hayami 18 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 hmmm Dzisiaj chcialem zareklamowac konsole, lecz cos nie wyszlo ;/ Doszli ze mam konto na XL i chcieli dane (kod pcozotwy, imie nazwisko, adres), te z xl, a ja oczywiscie nie zaprawdziwe podalem(nie ma polskiego live'a) Pani Beatka powiedziala, bym poszukal w profilu, ale za NIC nie moge znalesc;/ Wie ktos gdzie to jest?? To pani Beatka jeszcze pracuje? No to nie zazdroszczę ja za jej pomocą czkałem 54 dni na naprawę konZoli teraz znów padł napęd ale telefon odebrał jakiś koleś całkiem spoko, a co do danych to musisz wejść w karte gracza i edycje profilu bodajże ale znajdziesz tak gdzies jak nie wiesz jak to dzis sprawdze i postaram sie odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
hayami 18 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 hmmm Dzisiaj chcialem zareklamowac konsole, lecz cos nie wyszlo ;/ Doszli ze mam konto na XL i chcieli dane (kod pcozotwy, imie nazwisko, adres), te z xl, a ja oczywiscie nie zaprawdziwe podalem(nie ma polskiego live'a) Pani Beatka powiedziala, bym poszukal w profilu, ale za NIC nie moge znalesc;/ Wie ktos gdzie to jest?? To pani Beatka jeszcze pracuje? No to nie zazdroszczę ja za jej pomocą czkałem 54 dni na naprawę konZoli teraz znów padł napęd ale telefon odebrał jakiś koleś całkiem spoko, a co do danych to musisz wejść w karte gracza i edycje profilu bodajże ale znajdziesz tak gdzies jak nie wiesz jak to dzis sprawdze i postaram sie odpowiedzieć. Już wiem zakładka Zarządzanie danymi bilingowymi i kontaktowymi:) Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Dobra, teraz hit sezonu. Znajomemu padl naped po raz 2. Jak ma oryginalny flash czyta oryginaly jak zly. Po flashu czyta raz na jakis czas, gry sie wieszaja. Tak bylo za 1 razem. Teraz i oryginaly to padaka. Wyslal boxa bez plomby z normalnym softem. Jak myslicie - m$ to przepusci? O_O jak nie zauważą to przepuszczą (małe prawdopodobieństwo) jak zauważą to zamiast konsoli odeślą rachunek za przesyłke kurierską do Czech i z powrotem (gdzieś ok 600-700zł) i dopiero po uregulowaniu rachunku odeślą konsole czyli sie koledze słabo opłacało bo za te pieniądze to kupi nowego xboxsa Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitro619 11 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Wie ktoś może czemu nowa procedura serwisowa trwa tak długo? Tzn konsole wysłałem w piątek kurierem, a jak dzisiaj dzwoniłem to pan na hotlinie z bardzo dziwnym akcentem powiedział, że nie ma żadnych informacji na temat konsoli i najlepiej żeby do niego zadzwonić za ok 2 tygodnie !!!! Poprzednio Praga cały serwis robiła w tydzień (wysyłka, naprawa + odesłanie) a teraz z tym Frankfurtem jest burdel że ho ho... Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Konsola wróciła do mnie całkiem szybko, bo po 10 dniach. Niestety, nie wiem co za idioci tam pracują, ale nie wymienili mi głównej usterki - napędu DVD. Po co z kartonem przysyłali mi kartę, na której zaznaczałem co jest wadliwe? Problem napędu dwukrotnie podkreślałem w rozmowie z tym idiotą na infolinii, który mówi łamaną Polszczyzną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bezelek126 0 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Co mam zrobic Kupilem nowa gre , nie miala zadnych rys , pogralem z 2h wyjmuje z czytnika i jakies normalnie rysy w ksztalcie wężyka Na innych moich plytach co niedawno w nie gralem , zauwazylem to samo. Mysle,ze to wina czytnika. Konsola zostala zarejestrowana przez pierwszego posiadacza , tego co od niego kupilem ja. Gwarancja jest jeszcze napewno wazna.Co potrzebuje zeby zglosic usterke? Jak to zrobic? Konsola jest starszym modelem , czyli bez 65nm. prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Co mam zrobic Kupilem nowa gre , nie miala zadnych rys , pogralem z 2h wyjmuje z czytnika i jakies normalnie rysy w ksztalcie wężyka Na innych moich plytach co niedawno w nie gralem , zauwazylem to samo. Mysle,ze to wina czytnika. Konsola zostala zarejestrowana przez pierwszego posiadacza , tego co od niego kupilem ja. Gwarancja jest jeszcze napewno wazna.Co potrzebuje zeby zglosic usterke? Jak to zrobic? Konsola jest starszym modelem , czyli bez 65nm. prosze o pomoc zgłosić usterke musi gosciu na którego jest zarejestrowana konsola i to od niego bedzie szła paczka (z konsolą) do i z serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 (edytowane) troche to dziwne jesli sie kupilo przez neta konsole... Powinno sie dac wyslac konsole od nas podajac przy tym dane 1 wlasciciela w celu weryfikacji Edytowane 12 Czerwca 2008 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Czy warto kupować konsole z Allegro? Czy lepiej kupić nówke ze sklepu? Chodzi mi o to,czy niebędzie problemów z przerejstrowniem konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ice Lolek 0 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 (edytowane) Czy warto kupować konsole z Allegro? Czy lepiej kupić nówke ze sklepu? Chodzi mi o to,czy niebędzie problemów z przerejstrowniem konsoli? Witam, niema czegoś takiego jak "przerejestrowanie konsoli" z zachowaniem gwarancji. Tylko 1 właściciel ma prawo do gwarancji. Lecz jeśli ten 1 włąściciel niezarejestrowal jej można śmiało rejestrować na siebie i mamy normalną gwarancję Też przed zakupem zastanawialęm się nad używaną z allegro wtedy za 1100zł miałbym używanego elite jednak kupiłem zato nowiutkiego premiuma i jestem z niego bardzo zadowolony. Więc też polecam zakup w sklepie zakup na allegro proponuje tylko wtedy gdy mamy możliwość odbioru osobistego aby dokladnie oglądnąć sprzęt bo szkoda 1k wyżucić na jakiś złom Edytowane 12 Czerwca 2008 przez Ice Lolek Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 ale kto teraz z posiadaczy 65nm wersji martwi sie gwarancja? Za rok X jeszcze bedzie jeszcze tanszy a moze wczesniej . Troche dziwne z ta gwarancja to co gdy mi sie znudzi mam ja zniszczyc lub schowac do szafy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bezelek126 0 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 @signap moj problem polega na tym ze nie mam 65nm w konsoli , a od kilku dni zaczela rysowac nowe plyty ;/ Jestem 2 posiadaczem konsoli wiec niewiem co teraz Kupilem ze sklepu Crackdowna , po 2 dniach gry plyta ma okropne rysy Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 pozostaje ci zadzownic na infolinie jutro i sie spytac co zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza
szymen 2 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 (edytowane) Mam pytanie w weekend po raz pierwszy padała mi 360. Zadzwoniłem na infolinie i dalej standardowa procedura. Kurier był w środe, zostawił nr listu przewozowego abym mógł monitorować paczkę a do tego jakiś blankiet że niby potwierdzenie czy coś. Czy to normalne że po 3 dniach nie odnajduje w monitorowaniu mojej paczki?? Dzwoniłem do UPS w czwartek i powiedzieli że muszą wprowadzić ją do do systemu ale do tej pory nie moge jej zmonitorować. I czy to normalne że kurier nie chciał podpisu jako potwierdzenia odbioru tylko dal jakiś niewypełniony blankiet "dowód nadania"(czy nie powinien być wypełniony?). Edytowane 13 Czerwca 2008 przez szymen Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Dowód nadania powinien zawierać adresata i nadawcę i podpis odbierającego kuriera (chyba, że wydrukowałeś ten list przewozowy co ci dali z M$, wtedy wazny jest podpis kuriera). Jak sprawdzasz na stronie monitorowanie przesyłki to na pewno wybierasz przesyłkę międzynarodową? Cytuj Odnośnik do komentarza
szymen 2 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 A gdzie to zaznaczyć?? jak jestem na ich stronie to nie widze takiej opcji. Mnie niestety nie było przy odbiorze i kurier chyba myślał że wydrukowałem list od microsoftu bo zostawił tylko podpis. To jak teraz bym zadzwonił na infolinie m$ to by mi przesłali na mejla?? Bo wczśniej nie pytali o mejla. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Tutaj można monitorować przesyłki międzynarodowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś naprawę przez Xbox.com: http://www.onlinecenter.pl/index.php?optio...&Itemid=190 Ktoś chętny na testera ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 wyslalem konsole juz poraz trzeci do serwisu, wrocila nowa... rok produkcji kwiecien 2008 ale bez hdmi co to za jakas dziwna wersja? myslalem, ze wszystkie nowe konsole sa z hdmi, ciekawe czy jest wyprodukowana juz w tej nowej technologii (zasilacz tez mi wymienili bo kazali doslac) Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) zapewne mogles dostac to: http://www.iksboks.eu/newsdesk_info.php?newsdesk_id=44 zerknij ile wat ma zasilacz... Edytowane 21 Czerwca 2008 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
xenionq 0 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Są jakieś problemy z gwarancją jeśli nie posiadam paragonu?(konsola zakupiona na początku roku w Empiku) Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 A jak wysylam to w tym pudelku jakim kupilem ,jak mam to wreczyc kurierowi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Pytanie do osob posiadajece konsole na przelomie 2k5/6 - czy w obecnym roku jesli X lezal u was w domku juz ze 2 lub ponad 2 lata i potem padl - byly jakies problemy z na infolini typu jakis paragon w celu ustalenia czy gwarancje go obejmuje jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) yyyy...skad kolesie w Niemczech beda wiedziec co jest z moim x-em? Edytowane 27 Czerwca 2008 przez Mefi23 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi