Juchy 24 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 przeciez dysku nie musisz dawac, nawet to nie wskazane, wiec wysylasz bez hdd... Cytuj
kulak4 12 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Czyli dysk mam po prostu wyjąć (sorki za frajerskie pytanie )? A Ring of death powinien mieć zapalone 4 czy 3 diody? Bo u mnie ta górna prawa się świeci na pół gwizdka (jakby chciała a nie mogła) - ale chyba nie mam co się łudzić, że to nie "to", skoro konsola po 2 bezprzyczynowych zwiechach pokazała RODa ;( Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Na czerwono się ćwiartka świeci? Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Czyli dysk mam po prostu wyjąć (sorki za frajerskie pytanie )? A Ring of death powinien mieć zapalone 4 czy 3 diody? Bo u mnie ta górna prawa się świeci na pół gwizdka (jakby chciała a nie mogła) - ale chyba nie mam co się łudzić, że to nie "to", skoro konsola po 2 bezprzyczynowych zwiechach pokazała RODa ;( Caly czerwony pierscien sie pokazuje jak masz zle podlaczony kabel a/v. Cytuj
kulak4 12 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 (edytowane) Wlasnie z kablami sprawdzalem wszystko po pare razy i nic...Tym bardziej jestem pewien, ze ixi sie spierdzi*lil, ze przed Ringiem 2 razy sie zwiesil w czasie gry, trzeci raz przy powitalnej animacji loga. A diody swieca sie 3 na fulla a ta gorna prawa "tak jakby" sie swieci (tak ledwo, ledwo). Sorry za brak PL znakow. Edytowane 2 lutego 2008 przez kulak4 Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 A może po prostu światło z trzech świecących na czerwono diod "przenika" trochę na czwartą część ? Mam tak samo gdy są podłączone dwa pady - no ale to od razu idzie wywnioskować bez przesady ludzie nie czepiajcie się szczegółów . Cytuj
gryniu 0 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 konsole zabrali mi w środę, serwis microsoft jest super a ups............. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 A jak sparawa się ma jeśli w koło mi się pojawiają 2 diody, (lewa dolna i górna, inforumują mnie o tym, że konsola się przegrzewa, choć to nie możliwe bo ja przestawiałem, robiłem jak piszą, a nic nie dawało)? Naprawiają to? Przeczyszczają to? Wymieniają konsole? Cytuj
kulak4 12 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 To teraz pytanie z cyklu "najgłupsze pytanie na forum, które (zapewne) było wałkowane 1000 i 1 raz": jak wyjąć dysk z konsoli? Czy nie stracę przez to gwarancji? Co w przypadku, gdy ktoś nie ma oryginalnego pudełka po ixie (patrz 1 strona)? Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Tu masz z obrazkami: http://www.xbox.com/en-US/support/systemse...s/harddrive.htm Gwarancji nie stracisz, to tak, jakbyś miał stracić za odłączenie pada. Po co ci pudełko, wysyła się i tak w nieoryginalnym. Cytuj
mr pablo 0 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Właśnie... pudełko. Jak wysłałem konsolę w oryginalnym (nie będę pisał dlaczego, bo to głupia historia ), to jak duże jest prawdopodobieństwo kradzieży? Jestem z deka przerażony . Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 jestem pod wrazeniem szybkosci serwisu: w poniedzialek rano konsola poszla, w czwartek rano mam ja w domu naprawiona cos pieknego nastawialem sie na 2 tygodnie ;] Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 Właśnie... pudełko. Jak wysłałem konsolę w oryginalnym (nie będę pisał dlaczego, bo to głupia historia ), to jak duże jest prawdopodobieństwo kradzieży? Jestem z deka przerażony . Nie wiem czy duże, na pewno większe niż przy nieoryginalnym. Za to pudełko stracisz, co zawsze jest pewnym minusem przy odsprzedaży. Cytuj
McDriv3r 0 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 W srode przyszedl kurier , wzial paczke w piatek dotartl do czech.Dzis dzwonie konsola naprawiona.Serwis czeka na kuriera az wezne paczke.Konsoli naprawili nie wymienili.Boje sie ze tej karty sieciowej nie tkneli nawet mimo ze mowilem o tym na infolini.Zobaczymy kiedy dojdzie. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 Serwis M$ jest za(pipi)isty ale UPS to (pipi) jakich malo.Jakis pedal przyjechal o 12:20 aby wziasc paczke.Powiedzial ze nie moze jej wziasc bo musza byc 3 takie druczki.Zadzwonilem do M$ znowu i mila pani Sylwia powiedziala ze tam sa debile i czasami nie wiedza jak maja to zrobic.Poprostu bomba.Jak oni nie wezma mojej konsoli to mam znowu do nich zadzownic (do M$) i oni zadzwonia do nich i wyjasnia sprawe.Poprostu rewelka. Edit: I sprawa zostala wyjasniona.Nikt mi nie napisal ze tego (pipi) mam wydrukowac 3 razy i musze czekac kolejny dzien na kuriera. O jaki druk chodzi, że trzeba wydrukować 3x? O ten z kodem kreskowym czy ten Receipt? Cytuj
McDriv3r 0 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 Juz wszystko jest wyjasnione ;] Cytuj
koziou 0 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 Dajcie spokoj....! oD 8 RANO probuje sie dodzwonic do tego (pipi)ego UPS w Krakowie i nic! probuje co pol godziny po 10 razy i tylko sygnał i jakby nikt nie chcial odebrac... Tez tak mieliscie?? Chyba jedynym sensownym wyjsciem jest wybrac sie do ich centrali i polozyc przed nosem... ŻENADA Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 dzwon do UPS ale centralnego czyli w wawie... Cytuj
koziou 0 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 (edytowane) dzwon do UPS ale centralnego czyli w wawie... Wlasnie to zrobilem. Przyjeli zamowienie od kopa. Na wszelki wypadek wydrukuje jeszcze 2 druczki procz tego na paczce... Edytowane 5 lutego 2008 przez koziou Cytuj
mr pablo 0 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 A mnie to już zaczyna denerwować. Nie dość że stracę oryginalne pudełko, zostaję z dwoma porysowanymi grami (których oczywiście mi nie wymienią, a zostały porysowane przez ich z(pipi)aną konsole) to jeszcze gdy do nich zadzwoniłem po 9 dniach od wysłania konsoli powiedzieli, że nic jeszcze nie wiadomo w sprawie naprawy. Konsola leży w Czechach już tydzień i nic. Jakaś paranoja. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 1. Nie wysyła się tego w oryginalnym kartonie. 2. Co do gier porysowanych do dzwoń na infolinię, może coś poradzą. Cytuj
zwierzakX360 1 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 Mam takie pytanie Chce reklamowac headset który dostałem do konsoli gdyż nie działają słuchawki(mikrofon działa) Czy jesli zadzwonie na help line to wyślą mi nowy? Czy bede musiał odesłać popsuty? Cytuj
mr pablo 0 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 (edytowane) Taaa, jak do nich dzwoniłem i spytałem co z porysowanymi grami to powiedzieli, że mogą je "wymienić" za jedyne (?) 15 Euro (za sztukę ofc ) i to tylko wtedy, gdy producentem jest MS . Edytowane 5 lutego 2008 przez mr pablo Cytuj
kulak4 12 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 Powiedzcie mi, czy naprawdę na konsolę trzeba czekać 2-3 tygodni, czy raczej wyrabiają się z tym wcześniej? Konsola jest naprawiana w Czechach? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi