Sokolov 0 Opublikowano 26 stycznia 2008 Opublikowano 26 stycznia 2008 Wie ktoś może, czy ten dodatek Kane’s Wrath będzie tylko do kupienia na osobnej płycie czy można będzie go ściągnąć z Rynku? Orientuje się ktoś? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 stycznia 2008 Opublikowano 26 stycznia 2008 raczej plytka na utimie mozna sobie zamowic ale cena dosc duza jak na DODATEK Cytuj
Shago 3 568 Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 Nie, nie da się grać offline w dwie osoby. Tylko online Swoją drogą, chciałbym się pochwalić (wiem że to noobskie ), że zdobyłem achievementa za 100h online ;) Ja poki co rozegralem 120 partii i jeszcze nie udalo mi odblokowac tego achiva :]. p.s. Sokolov moze bylbys chetny na partyjke ;>, albo ktokolwiek ?? Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 Gra w to ktoś jeszcze ? Mam pewien upierdliwy problem związany z misją GDI / Chorwacja gdzie trzeba przeczekac ataki , potem pomoz po drugiej stronie mapy posiłkom jakie do nas zmierzaja. Problem w tym ze na pólnoc od mojej bazy , jest baza NOD i ciągle mnie atakują te cholerne czołgi NOD'u. Możecie poradzic jak przeszliscie te misje ? Bo zaczynam sie denerwowac na tą grę :wkurzony: Cytuj
Uszator 0 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Zniszcz te bazy NOD'ów zanim wyruszysz odebrać posiłki z miasta. (pogoogluj też trochę, bo w internecie jest trochę poradników, gdzie znajdziesz tez porady do tej misji) Cytuj
Jared 0 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 (edytowane) Ma ktoś z was jakiś dobry sposób na przejście misi "Outback" w kampani NOD'ow ? Juz setny raz probuje i nic ... to jest ku*** impossible misja, przechodze ja na hardzie, pomocy! Czytałem obydwie solucje na gamefaq, ale i tak to mi nic nie dało Dobra już sobie poradziłem btw. w misji Sydney City Wall mieliście w pozniejszym czasie jak juz było dużo jednostek, zwolnienia takie, ze sie grać nie dało ? normalnie slideshow Edytowane 19 czerwca 2008 przez Jared Cytuj
Jared 0 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 (edytowane) Gra w to ktoś jeszcze ? Mam pewien upierdliwy problem związany z misją GDI / Chorwacja gdzie trzeba przeczekac ataki , potem pomoz po drugiej stronie mapy posiłkom jakie do nas zmierzaja. Problem w tym ze na pólnoc od mojej bazy , jest baza NOD i ciągle mnie atakują te cholerne czołgi NOD'u. Możecie poradzic jak przeszliscie te misje ? Bo zaczynam sie denerwowac na tą grę :wkurzony: Na początku bierz sie za aktywowanie tych wieżyczek, po prawej 2 guardian cannony, na południu 2 watchtowery, z lewej 1 watchtower + 1 aa turret, z polnocy 1 cannon, wmiędzyczasie zbuduj kilka APC i zrób miks z missle/rifleman, predator tanki także. Pózniej najlepiej wysłać kilka APC z tankami na most i bronic tego przejścia, ale najpierw musisz rozwalić te działka nodow żeby posiłki mogły przejechać. Oczywiście musisz ciągle patrzeć czy ci nodzi już nie zajmują bazy ta misja jest jedną z tych, które xx razy przechodziłem. Jak masz problem z kasą to warto pojechać pitbullem na południe mapki, tam są takie drzewka i wokół nich skrzynki z kasą Na koniec najlepiej zrobić dodatkowego expanda na północy, masować unity i po kolei rozwalać Edytowane 19 czerwca 2008 przez Jared Cytuj
Shago 3 568 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Gra w to ktoś jeszcze ? Odkopie temat . Dla mnie ta gra nie umarla i nie umrze. Zreszta na szczescie wielu innych tez tak uwaza, bo chetnych do gry nie brakuje, pomimo tego ze jest dodatek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi