zimzvm 36 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 no to klops. Twitter i Facebook musi wystarczyć. ten pierwszy idealnie nadaje się do Xboxa, bo czasem nie zawsze mi się chce brać kompa i sprawdzać, co tam wróbelki ćwierkają. natomiast Facebook mnie intryguje. ciekaw jestem, jak zostanie dostosowany ten mocno rozbudowany portal społecznościowy do możliwości nawigacyjnych na xbox. ponoć jest bardzo wygodny i intuicyjny... zweryfikuję te opinie, jak tylko to będzie możliwe. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Jest całkiem dobrze zorganizowany i co najważniejsze szybko chodzi. Fotki znajomych szybko się ładują, wygodnie można zasuwać po menusach. Dobra rzecz Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Teraz wszedł ten jakiś program Majkrosoftu, że dostajemy MSP za przedłużenie Golda itp. Jest tam też 100MSP za pierwszy zakup czegoś na rynku. Do dupy to jest, bo co z tymi, którzy niegdyś zrobili pierwszy zakup? Też powinni otrzymać 100MSP :F Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 A jak ja np przedłużyłem obie golda na rok 2 miesiące temu? Dostajesz za darmo, więc powinieneś się cieszyć. Często właśnie te 100 czy 200pkt brakuje do kupienia czegoś tam. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Oczywiście, że się cieszę z tego powodu. Nie za często się zdarza, że MS coś daje za friko xd Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 100msp za roczny gold to duzo dla was? Kupicie sobie jakis tshiert dla awatarka badz gamerpica? ... Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 racja darowanemu koniowi się zęby nie patrzy. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Przecież dopiero ruszyła beta i to tylko w Stanach. Nam nic nie dadzą, nie mamy Live'a. Cytuj
wrog 640 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Jakby brak oficjalnie Live'a miał jakiekolwiek znaczenie... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 racja darowanemu koniowi się zęby nie patrzy. Tak samo dzialaja takie wszelkie zbieraniny punktow sklepie czy na stacjach by dostac glupu kubek musisz zatankowac za 300zl. Zeby tutaj kupic cos sensowego trzeba sporo dac kasy MS by ten poczestowal cie 100msp Cytuj
orion50 632 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Jakby brak oficjalnie Live'a miał jakiekolwiek znaczenie... Chyba jednak ma. wrogu działa Ci last fm ? Cytuj
wrog 640 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 W tym przypadku nie ma, sam biorę udział w programie Xbox Live Rewards. Last.fm działa tylko w UK i USA. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 Trzeba mieć konto na US albo UK i być w kraju gdzie live jest oficjalny i wtedy działa. Tzn. tak wyczytałem. a skoro rewards Wam działa to dobrze Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 W najnowszym podcascie EPIC FAIL przeprowadzamy rozmowe z panem Hubertem Hatlasem ktory jest odpowiedzialny za biuro prasowe Xboksa w Polsce. Zapraszam Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 (edytowane) Obiecany co poniektórym materiał spod Krzyża opublikowałem Tak właśnie widzę promocję marki w alternatywny sposób :potter: PLXC i Akcja Krzyż, czyli wspomnienia walki z niewiernymi Edytowane 2 grudnia 2010 przez Keymaker Cytuj
Beck 3 Opublikowano 9 grudnia 2010 Opublikowano 9 grudnia 2010 Dla mnie największy FAIL to brak możliwości zmiany danych podanych przy rejestracji na XL. Nie zwróciłem uwagi na datę urodzenia i teraz nie mogę grać w żadną gre od EA online. MS support mówi że nic się nie da zrobić i jedyna rada to nowe konto za tym idzie nie muszę wyjaśniać. Śmiechu warty ten MS. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowaliśmy niedawno bardzo ciekawy wywiad z Tymonem Smektałą aka Hutem z CD-Action. Warto przeczytać, bo nie jest to jakieś lanie wody, tylko rozmowa obfitująca w dużo ciekawych kwestii w kontekście polskiej branży. LINK DO WYWIADU Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 (edytowane) Artykuł, a raczej krótka analiza, mojego amigo z redakcji: Dlaczego Xbox nie jest w Polsce tak popularny, jakbym chciał? Edytowane 12 marca 2011 przez Keymaker Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Offline z wyboru - online z przymusu Wpis o System Linku i jego usuwaniu z gier. Polecam! Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 (edytowane) (pipi)a czyli żeby zrobić "lan party" wszyscy będą po prostu musieli mieć golda i łączyć się przez sieć nawet w jednym pomieszczeniu ? Ehhh... Zawsze można wykupić dostęp na 24h, ale to bezsensowne komplikowanie sprawy. Edytowane 26 sierpnia 2011 przez DonSterydo Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 4 września 2011 Opublikowano 4 września 2011 Smutne, ale prawdziwe - taki jest biznes XXI wieku Cytuj
Daddy 4 238 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 (edytowane) autor tekstu zapomniał że tutaj głównie chodzi o piractwo i konsole z JTAG, normalnie takie konsole po zalogowaniu do XBL dostaną bana w kilka minut. Jeśli gra ma LAN/System Link, mogą sami sobie robić serwery, grać za free bez XBL, mody na serwerach, łamanie gier i inne cuda, pozbawienie GOW3 opcji LAN to celowy zabieg przeciw JTAG. Edytowane 5 września 2011 przez Daddy Cytuj
barth 70 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Autor tekstu dodatkowo się myli. GoW3 posiada opcję LAN i śmiga ona bez konieczności odpalenia LIVE'a. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Barth, inaczej śpiewałeś jak się Ciebie pytałem ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi