kanabis 22 644 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Ze mnie też pudzian żaden mam 100 kilo obciążenie i napewno lepsze to niż dwa krzesła z kuchni które się wkrótce rozpier.dolą zapewne Potrzebna mi składana bo nie mam miejsca w mieszkaniu. Sam mi proponowałeś tą firme Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 (edytowane) No składane są okej, bo mozna robić skos klaty i brzuszki skośne (pipi)aa sam nie wiem, zawsze mnie kusiła opcja czegoś "na lata" i nieważne czy mam kupić rakietę do tenisa na jeden wypad na kort czy ławkę, na której bede pakował całe zycie. Zawsze lubiłem miec cos konkretnego. I teraz nie wiem;. Czy przpłacić trochę i mieć porządne semi pro czy dać mniej za home;/;/;/;/ A i wiesz co? Nie lubie Cie, ale jak bedziesz kupował to marbo to daj znać, a dam cynk o rabacie Edytowane 8 stycznia 2011 przez gekon Cytuj
szaden 228 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 (edytowane) Nasza siłownia( moja i 2 kumpli). Zebraliśmy już sporo sprzętu: - 2 ławki do wyciskania z możliwością ustawiania skosu, - jedna ławka skośna, - ławka do brzuszków, - 2 proste gryfy i jeden łamany, - 6 hantelek, - 315 kg. nakładu. - kurevski, dowalony atlas, rzadko z niego korzystamy. Zdjęcie ma już trochę czasu dlatego nie widać na nim drążka, który ostatnio zamontowaliśmy na suficie. Edytowane 9 stycznia 2011 przez szaden 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Nie jestem aż takim żulem 1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 JJ wypierdalaj z ta kryptoreklama zulu! Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Szaden, podobnie z kumplami mamy taką pseudo siłkę w garażu (ciągle rozbudowywana), dożućcie jeszcze poręcze do pompek - u nas to "home made" rusztowanie mocowane do ściany (jeden z nas jest spawaczem ) Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 24 stycznia 2011 Opublikowano 24 stycznia 2011 Ja mam coś na kształt ławki (bardzo wąską szafkę) i teraz kombinuje gryf- poszukam w piwnicy rury o średnicy takiej żeby wchodziły talerze z hantli (kupnych). A może kiedyś do środka wpuszczę jakiś cement czy coś w tym stylu bo tylko 20 kg na talerzach mam Cytuj
Gość Oran Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 nabyłem drążek, będę robił jakiegoś workauta z podciaganie.pl, pytanie mam czy w sumie dobrze jest łączyć takie coś z bieganiem? Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 A dlaczego nie ? Tylko rozdziel trening siłowy od aero.No chyba że robisz masę - wtedy się gryzie. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 Właśnie w sumie niby schudnąć trochę chcę jeszcze a niby łapy podrzeźbić i plecki też by wypadało. PN Bieganie WT Drążek ŚR Bieganie CZ Drążek PT Bieganie SO Drążek ND nic Tylko, że do drążka często dochodzi piłka kopana, rower jak będzie cieplej, basen. No i potem chce robić ten 300 workout, jak już dam rady wycisnąć 30 podciągnięć (narazie osiem tylko, a nie podciągałem się od ponad roku, a rok temu podciągałem się również po mega przerwie, bo od początków technikum, gdzie mieliśmy konkursiwo, taką paraolimpiade szkolną ). Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 No i tak możesz robić. Drążek trzeba męczyć oporowo żeby się wyrobić i robić potem dłuższe serie.Np. przechodząc z kuchni do kibla robisz parę powt. i tak w kółko. Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 (edytowane) Moj ziomek nie ma z silka nic wspolnego, ale zamontował sobie drazek i za kazdym razem wchodzac/wychodzac z pokoju podciaga sie dwa razy, troche mu łapy spuchły od tego. Edytowane 1 lutego 2011 przez Trundle Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 (edytowane) W książce "Nagi Wojownik" ten przyklad z drażkiem jest opisany. Wynika z niego, że lepiej podciągać sie z obciążeniami niż rozciagac podciągnięcia na wiecej powtórzen. Zawsze podciagałem sie bez obciążen i tak samo jak wyżej wymieniony kolega, codziennie, kiedy sie da. Mój maks podciagniec to bylo 22 teraz mam tyle samo tylko z obciazeniem 5 kg czyli prawie nic, ale ale.. Przedtem w szerokim rozstawie rąk, nachwytem podciagałem sie 3-4 razy (drążek za kark) a teraz po dowaleniu sobie pare kg na plecy robie bez problemu 10 podciagniec i czuje ewidentny przypływ sily. Robie kilka serii nachwytem i podchwytem i w każdej kolejnej dorzucam sobie wiecej kg, zaczynajac od 5 konczac na 10kg i czuje rezultaty. Edytowane 1 lutego 2011 przez Plugawy Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 (edytowane) Da się z bardzo szerokim nachwytem podciągnąć na taką wysokość żeby broda była powyżej drążka lub do karku? bo mam taki drążek i nie ma szans podciągnąć się a miarę wysoko na tym najszerszym rozstawie, tyle że cienias jeszcze ze mnie Edytowane 2 lutego 2011 przez krzychu_419 Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 Da się ale to hardkor.Jak nie jesteś hardkorem to na razie nie próbuj,Lepiej do klatki niż za kark (stawy barkowe). Cytuj
scuff 463 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 http://allegro.pl/lina-do-wspinania-jutowa-6-metrowa-i1547887930.html Bawił się ktoś takimi linami do wspinania? Nie widziałem ich nigdzie poza filmami, ale chętnie bym taka zawiesił w pokoju (5m od podlogi do sufitu). Drążki i inne pierdoły już mam, co myślicie =o Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 (edytowane) zapaśnicy na tym trenują. Nieźle można doyebać łapy taką wspinaczką i wzmocnić uchwyt. Jak masz warunki lokalowe to bierz. Ale lekko nie jest. Edytowane 9 kwietnia 2011 przez Kazub Cytuj
scuff 463 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 No składane są okej, bo mozna robić skos klaty i brzuszki skośne (pipi)aa sam nie wiem, zawsze mnie kusiła opcja czegoś "na lata" i nieważne czy mam kupić rakietę do tenisa na jeden wypad na kort czy ławkę, na której bede pakował całe zycie. Zawsze lubiłem miec cos konkretnego. I teraz nie wiem;. Czy przpłacić trochę i mieć porządne semi pro czy dać mniej za home;/;/;/;/ A i wiesz co? Nie lubie Cie, ale jak bedziesz kupował to marbo to daj znać, a dam cynk o rabacie I co, kupiłeś home czy semi-pro? Bo właśnie się zastanawiam czy warto dopłacać kilka stów. W dodatku niedługo (chyba?) Marbo robi nową serię home, z giętych profili... Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Ja kupiłem home. Nie narzekam. Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 22 czerwca 2011 Opublikowano 22 czerwca 2011 Gdzie kupowaliście/kupujecie obciążenie ? Potrzeba mi 2x20kg 29mm. Nie mieszkam w okolicy największych miast, także w grę wchodzi wysyłka tylko. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 23 czerwca 2011 Opublikowano 23 czerwca 2011 Ja się dowiaduje po znajomych, kto ma jakieś żelastwo do sprzedania. Tym sposobem np. ostatnio kupiłem 60 kg za 90 zł (2 x 20, 2 x 10 + gryf). Poza tym, to na allegro, można znaleźć tanie żeliwo np. Hertz, trzeba patrzeć i porównać koszty wysyłki, albo licytować używany sprzęt. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Zamontowałem sobie ostatnio w domu takie coś: Po kilku dniach użytkowania mogę powiedzieć, że to chyba był mój najlepszy pomysł na trening od wielu lat i to za śmieszne pieniądze. Mam w pokoju to + hantle (gryfy krótkie i jeden dłuższy do bica) + rower treningowy i siłkę mogę olać Na siłce człowiek szybko się przyzwyczaja do ciężarów na maszynach, ale trening na drążku ciężarem własnego ciała daje ogromne pole do postępu. 1 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Opublikowano 25 sierpnia 2012 fajny sprzęt chciabym miec takie cos w domu ale chyba laski by nie udało mi sie na to namówić na drążku czuć power zwłaszcza jak zarzuci się na plecy dodatkowe kg Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Opublikowano 25 sierpnia 2012 A ja dzisiaj prosty na sufit zakupiłem Jakoś żonę przekonałem i cieszę się jak dzieciak. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Opublikowano 25 sierpnia 2012 mi wystarcza ten w futrynie ale na takim mozna sie niezle pobawic Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi