Opublikowano 13 kwietnia 200816 l Watrobki z cebulka odsmazana - PYCHAGotowany kalafior - PYCHA Brokuly - PYCHA Brukselka - PYCHA Warzywa w sosach - PYCHA Co do brukselki to się nie zgodzę, poza tym wszystko pycha Dodam jeszcze flaczki, które uwielbiam, i wątróbkę. Okazyjnie żabie udka, raz nawet wciąłem ślimaki . Oczywiście podczas pobytu nad ciepłymi wodami ośmiorniczki i małże w rosołku. Szpinak gotowany z czosnkiem. Mmmm... Edytowane 13 kwietnia 200816 l przez Fab3r
Opublikowano 19 kwietnia 200816 l Nie rozumiem jak mozna jesc jezyki albo mozgi albo serca...wątróbki nie tchne sam zapach mnie odrzuca, ale flaczki kocham
Opublikowano 19 kwietnia 200816 l Wątróbka za(pipi)ista jest. Dobrze przysmażona, trochę soli , kawiorek z masełkiem .. MNIAM
Opublikowano 19 kwietnia 200816 l Jem wszystko, byle nie uciekało z talerza (uwielbiam golonkę w kapuście)
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l wątroba jest blee, u dziewczyny matka czesto ją na obiad robi, mimo że ładnie pachnie.. co by nie patrzeć zjem jakoś ;D u mnie w hajzie matka też robi ale wtedy mówie że nie jem i luz. Za to flaczki jak najbardziej byle tłuste nie były xD