kratos_ 0 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Witam. Pogubiłem się w tym. Pani z centrum telefonicznego xboxa powiedziała mi żebym zadzwonił do UPS i żebym od razu jak będę telefonicznie zamawiał kuriera to zaznaczył, że to przesyłka zagraniczna i podał numer przewozowy. Tylko teraz, który to jest ten numer przewozowy, przez telefon dostał 10-cyfrowy kod, czy może to ten kod na karcie przewozowej, którą dostanę mailem?? Cytuj
wi666 2 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Heh, na ja tez tego Tobie zycze Jesli to wszystko prawda, to konsola na bank nowa bo przeciez z Czech do Niemiec by nie wysylali naprawionej . Jak Ci Grykom przyjdzie wczesniej niz mi to napisz co tam wyniklo, a ja i tak zatelefonuje do ms w poniedzialek i sie wyjasni . Ma ktos taki przypadek jak my, ze z Niemiec konsola wraca ? Mam nadzieje, ze juz niedlugo bede mogl sie wybrac do Liberty City No moja akurat od razu bezpośrednio pojechała do Niemiec (Frankfurt). Może po prostu serwisują też w Niemczech?? Cytuj
sinner 0 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Kod który podajesz kurierowi dostaniesz w mailu od MS'a. Cytuj
kratos_ 0 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 (edytowane) Hmmmm... dziwne... w mailu od microsoftu dostałem tą kartę przewozową z adresem nie do czech tylko frankfurtu do european microsoft repairs. Microsoft zmienił strategie? To normalne, że jest adres na Niemcy, na Frankfurt? Ktoś też tak miał?? Edytowane 6 maja 2008 przez kratos_ Cytuj
grykom 283 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Konsola właśnie do mnie wróciła, wysyłałem do Czech, przyszła z Niemiec. Produkcja maj 2006, folia na napędzie, po boku nasadka zamiast dysku. Na kartce napisane że wymieniona płyta główna i napęd (teraz Benq), chociaż na moje to nowa konsolka. Cytuj
zwierzakX360 1 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 porównaj numery seryjne to sie dowiesz.. Cytuj
grykom 283 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Gdybym to ja zapisał poprzednie Niestety teraz tego nawet jak sprawdzić nie mogę. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Moja tez wrocila, chyba stara , ale jestem zadowolony zajelo to 12 od momentu zabrania konsoli przez kuriera (wliczajac w to swieta Pracy i te inny) PS: Dostałem w prezencie miesiac golda Cytuj
grykom 283 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Numer seryjny konsoli się zgadza, udało mi się znaleźć numer starej konsolki. Ale dam sobie głowę uciąć że to zupełnie inna konsolka - nie ma jakichkolwiek oznak użytkowania (żadnego brudu np. w szczelinach, i folie na tacce). A Golda niestety nie otrzymałem Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Czysta bo czyszczą i zmieniają przedni panel, tak słyszałem ;p Cytuj
gryniu 0 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 moja konsola już 2 raz w naprawie to może coś dostanę. czekam na konsolę już 2 tydzień Cytuj
qazar 0 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 Udaje się wam dodzwonić do infolinii Ms ? Ja dziś cały dzień próbuje i mówi mi automat że połączenie nie może byc zrealizowane :| Cytuj
benito82pl 197 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 A mi gada ze nie ma takiego numeru dzwonie z tele 2?help Cytuj
Robert542 0 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Jaki jest najlepszy sposób na dodzwonienie się na infolinię, jeśli nie mam w domu telefonu stacjonarnego? Przez komórkę jakimś sposobem da się zadzwonić bez płacenia? Cytuj
bnc 0 Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 (edytowane) Moja konsola już od razu poleciała do Niemiec. Czekam ponad tydzień, a aktualny status na UPS nie zmienił się od 2 dni: LANGENHAGEN, DE 13.05.2008 7:33 ZAREJESTROWANO W SŁUŻBACH CELNYCH. / PRZESYŁKA PRZESŁANA DO SŁUŻB CELNYCH 13.05.2008 7:33 ZAREJESTROWANO W SŁUŻBACH CELNYCH. / ZWOLN PRZEZ AG CELNĄ. OBECNIE â PRZEWÓZ Edytowane 14 maja 2008 przez bnc Cytuj
kratos_ 0 Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 (edytowane) Dostałem od microsoftu e-mail z numerem SRX....ID. Co mogę teraz z nim uczynić?? Jeszcze w tym mailu było info po szwedzku, holendersku i włosku, no ale coś zrozumiałem, że doszła do serwisu pewnie. Co mogę zrobić z tym numerem? Jakoś sprawdza się stan naprawy czy coś takiego???? Edytowane 15 maja 2008 przez kratos_ Cytuj
ash77 3 Opublikowano 18 maja 2008 Opublikowano 18 maja 2008 Jaki jest najlepszy sposób na dodzwonienie się na infolinię, jeśli nie mam w domu telefonu stacjonarnego? Przez komórkę jakimś sposobem da się zadzwonić bez płacenia? nie ma takiego sposobu z komórki z komórki dzwonisz i płacisz (a nieraz to długo trwa bo sie czeka czesto na odebranie tel przez operatora infolini) Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 19 maja 2008 Opublikowano 19 maja 2008 i trzeba dodac zeby kazdy mial tego swiaodmosc, placi sie jak za polaczenie do niemiec, bo tam wlasnie sie dzwoni, wiec moze troche nabic Cytuj
Zuosiol 0 Opublikowano 19 maja 2008 Opublikowano 19 maja 2008 A mi gada ze nie ma takiego numeru dzwonie z tele 2?help Tez tak miałem, musisz zadzwonic przez TPSA ( dodajac 0 -1033 przed numerem) Cytuj
Robert542 0 Opublikowano 20 maja 2008 Opublikowano 20 maja 2008 Jaki jest najlepszy sposób na dodzwonienie się na infolinię, jeśli nie mam w domu telefonu stacjonarnego? Przez komórkę jakimś sposobem da się zadzwonić bez płacenia? nie ma takiego sposobu z komórki z komórki dzwonisz i płacisz (a nieraz to długo trwa bo sie czeka czesto na odebranie tel przez operatora infolini) Jest jednak taki sposób, właśnie z niego skorzystałem, żeby zadzwonić na infolinię Wystarczy zarejestrować się (za darmo) na np. http://www.ipfon.pl - potem w dziale dial-up dodać swój numer telefonu komórkowego. Następnie dzwoni się na numer stacjonarny (i płaci jak za połączenie z polskim numerem stacjonarnym), po połączeniu wpisuje się numer na który chcemy się dodzwonić, czyli numer infolinii Microsoftu. I mamy rozmowę z komórki, płacimy jak za połączenie z numerem stacjonarnym. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 20 maja 2008 Opublikowano 20 maja 2008 Witam.Czy gwrancja udzielana przez M$ jest miedzynarodowa??Zaluzmy ze kupie konsole sprowadzoną z niemiec i mi sie schrzani to nie bedzie problemu z darmową naprawą?? kazda konsola ma nr seryjny. przy rejestracji musisz podac. stad wiedza, ze jest z Europy. nie ma z tym problemu. sam mam (mialem) konsole z niemiec i byla w serwisie 4 razy. Cytuj
alukard 0 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 Uach Konsole mam 4 miechy średnio gram 1h dziennie po miesiącu czasem mi się zacinał CD nie czytał i nie wysuwał płyty wystarczyło lekko uderzyć od spodu i CD działa jak należy ale jak nabyłem GTA4 po tygodniowym katuwaniu gry mój CD wymiękł (częste resety w GTA4 i bardzo rzadko inne gry ) pewnie zajechało go te ciągle doczytywanie w locie gry .Do czego pije spodziewam się ze naprawia CD albo wymiana Ale chce posłac do nich „mejla” jaki to ja jestem wsciekły i niezadowolony z tej konsoli i ze chce jakiej rekompensaty za moje szargane nerwy . Smieszne ale mój kumpel zrobił tak gdy wysłał swoja X0 i dostal nowy egzemplarz + Gow . Chce powlaczyc w ten sposób o 65 mn lub chociaż jakąś grę a nie za darmowy miesiąc w XBL co wy na to ? A i jak dlugo czeka się srednio na naprawe to znaczy ile dni nie będę grał wiem ze to róznie bywa ale mieszkam na Śląsku a to blisko Czech licze na tydzień 23.05 będzie UPS PS: W dniu 20.05 poinformowalem ze mam z(pipi)a.. konsole śmierdzieli ze MS i kolo mi mówi żebym jutro zadzwonił z potwierdzeniem numeru a potem do UPS i się umówić na termin wstaje sobie sobie rano a tu facet z UPS zaskoczony mowie ze się nie umawiałem z nimi i ze konsola nie spakowana idę po telefon żeby zadzwonic do MS do pokoju biorę go chce wracać do drzwi patrzę a kolo stoi w moim pokoju za mojimi plecami z(pipi)al… kolesia ze mi po chacie biega troche się uniosłem ale warto było bo facet poszedł mi na reke i przyjedzie po konsole rano i na dodatek do mojej pracy hehe to tak przy okazji ale szybcy SA ze tego UPS Cytuj
WeltyKiLy 0 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 hmmm Dzisiaj chcialem zareklamowac konsole, lecz cos nie wyszlo ;/ Doszli ze mam konto na XL i chcieli dane (kod pcozotwy, imie nazwisko, adres), te z xl, a ja oczywiscie nie zaprawdziwe podalem(nie ma polskiego live'a) Pani Beatka powiedziala, bym poszukal w profilu, ale za NIC nie moge znalesc;/ Wie ktos gdzie to jest?? Cytuj
xenionq 0 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Jeśli konsola jest zarejestrowana na kogoś innego a mnie padła to mogę ją zanieść do Media Markt(tam była kupiona) i oddać ją na gwarancję(zostało jeszcze 6 miesięcy) Dodatkowo konsola nie ma dysku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi