Gość Rozi Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Dobra Farmer, skończ już. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Nie ma takiej opcji, lubie swoje niepopularne opinie wrzucac w kazdym mozliwym miejscu w internetach Cytuj
Pawlo 86 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Ostatnio słyszałem track "Myślałby kto" rapera Kuban i wpadł mi w ucho. Jakiaś inna jego twórczość istnieje, czy za bardzo łak, żebym mógł otrzymać odpowiedź tutaj? Nie pytam o to, co na jutub. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 W przyszłym roku ma być mixtape od niego. Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Szukam czegoś w klimatach albumów 'Eldo - Eternia' i 'Grammatik - Światła Miasta'. Przesłuchałem ostatnio te dwa albumy i wsiąkłem. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Gres/Snatch - Noc EP Jimson & MeHow - Między SłowamiJimson - Gorączka w Parku Igieł Sokół i Marysia Starosta - Czarna Biała Magia Powinno być OK. Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Dorzuciłbym 'Muzykę Poważną' Pezeta-Noona, 'Klasyczna' w sumie też pasuje, pomimo kilku luźniejszych traków. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 czerwca 2014 Opublikowano 28 czerwca 2014 (edytowane) poszukuje nazwy "kapeli" - odrazu mowie że to bardzo trudna sprawa bo prawie nic nie pamiętam wiem że słuchałem tego daaaawno temu, myśle ze była to grupa popularna (nie wiem jak bardzo) w latach 80' i 90' i chyba mieli w nazwie "dog" , było to typowy hardkorowy rap (gangsta rap) z tamtych lat, napewno nie było do "dog eat dog" które było połączeniem rapu i rocka, tylko coś typowo rapowego, ktoś kojarzy cokolwiek? chyba człownkowie byli białasami a nie murzynami (ledwo co pamiętam z okładki kasety jaką miałem) Edytowane 28 czerwca 2014 przez Yano Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 29 czerwca 2014 Opublikowano 29 czerwca 2014 Tha Dogg Pound ? Ale biali nie są. A może po prostu Beastie Boys ? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 czerwca 2014 Opublikowano 29 czerwca 2014 niestety nie, na okładce serio był chyba jakiś białas albo latynos na głównym planie beastie boys tym bardziej nie, dobrze ich znam a tu chodzi o grupe która raczej mogła byc znana tylko w odpowiednich klimatach a nie ogolnie Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 czerwca 2014 Opublikowano 29 czerwca 2014 Może chodzi Ci o Sena Doga z Cypress Hill? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 czerwca 2014 Opublikowano 29 czerwca 2014 (edytowane) też napewno nie, cypress hill dobrze znam (a przynajmniej z tamtych czasów) w sumie nie wiem co jeszcze moge dopowiedzieć, bardzo mało pamiętam, wydaje mi sie ze na okładce kasety były właśnie 3 postacie w posobnym ustawieniu jak na fotce wyżej, obrysowane zielonym polem i tytuł na górze pewnie nie uda sie znaleźć nic konkretnego bo zdaje sobie sprawe że ilość danych jest znikoma, ale myślałem że warto spytać, a nóż sie trafi osoba która to pamieta swoją drogą w tamtych czasach mając ze 12-13 lat ubyłem fanem ICP, głównie przez jeden teledysk który czasem leciał w TV z wielkim smutkiem szybko sie okazało że za cholere nie można tego kupić w polsce, pamiętam jak regularnie odwiedziałem bazar pod pałacem kultury gdzie było kilka stoisk z kasetami, i za każdym razem gdy o to pytałęm słyszałem "że co? nie znam" a w najlepszym razie "aa coś kojarzę ale chyba tego w polsce nie ma" dopiero z 2 lata później udało mi sie kupić kasete na wycieczce klasowej do francji - podjara była niesamowita i słuchanie do porzygu to była ich 4 płyta, potem udało mi sie dorwać jeszcze trzecią jakiś znajomy w polsce miał, nie mam pojęcia skąd, a potem dorwałem 1 i 2 chyba od ojca który wyjechał do ameryki piąta pare lat później już pojawiłą sie normalnie w polsce, też kupiłem, mimo że moje zainteresowanie tą kapelą było znacznie mniejsze, a płyta też mi sie średnio podobała kurde to były czasy, trudne czasy, teraz każdą rzecz można znaleźć w kilka sekund w internecie Edytowane 29 czerwca 2014 przez Yano Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 No tej piosenki nie możesz znaleźć w kilka sekund. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 pomoglbym Ci, ale jestes januszem, wiec gon du,,pe Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 (edytowane) nvrmind poszukuje nazwy "kapeli" - odrazu mowie że to bardzo trudna sprawa bo prawie nic nie pamiętam wiem że słuchałem tego daaaawno temu, myśle ze była to grupa popularna (nie wiem jak bardzo) w latach 80' i 90' i chyba mieli w nazwie "dog" , było to typowy hardkorowy rap (gangsta rap) z tamtych lat, napewno nie było do "dog eat dog" które było połączeniem rapu i rocka, tylko coś typowo rapowego, ktoś kojarzy cokolwiek? chyba człownkowie byli białasami a nie murzynami (ledwo co pamiętam z okładki kasety jaką miałem) Edytowane 18 lipca 2015 przez BartIrlandia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi