Skocz do zawartości

Sprzęt domowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:cool: Siemka spartakusy. Miałem ostatnio mało cukru i mogłem być drażliwy. Pokój i sztama wariaty. :lapka: Pewne Bizon mnie zaraz zwyzywa a verb będzie mnie trzymał w żelaznym uścisku ale wrzucam foto mojego pokoju zabaw. Sorry za rotację ale z mobilnej opery tinypic przewraca mi sam fotkę.

sgjp92.jpg

A umiem już się 3 razy podciągnąć ale na najszerszym żona pomaga. Ale będę sam. Obiecuję.

ok to wszystko jest. zestaw odżywek zakupiony ? mens health przeczytany ? jak tak to jedziemy, tym razem na serio. od dnia dzisiejszego masz 12 miesięcy na to, żeby były jakieś mięśnie.   

• Plusik 1
Opublikowano

:cool: Siemka spartakusy. Miałem ostatnio mało cukru i mogłem być drażliwy. Pokój i sztama wariaty. :lapka: Pewne Bizon mnie zaraz zwyzywa a verb będzie mnie trzymał w żelaznym uścisku ale wrzucam foto mojego pokoju zabaw. Sorry za rotację ale z mobilnej opery tinypic przewraca mi sam fotkę.sgjp92.jpg

A umiem już się 3 razy podciągnąć ale na najszerszym żona pomaga. Ale będę sam. Obiecuję.

ok to wszystko jest. zestaw odżywek zakupiony ? mens health przeczytany ? jak tak to jedziemy, tym razem na serio. od dnia dzisiejszego masz 12 miesięcy na to, żeby były jakieś mięśnie.

Od odżywek mam wiatry ale widzimy się za rok. :cool:

Opublikowano

Jj ile dales za umeblowanie tej silowni? Sam mam teraz miejsce i tez mnie kusi zeby cos takiego zrobic zwlaszcza ze mnie rodzina namawia. Drazek i hantle 40kg mam poki co :P

Pamietam jak bylem dzieciakiem, ze 12-13 lat mialem to nasypywalem piasku do butelek 5l i jechalem na klate na drazku od miotly XDD

Opublikowano

Od odżywek wiatry? To może jakiś cypionacik w pupcie?

:D

@Plugawy - rozpiszę ci rano z roboty bo teraz na jedno oko widzę ale około 6 stów maks. Te "ciężary" to talerzyki bitumiczne. Mam 44 kg póki co.

Opublikowano

Od odżywek wiatry? To może jakiś cypionacik w pupcie?

:D

@Plugawy - rozpiszę ci rano z roboty bo teraz na jedno oko widzę ale około 6 stów maks. Te "ciężary" to talerzyki bitumiczne. Mam 44 kg póki co.

Na poczatku miałem tez bitumiczne, są kupiaste bo z czasem czaczynaja sie sypać, dosłownie. Ale pocwiczyc delikatnie mozna. TYLKO ŻELIWO

Opublikowano

właśnie wujaszek, dokup sobie jeszcze tą opaskę all natural, żeby rozwiać wątpliwości, kiedy już doyebiesz

Jak kiedyś załaduje propa w udo to się pochwalę z pewnością. :) Teraz jestem all tłuszcz natural.

Opublikowano

:cool: Siemka spartakusy. Miałem ostatnio mało cukru i mogłem być drażliwy. Pokój i sztama wariaty. :lapka: Pewne Bizon mnie zaraz zwyzywa a verb będzie mnie trzymał w żelaznym uścisku ale wrzucam foto mojego pokoju zabaw. Sorry za rotację ale z mobilnej opery tinypic przewraca mi sam fotkę.

sgjp92.jpg

Sztanga, parapet, kwiatki, okno, wiatrak - wszystko w zasięgu nóg podczas podciągania.

No, feralnie zainstalowałeś ten drążek (przedmioty da się co prawda jeszcze odsunąć, ale okna już nie).

Czekam aż coś zdemolujesz i dostaniesz opi.erdol od starej.  :shieeet::lapka:

• Plusik 1
Opublikowano

Ja mam 180 w domu plus 40kg. Jak trzeba nacisnac z glupa. Ale na silce to jest wszystko. Hantle. Seria, pyk, nastepne, pyk, nastepne. A domowe, skrecane to tylko czas zabieraja a pompa schodzi.

To jakie robisz przerwy bo ja 30 sekund-2minuty, no i raczej pompa nie schodzi. 

Opublikowano

Ale i tak mogę Radku Radosławie bo wystarczy, że się obrócę i mogę ze wszystkich uchwytów korzystać na wszystkie sposoby a pokój mam tak wysoki, że muszę mocno na palce stanąć by chwycić drążek. Ale dzięki za pomoc - doceniam. :cool: