskie, ale tylko to by mi pasowało : http://www.youtube.com/watch?v=Pih00OkKWgg
Opublikowano 30 października 201113 l Ma ktoś lina do dobrej jakości FISZ EMADE - "zwierze bez nogi" ?
Opublikowano 19 grudnia 201113 l buka-pokoj 003 we flacu lub innym formacie bezstratnym, jak ktos ma oryginala bardzo bym prosil o zripowanie
Opublikowano 31 grudnia 201113 l Ziomeczki zarzućcie kawałkiem Smarka na bicie takim afrykańskim, co to swego czasu leciał w radiach. Chyba tam Akon śpiewał nawet.
Opublikowano 15 marca 201213 l Ja je.bie banny. Oficjalna strona zespołu, tam masz za free do pobrania... http://thirdworlds.net
Opublikowano 17 listopada 201212 l Piosenka Mefa w której wspomina o Redmenie, ale Mr Red nie występuje na niej
Opublikowano 18 listopada 201212 l A wiecie skąd mogę ukraść płytkę Entero - Pomiędzy kamienicami / Liryczny żywioł?
Opublikowano 31 stycznia 201312 l poszukuje dyskografii galernikow. ich oficjalna strona lezy, jesli chodzi o download.
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l Szukam kawałka, nie słucham jednak nic z hip hopu, ale miła bania wczoraj była i ten kawałek leciał.Typ śpiewał że laska poznała typa, hiszpana Enrique z erasmusa (wymiany), przyjechała z opola do warszawy, poznała tego typa, wielka miłość, zrobił jej dzieciaka, zostawił ją, pisał maile.Kawałek wydawał się spoko, albo po prostu była dobra bania:) Co za utwór? Kojarzycie ten tekst?
Opublikowano 22 kwietnia 201311 l Zapodajcie coś w stylu M.A.A.D City Kendricka (nie mam na myśli całej płyty, tylko kawałek z Eithem).
Opublikowano 23 kwietnia 201311 l moze nie cos jak maad city dokladnie, ale podobne klimaty, sprawdzaj inne kawalkensy w ogole flatbuszow