Skocz do zawartości

Sprzęt domowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja właściwie mam pytanie, bo ogólnie należę do grupy chudzielców, no i nie ukrywam, że chciałbym trochę przybrać tej masy mięśniowej. Dietę jakąś tam sobie opracowałem (ale raczej jest to dieta domowa, wiecie - jakiś koktajl po treningu, micha owsianki, dużo makaronu, ciemny ryż, ciemne pieczywo i takie tam). Noszę się z zamiarem zakupu jakiejś ławeczki (siłownia odpada ;). Czy coś takiego to będzie dobry wybór? Cena odgrywa ważną rolę ;]

http://allegro.pl/item305708209__zestaw_gr...0_sztanga_.html

Gość yaczes
Opublikowano

Obedzie sie bez tych ruchomych (pipi) po bokach na rozpietki i nogi. Szybko braknie miejsce na zwiekszajace sie ciezary + jest cholernie niewygodne, a wrecz bolesne.

ŁAWECZKA - ławka pod sztangę z nowoczesnym designem , wyposażona w regulowane oparcie, przyrząd do ćwiczenia nóg oraz przyrząd do ćwiczenia motylka.

Ownage.

Opublikowano

Ostatnio służy mi makiwara na scianie- na wysokości głowy-> zaje.bista do front kicków i ociosywania... ale też dla piszczeli zrobiłem użytek z futryny. Low kicki w ochraniaczach. Ostatnio tylko na tym ćwiczę ;)

Opublikowano

Ostatnio zownowałem tylko dwóch. U mnie w sekcji jest o tyle problem, że dobrzy zawodnicy, z którymi ćwiczę mają przynajmniej 5 letni staż w sekcji. Z kolei mój dobry znajomy ćwiczy dla przykładu... 15 lat, nie widać tego po nim, ale mógłbyś go prać po nogach kijem, a on by miał na to wyje.bane. Po wczorajszej popijawie umówiliśmy się na sparring w nastepny poniedziałek.... ludzie robią głupoty po alkoholu :D

A mówiłem, że mam gryfa łamanego? :>

Gość yaczes
Opublikowano

Pewnie wygial sie po tym jak cwiczyles na nim low kicka :D

Gość Grzehoo
Opublikowano

Specjalistyczne hantle dla najpotężniejszych osiłków - dwie sztuki po 2 kg każda.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Mam deche do ćwiczenia brzucha, ale z niej nie korzystam, bo wole meczyć sie z A6W :) Poza tym nie chce mi sie rozkładać jej za każdym razem a jestem w pokoju z bratem i zawsze marudzi jak jej nie składam xD

A oto co nosze zawsze przy sobie. Mieści sie w kieszeni, waga taka jak standardowy kastet może nawet mniejsza a skuteczność ta sama. Przede wszystkim tanie to jest a nawet na złomie można czasem to znaleźć :P Policja nie ma sie do czego przyczepić bo przecież to tylko kranik i nosić go można. Dobrze siedzi w dłoni i można strzelac :P Musiałbym go osprayować na czarno ale jakoś mi sie nie chce ;p

0226134112ya6.jpg

0226134152up1.jpg

Edytowane przez Plugawy
Opublikowano

U mnie zawsze jeśli ktoś chce strzelić kogoś w ryj to zaciska w ręce zapalniczkę nie wiem czy to coś daje ale podobno mocniejszy power jak się ma coś twardego w dłoni, tak samo można mieć klucze ale nie polecam bo można sobie palca wybić :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W tesco są w miarę jeszcze tanie talerze.

Ja mam mały upgrade w pokoju- do futryny przymocowałem tarczę do kyokushin, teraz sobie sumiennie moge robić low kicki nawet przez pół dnia ;)

Opublikowano
W tesco są w miarę jeszcze tanie talerze.

Ja mam mały upgrade w pokoju- do futryny przymocowałem tarczę do kyokushin, teraz sobie sumiennie moge robić low kicki nawet przez pół dnia ;)

dzizas też bym tak chciał xD pewnie mieszkasz w jednorodzinnym bo w bloku nie wyobrażam sobie tego ;D

Opublikowano
mój pokój to jakieś 4x2 metry, a mam w nim wszystko xD ofkoz miszkam w blokowisku

to ja współczuje sąsiadom ^^ pewnie jak sypiesz lowkicki to cały blok słyszy BUM BUM! i myślą że ciagle remont macie ;D

Opublikowano

Pukają nożem w rurę od kaloryfera, ja wtedy zwykle czymś cięższym uderzam w ramach odpowiedzi, np. rękojeścią pałki teleskopowej i już nie pukają. Ale tak średnio co dwa dni klepią pajace w ten kaloryfer.

• 1 miesiąc temu...
Gość Siwy_
Opublikowano (edytowane)

chce sobie kupic skakanke, ale nie wiem jaka wybrac (zeby sie nie rozwalila po 30 min. i zeby dalo sie na niej normalnie cwiczyc).

doradzcie cos http://allegro.pl/search.php?string=skakan...;category=19626

licznika obrotow i kalorii nie potrzebuje :)

nie wiem tez jaka ma byc dlugosc sznura (niektore maja regulowane, ale nie wszystkie), ja mam 174cm

do 20zl z przesylka

Edytowane przez Siwy_
Opublikowano
nie wiem tez jaka ma byc dlugosc sznura (niektore maja regulowane, ale nie wszystkie), ja mam 174cm

do 20zl z przesylka

Ja mam 180 cm wzrostu i 3 metry jest dla mnie takie na styk. Na twoim miejscu nie brałbym na pewno mniej jak 270 cm.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Niewiele lepszy, niż po zwykłym ABSie, ja ogólnie na takie pierdoły bym w domu nie marnował miejsca :P

Poluję na ten szit do ściany:

4043a5fdf138794fe1119e9796736c8e.jpg

<zakochany>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Też się pochwalę, a co:

- 2 x hantle po 10,5 kg

- 2x hantle po chyba 6 kg(gdzieś w szafie)

- worek treningowy na balkonie

- ekspander( czy jak się to tam nazywa- taka guma do rozciągania ;) )

- powerball, zwany gyroballem made in china za 11zł

w sumie tyle, powoli przymierzam się do powazniejszych zakupów: gryfa łamanego, ławeczki, gryfa prostego i jakiś konkretnych obciążników, ale na razie to tylko sfera planów, bo z hajsem jak zawsze słabo...

• 1 miesiąc temu...