Sztajniec 18 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 A ja właściwie mam pytanie, bo ogólnie należę do grupy chudzielców, no i nie ukrywam, że chciałbym trochę przybrać tej masy mięśniowej. Dietę jakąś tam sobie opracowałem (ale raczej jest to dieta domowa, wiecie - jakiś koktajl po treningu, micha owsianki, dużo makaronu, ciemny ryż, ciemne pieczywo i takie tam). Noszę się z zamiarem zakupu jakiejś ławeczki (siłownia odpada . Czy coś takiego to będzie dobry wybór? Cena odgrywa ważną rolę ;] http://allegro.pl/item305708209__zestaw_gr...0_sztanga_.html Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Obedzie sie bez tych ruchomych (pipi) po bokach na rozpietki i nogi. Szybko braknie miejsce na zwiekszajace sie ciezary + jest cholernie niewygodne, a wrecz bolesne. ŁAWECZKA - ławka pod sztangę z nowoczesnym designem , wyposażona w regulowane oparcie, przyrząd do ćwiczenia nóg oraz przyrząd do ćwiczenia motylka. Ownage. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Ostatnio służy mi makiwara na scianie- na wysokości głowy-> zaje.bista do front kicków i ociosywania... ale też dla piszczeli zrobiłem użytek z futryny. Low kicki w ochraniaczach. Ostatnio tylko na tym ćwiczę Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Kiedy bedziesz ownowal karatekow? Pewnie cie zbili Cytuj
Tori 12 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Ostatnio zownowałem tylko dwóch. U mnie w sekcji jest o tyle problem, że dobrzy zawodnicy, z którymi ćwiczę mają przynajmniej 5 letni staż w sekcji. Z kolei mój dobry znajomy ćwiczy dla przykładu... 15 lat, nie widać tego po nim, ale mógłbyś go prać po nogach kijem, a on by miał na to wyje.bane. Po wczorajszej popijawie umówiliśmy się na sparring w nastepny poniedziałek.... ludzie robią głupoty po alkoholu A mówiłem, że mam gryfa łamanego? :> Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Pewnie wygial sie po tym jak cwiczyles na nim low kicka Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 (edytowane) EDIT: Może do tego tematu nie bardzo, ale do ostatnich wypowiedzi jak najbardziej Edytowane 5 lutego 2008 przez Reiko Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 Buhehehe ubodlo cie to Torus? Cytuj
Tori 12 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 Ale typ z filmiku ma zaje.bistą technikę. Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 Specjalistyczne hantle dla najpotężniejszych osiłków - dwie sztuki po 2 kg każda. Cytuj
Plugawy 3 697 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 (edytowane) Mam deche do ćwiczenia brzucha, ale z niej nie korzystam, bo wole meczyć sie z A6W Poza tym nie chce mi sie rozkładać jej za każdym razem a jestem w pokoju z bratem i zawsze marudzi jak jej nie składam xD A oto co nosze zawsze przy sobie. Mieści sie w kieszeni, waga taka jak standardowy kastet może nawet mniejsza a skuteczność ta sama. Przede wszystkim tanie to jest a nawet na złomie można czasem to znaleźć Policja nie ma sie do czego przyczepić bo przecież to tylko kranik i nosić go można. Dobrze siedzi w dłoni i można strzelac Musiałbym go osprayować na czarno ale jakoś mi sie nie chce ;p Edytowane 26 lutego 2008 przez Plugawy Cytuj
papi 2 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 U mnie zawsze jeśli ktoś chce strzelić kogoś w ryj to zaciska w ręce zapalniczkę nie wiem czy to coś daje ale podobno mocniejszy power jak się ma coś twardego w dłoni, tak samo można mieć klucze ale nie polecam bo można sobie palca wybić :wink: Cytuj
Tori 12 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 W tesco są w miarę jeszcze tanie talerze. Ja mam mały upgrade w pokoju- do futryny przymocowałem tarczę do kyokushin, teraz sobie sumiennie moge robić low kicki nawet przez pół dnia Cytuj
Plugawy 3 697 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 W tesco są w miarę jeszcze tanie talerze. Ja mam mały upgrade w pokoju- do futryny przymocowałem tarczę do kyokushin, teraz sobie sumiennie moge robić low kicki nawet przez pół dnia dzizas też bym tak chciał xD pewnie mieszkasz w jednorodzinnym bo w bloku nie wyobrażam sobie tego ;D Cytuj
Tori 12 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 mój pokój to jakieś 4x2 metry, a mam w nim wszystko xD ofkoz miszkam w blokowisku Cytuj
Plugawy 3 697 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 mój pokój to jakieś 4x2 metry, a mam w nim wszystko xD ofkoz miszkam w blokowisku to ja współczuje sąsiadom pewnie jak sypiesz lowkicki to cały blok słyszy BUM BUM! i myślą że ciagle remont macie ;D Cytuj
Tori 12 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Pukają nożem w rurę od kaloryfera, ja wtedy zwykle czymś cięższym uderzam w ramach odpowiedzi, np. rękojeścią pałki teleskopowej i już nie pukają. Ale tak średnio co dwa dni klepią pajace w ten kaloryfer. Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 20 maja 2008 Opublikowano 20 maja 2008 (edytowane) chce sobie kupic skakanke, ale nie wiem jaka wybrac (zeby sie nie rozwalila po 30 min. i zeby dalo sie na niej normalnie cwiczyc). doradzcie cos http://allegro.pl/search.php?string=skakan...;category=19626 licznika obrotow i kalorii nie potrzebuje nie wiem tez jaka ma byc dlugosc sznura (niektore maja regulowane, ale nie wszystkie), ja mam 174cm do 20zl z przesylka Edytowane 20 maja 2008 przez Siwy_ Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 20 maja 2008 Opublikowano 20 maja 2008 nie wiem tez jaka ma byc dlugosc sznura (niektore maja regulowane, ale nie wszystkie), ja mam 174cm do 20zl z przesylka Ja mam 180 cm wzrostu i 3 metry jest dla mnie takie na styk. Na twoim miejscu nie brałbym na pewno mniej jak 270 cm. Cytuj
suli 0 Opublikowano 15 września 2008 Opublikowano 15 września 2008 Ja dzisiaj kupiłem ławeczke do brzuszków ,aby zimą troche popracować nad brzuchem .Mam takie czy ćwiczenia na ławeczce do brzuszków dają zauważalne efekty. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 Niewiele lepszy, niż po zwykłym ABSie, ja ogólnie na takie pierdoły bym w domu nie marnował miejsca Poluję na ten szit do ściany: <zakochany> Cytuj
Tołdi 8 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Też się pochwalę, a co: - 2 x hantle po 10,5 kg - 2x hantle po chyba 6 kg(gdzieś w szafie) - worek treningowy na balkonie - ekspander( czy jak się to tam nazywa- taka guma do rozciągania ) - powerball, zwany gyroballem made in china za 11zł w sumie tyle, powoli przymierzam się do powazniejszych zakupów: gryfa łamanego, ławeczki, gryfa prostego i jakiś konkretnych obciążników, ale na razie to tylko sfera planów, bo z hajsem jak zawsze słabo... Cytuj
mj 13 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 co lepsze laweczka + sztangi czy atlas ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi