Fab3r 4 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 (edytowane) Watrobki z cebulka odsmazana - PYCHAGotowany kalafior - PYCHA Brokuly - PYCHA Brukselka - PYCHA Warzywa w sosach - PYCHA Co do brukselki to się nie zgodzę, poza tym wszystko pycha Dodam jeszcze flaczki, które uwielbiam, i wątróbkę. Okazyjnie żabie udka, raz nawet wciąłem ślimaki . Oczywiście podczas pobytu nad ciepłymi wodami ośmiorniczki i małże w rosołku. Szpinak gotowany z czosnkiem. Mmmm... Edytowane 13 kwietnia 2008 przez Fab3r Cytuj
Kosmos 2 742 Opublikowano 19 kwietnia 2008 Opublikowano 19 kwietnia 2008 Nie rozumiem jak mozna jesc jezyki albo mozgi albo serca...wątróbki nie tchne sam zapach mnie odrzuca, ale flaczki kocham Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 19 kwietnia 2008 Opublikowano 19 kwietnia 2008 Co wy chcecie od wątróbki? Dobra jest... Cytuj
Gość Opublikowano 19 kwietnia 2008 Opublikowano 19 kwietnia 2008 Wątróbka za(pipi)ista jest. Dobrze przysmażona, trochę soli , kawiorek z masełkiem .. MNIAM Cytuj
psx18 8 Opublikowano 19 kwietnia 2008 Opublikowano 19 kwietnia 2008 Jem wszystko, byle nie uciekało z talerza (uwielbiam golonkę w kapuście) Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Opublikowano 30 kwietnia 2008 wątroba jest blee, u dziewczyny matka czesto ją na obiad robi, mimo że ładnie pachnie.. co by nie patrzeć zjem jakoś ;D u mnie w hajzie matka też robi ale wtedy mówie że nie jem i luz. Za to flaczki jak najbardziej byle tłuste nie były xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi