Skocz do zawartości

Microsoft w oczach graczy

niemrawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to klops.

Twitter i Facebook musi wystarczyć. ten pierwszy idealnie nadaje się do Xboxa, bo czasem nie zawsze mi się chce brać kompa i sprawdzać, co tam wróbelki ćwierkają. natomiast Facebook mnie intryguje. ciekaw jestem, jak zostanie dostosowany ten mocno rozbudowany portal społecznościowy do możliwości nawigacyjnych na xbox. ponoć jest bardzo wygodny i intuicyjny... zweryfikuję te opinie, jak tylko to będzie możliwe.

Opublikowano

Teraz wszedł ten jakiś program Majkrosoftu, że dostajemy MSP za przedłużenie Golda itp. Jest tam też 100MSP za pierwszy zakup czegoś na rynku. Do dupy to jest, bo co z tymi, którzy niegdyś zrobili pierwszy zakup? Też powinni otrzymać 100MSP :F

Opublikowano
racja darowanemu koniowi się zęby nie patrzy.

Tak samo dzialaja takie wszelkie zbieraniny punktow sklepie czy na stacjach by dostac glupu kubek musisz zatankowac za 300zl. Zeby tutaj kupic cos sensowego trzeba sporo dac kasy MS by ten poczestowal cie 100msp

• 3 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Dla mnie największy FAIL to brak możliwości zmiany danych podanych przy rejestracji na XL. Nie zwróciłem uwagi na datę urodzenia i teraz nie mogę grać w żadną gre od EA online. MS support mówi że nic się nie da zrobić i jedyna rada to nowe konto za tym idzie nie muszę wyjaśniać. Śmiechu warty ten MS.

• 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

(pipi)a czyli żeby zrobić "lan party" wszyscy będą po prostu musieli mieć golda i łączyć się przez sieć nawet w jednym pomieszczeniu ? Ehhh... Zawsze można wykupić dostęp na 24h, ale to bezsensowne komplikowanie sprawy.

Edytowane przez DonSterydo
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

autor tekstu zapomniał że tutaj głównie chodzi o piractwo i konsole z JTAG, normalnie takie konsole po zalogowaniu do XBL dostaną bana w kilka minut.

Jeśli gra ma LAN/System Link, mogą sami sobie robić serwery, grać za free bez XBL, mody na serwerach, łamanie gier i inne cuda, pozbawienie GOW3 opcji LAN to celowy zabieg przeciw JTAG.

Edytowane przez Daddy