JacekW 5 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 2 razy naprawialem konsole w serwisie microsoftu i zawsze bylo szybko miło itd zaska(cujace) jest ze sa ludzie ktorzy nie potrafia wykrecic numeru telefonu albo denerwuja sie jezeli zapyta sie ich co jest powodem reklamacji, pamietajcie oni musza sie dowiedziec jak (moze) byc usterka bo za to im placa a odnosnie maila to co za problem zeby na taka klopotliwa sytalacje zalozyc sobie maila na hotmail albo gmail? jezeli ktos ma np tlen to moze czekac do usranej smierci na maila no i tyle... <_< Cytuj
wi666 2 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 2 razy naprawialem konsole w serwisie microsoftu i zawsze bylo szybko miło itd zaska(cujace) jest ze sa ludzie ktorzy nie potrafia wykrecic numeru telefonu albo denerwuja sie jezeli zapyta sie ich co jest powodem reklamacji, pamietajcie oni musza sie dowiedziec jak (moze) byc usterka bo za to im placa a odnosnie maila to co za problem zeby na taka klopotliwa sytalacje zalozyc sobie maila na hotmail albo gmail? jezeli ktos ma np tlen to moze czekac do usranej smierci na maila no i tyle... <_< Tylko o tym że mail w tlenie nie jest obsługiwany, powinni informować podczas rejestracji konsoli lub przy reklamacji a nie po moim tygodniowym oczekiwaniu na maila z listem przewozowym i ponownym dzwonieniu do microsoftu. Chyba się ze mną zgodzisz?? Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 Jasne ale ja przy rozmowie z kims tam zapytalem na jaki mail jest najlepiej i najszybciej czasami masz konta mailowe ktore klsyfikuja ci tego maila jako spam wiec w serwisie microsoft najlepiej podawac maila hotmail jest to najpewniejsza skrzynka. Cytuj
grykom 283 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 (edytowane) Do mnie kobieta sama mówiła że poczta nie może być w o2. Swoją drogą maila żadnego nie dostałem że moja konsola do serwisu doszła, ale zalogowałem się na tą ich stronęu i okazało się że konsola w drodze do mnie. Wysłana w poprzednią środę (dostali pewnie czwartek/piątek), więc nie trwało to długo Edytowane 1 maja 2008 przez grykom Cytuj
gryniu 0 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 kurier przyjechał po moją konsole po miesiącu jak przywieźli mi pudełko na konsole. 10 razy dzwoniłem do ups(w godzinach od 9 do 14) i nikt nie odbierał. kpina po prostu Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 U mnie naprawdę wszystko sprawnie. Infolina dostaje ode mnie duży PLUS. Wszystko ładnie się dowiedziałem, Pani oczywiście upomniała na jakiego maila trzeba podać (chciałem dać na onecie, ale odradziła, więc poszło na gmaila - list dostalem po godzinie od mojego telefonu do ms). Dzisiaj sprawdzilem sobie stan naprawy mojego x'a i ku mojemu zdziwieniu - "konsola odeslana do klienta" . Mam numer do monitorowania przesylki, ale gdy wpisuje na stronie ups'a wyskakuje: >>> Znalezienie szczegółów wysyłki w systemie UPS na zlecenie użytkownika nie powiodło się. Sprawdź wprowadzone informacje i spróbuj ponownie później. Więc chyba jeszcze nie jest zarejestrowana w systemie ups'a. Jak sadzicie ? Cytuj
grykom 283 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 wolek92 - miałem tak samo wczoraj. Dopiero dzisiaj rano mogłem zobaczyć co się dzieje, jednak jako że jest święto to nic poza "Otrzymano informacje rozliczeniowe" nie ma ciekawego. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 No ja nadal nie mogę sprawdzic, oczywscie to przez swieta. Ciekawe w jakim czasie konsolka dotrze do mnie (mieszkam 60km od lodzi). Do Czech gdy kurier wzial konsolke w czwartek ok 16 to doszlo na poniedzialek rano, ale cala niedziele wyswietlalo sie ze jest w jakies tam miesjcowosci (nie pamietam nazwy) 100 km od celu. Bo w niedziele chyba nie woza paczek ? Cytuj
Groobel 13 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 Mam pytanko co do mitu krążącego po internecie ;] Czy to prawda, że w razie nieuznania gwarancji przez MS, zostajemy obciążeni kosztem kuriera? Bo czytając o kwotach wielkości 400zł człowiekowi gul w gardle skacze ;] Cytuj
moro. 0 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 Mam pytanko co do mitu krążącego po internecie ;] Czy to prawda, że w razie nieuznania gwarancji przez MS, zostajemy obciążeni kosztem kuriera? Bo czytając o kwotach wielkości 400zł człowiekowi gul w gardle skacze ;] Z tego co mi wiadomo, to tak, płacisz za kuriera jak Ci MS nie uzna gwarancji. Cytuj
gryniu 0 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 siema mam pytanko. czy jak konsola padnie 2 raz to dorzucają coś? np 1 miesiąc live? Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 Jakies 3 miechy temu posypala mi sie galka w padzie to wyslali mi nowego A jakbym ponownie zglaszal padniecie pada to znowu od reki wysla nowego czy najpierw zyebanego odbiora? Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 (edytowane) Sprawdzałem na stronce (e-maila tez mi przyslali), że odesłali mi konsolkę, ale od rana do tej pory gdy sprawdzałem przez monitorowanie na stronie UPS-a jest napisane: Otrzymano informacje rozliczeniowe. Czemu to nie poszło dalej i z czego o wynika ? Nie pracują dziś ? Jakieś sugestie ;-) ? Edytowane 2 maja 2008 przez wolek92 Cytuj
grykom 283 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 Mam to samo, wszystko przez ten długi weekend. W poniedziałek z rana pewnie będzie info o zabraniu konsoli przez kuriera i próbie dostarczenia do nas. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 Mam to samo, wszystko przez ten długi weekend. W poniedziałek z rana pewnie będzie info o zabraniu konsoli przez kuriera i próbie dostarczenia do nas. Tak myślałem. W nastepnym tygodniu powinnismy miec konsolki Cytuj
grykom 283 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 Lol, pojawiły się pierwsze "wpisy" w UPS'ie FRANKFURT,DE 02.05.2008 22:16 SKAN WYJAZDU FRANKFURT,DE 02.05.2008 21:28 SKAN NADANIA DE 01.05.2008 23:13 OTRZYMANO INFORMACJE ROZLICZENIOWE Hmm, konsola pojechała do Czech, a wraca z Niemiec? To normalne ? Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 (edytowane) Grykom, widze ze wiele nas laczy ) (joke) Właśnie o co kaman, mam tak samo. To jakas pomylka ? Frankfurt ? FRANKFURT, DE 02.05.2008 22:16 SKAN WYJAZDU 02.05.2008 21:19 SKAN NADANIA DE 02.05.2008 1:36 OTRZYMANO INFORMACJE ROZLICZENIOWE Edit: Znalazłem jeszcze odpowiedz na nurtujace nas pytanie: W Polsce firma UPS bierze pod uwagę następujace święta: Nowy Rok - 1 stycznia 2008 Wielkanoc - 23 marca 2008 Poniedzialek Wielkanocny - 24 marca 2008 Swieto Pracy - 1 maja 2008 Swieto Konstytucji - 3 maja 2008 Boze Cialo - 22 maja 2008 Wniebowziecie NMP - 15 sierpnia 2008 Wszystkich Swietych - 1 listopada 2008 SwiEto Niepodleglosci - 11 listopada 2008 Boze Narodzenie - 25 grudnia 2008 Drugi Dzien Swiat Bozego Narodzenia - 26 grudnia 2008 Jak ktos wie czemu moja konsola idzie do mnie z Frankfurtu bylbym widzeczny gdyby odpisal Edytowane 2 maja 2008 przez wolek92 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 Skad przychodza wymienione pady,itp? U mnie przyszly z Niemiec Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 grykom i x wolek to na 100% pomyłka w ich systemie. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 (edytowane) Tylko mam nadzieje, ze ta pomylka nie wplynie na to, ze z moja konsola bedzie cos nie tak ... Trzeba bedzie w poniedzialek zadzwonic na infolinie. Dzisiaj chyba nie pracuja ? Jak pisze Signap, pady i inne czesci (?) wysylaja z Niemiec to moze gdy w Czechach nie moga naprawic konsoli, to wysylaja Ci nowa z Niemiec . Boje sie, ze to jakas pomylka i potem bede mial problemy z odzyskaniem konsoli. Nie wiem czy infolinia dzisiaj pracuje, nie moge sprawdzic bo nie mam stacjonarnego w domu, ale w poniedzialek zadzwonie od znajmoego. Jakby ktos chcial to moglby spobowac tam zadzwonic (Grykom? ). Co sadzicie o tej sytuacji ? Edytowane 3 maja 2008 przez wolek92 Cytuj
grykom 283 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 No ale kogo to pomyłka? Bo jakaś konsola ważąca 3,80kg do nas jedzie, i to raczej nie przypadek że do dwóch (A pewnie i więcej) osób. Pewnie stwierdzili że mają full pracy i wysyłają nam nowe Elity z Niemiec, z 10cio letnim goldem, trzema padami i pięcioma dyskami Tego wolkowi92 i sobie życzę Cytuj
gryniu 0 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 też spodziewam się mojej konsoli w poniedziałek lub puźniej pozdro Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 Heh, na ja tez tego Tobie zycze Jesli to wszystko prawda, to konsola na bank nowa bo przeciez z Czech do Niemiec by nie wysylali naprawionej . Jak Ci Grykom przyjdzie wczesniej niz mi to napisz co tam wyniklo, a ja i tak zatelefonuje do ms w poniedzialek i sie wyjasni . Ma ktos taki przypadek jak my, ze z Niemiec konsola wraca ? Mam nadzieje, ze juz niedlugo bede mogl sie wybrac do Liberty City Cytuj
Nagash 0 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 (edytowane) Chyba jednak nie mieli długiego weekendu, albo pracują na okrągło. Moją już wysłali. Nie wiem czemu mam wrażenie że manianę odstawią i będę miał dalej problemy (grafika-świrowała już po kilku minutach pracy)... Za szybko to im idzie. Nie mam dokładnych namiarów ale na 99 % konsola idzie od "pepiczków" ******************************************************************************* edit : moja konsola również "idzie" z Niemiec, dokładnie z Frankfurtu Edytowane 5 maja 2008 przez Nagash Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi