kultywator 2 083 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Dlatego KOLESZKO nie masz mięśni pod koszulką. Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez kultywator Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Siemka spartakusy. Miałem ostatnio mało cukru i mogłem być drażliwy. Pokój i sztama wariaty. Pewne Bizon mnie zaraz zwyzywa a verb będzie mnie trzymał w żelaznym uścisku ale wrzucam foto mojego pokoju zabaw. Sorry za rotację ale z mobilnej opery tinypic przewraca mi sam fotkę. A umiem już się 3 razy podciągnąć ale na najszerszym żona pomaga. Ale będę sam. Obiecuję. ok to wszystko jest. zestaw odżywek zakupiony ? mens health przeczytany ? jak tak to jedziemy, tym razem na serio. od dnia dzisiejszego masz 12 miesięcy na to, żeby były jakieś mięśnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Najważniejsze że jest wiatrak Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Dlatego KOLESZKO nie masz mięśni pod koszulką. Dobra dobra teraz fikasz a za tydzień na privie będzie "Panie Szark mam towar ale nie wiem jak przybić plox help " Po za tym kupuje u Karmowskiego te opaskę Natural więc uważaj se OK? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Siemka spartakusy. Miałem ostatnio mało cukru i mogłem być drażliwy. Pokój i sztama wariaty. Pewne Bizon mnie zaraz zwyzywa a verb będzie mnie trzymał w żelaznym uścisku ale wrzucam foto mojego pokoju zabaw. Sorry za rotację ale z mobilnej opery tinypic przewraca mi sam fotkę. A umiem już się 3 razy podciągnąć ale na najszerszym żona pomaga. Ale będę sam. Obiecuję. ok to wszystko jest. zestaw odżywek zakupiony ? mens health przeczytany ? jak tak to jedziemy, tym razem na serio. od dnia dzisiejszego masz 12 miesięcy na to, żeby były jakieś mięśnie. Od odżywek mam wiatry ale widzimy się za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Od odżywek wiatry? To może jakiś cypionacik w pupcie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Jj ile dales za umeblowanie tej silowni? Sam mam teraz miejsce i tez mnie kusi zeby cos takiego zrobic zwlaszcza ze mnie rodzina namawia. Drazek i hantle 40kg mam poki co Pamietam jak bylem dzieciakiem, ze 12-13 lat mialem to nasypywalem piasku do butelek 5l i jechalem na klate na drazku od miotly XDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Od odżywek wiatry? To może jakiś cypionacik w pupcie? @Plugawy - rozpiszę ci rano z roboty bo teraz na jedno oko widzę ale około 6 stów maks. Te "ciężary" to talerzyki bitumiczne. Mam 44 kg póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Dobra dobra teraz fikasz a za tydzień na privie będzie "Panie Szark mam towar ale nie wiem jak przybić plox help " Po za tym kupuje u Karmowskiego te opaskę Natural więc uważaj se OK? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 właśnie wujaszek, dokup sobie jeszcze tą opaskę all natural, żeby rozwiać wątpliwości, kiedy już doyebiesz Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Od odżywek wiatry? To może jakiś cypionacik w pupcie? @Plugawy - rozpiszę ci rano z roboty bo teraz na jedno oko widzę ale około 6 stów maks. Te "ciężary" to talerzyki bitumiczne. Mam 44 kg póki co. Na poczatku miałem tez bitumiczne, są kupiaste bo z czasem czaczynaja sie sypać, dosłownie. Ale pocwiczyc delikatnie mozna. TYLKO ŻELIWO Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Dwarazyjot a gryf jaka długość? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Tez mam bitumiczne do hantli i nic z nich nie wysypuje sie a swoja wage trzynaja. Wiadomo ze zeliwo the best. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Z małymi jest okej, ale mi np te 10kg sie sypały Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Ja mam 180 w domu plus 40kg. Jak trzeba nacisnac z glupa. Ale na silce to jest wszystko. Hantle. Seria, pyk, nastepne, pyk, nastepne. A domowe, skrecane to tylko czas zabieraja a pompa schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 właśnie wujaszek, dokup sobie jeszcze tą opaskę all natural, żeby rozwiać wątpliwości, kiedy już doyebiesz Jak kiedyś załaduje propa w udo to się pochwalę z pewnością. Teraz jestem all tłuszcz natural. Cytuj Odnośnik do komentarza
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Siemka spartakusy. Miałem ostatnio mało cukru i mogłem być drażliwy. Pokój i sztama wariaty. Pewne Bizon mnie zaraz zwyzywa a verb będzie mnie trzymał w żelaznym uścisku ale wrzucam foto mojego pokoju zabaw. Sorry za rotację ale z mobilnej opery tinypic przewraca mi sam fotkę. A umiem już się 3 razy podciągnąć ale na najszerszym żona pomaga. Ale będę sam. Obiecuję. Sztanga, parapet, kwiatki, okno, wiatrak - wszystko w zasięgu nóg podczas podciągania. No, feralnie zainstalowałeś ten drążek (przedmioty da się co prawda jeszcze odsunąć, ale okna już nie). Czekam aż coś zdemolujesz i dostaniesz opi.erdol od starej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Ja mam 180 w domu plus 40kg. Jak trzeba nacisnac z glupa. Ale na silce to jest wszystko. Hantle. Seria, pyk, nastepne, pyk, nastepne. A domowe, skrecane to tylko czas zabieraja a pompa schodzi. to w domu martwego nie porobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Da sie. Owszem. Ale musialbym miec sete w zeliwie a to sie nie oplaca i zajmuje miejsce. A poza tym bez lawki i stojakow tez lipa, przysiadow nie zrobisz ani klaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Ja mam 180 w domu plus 40kg. Jak trzeba nacisnac z glupa. Ale na silce to jest wszystko. Hantle. Seria, pyk, nastepne, pyk, nastepne. A domowe, skrecane to tylko czas zabieraja a pompa schodzi. To jakie robisz przerwy bo ja 30 sekund-2minuty, no i raczej pompa nie schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Wkurywia mnie rozkrecanie. Lepiej miec na zaciski. Szybciej. Ale to juz nie moja brocha. Silka to silka. Przerwy zalezne. Ale glownie tak jak piszesz, zalezy od partii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 @nieobchodzimnieto - gryf 150 CM. @Plugawy - ławka 120 zł, uchwyt 120 zł, gryf 100 zł, stojaki pod sztangę spawałem sam i ciąłem, talerze 60 kg i hantle - 250 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Od wrzesnia to juz w ogole silka mnie bedzie kosztowac 30zl z mojej wyplaty multisport. Obecnie 100zl za karnet. Bedzie na cuksy. Cytuj Odnośnik do komentarza
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja mówię weź ten drążek lepiej przeinstaluj na środek długości pokoju. Będziesz mógł pozwolić zwisać kroczu swobodnie. A i robić unoszenie nóg we zwisie itp. Co złego to nie ja. Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez DarealRadexHEJOO Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Ale i tak mogę Radku Radosławie bo wystarczy, że się obrócę i mogę ze wszystkich uchwytów korzystać na wszystkie sposoby a pokój mam tak wysoki, że muszę mocno na palce stanąć by chwycić drążek. Ale dzięki za pomoc - doceniam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi