Opublikowano 5 sierpnia 200816 l No to moja konsola po paru przygodach pojechała do Niemiec. Oddałem paczkę kurierowi, wracam do pokoju i tak myśl: "wszystko odłączyłem?, a płyta, o fuck została w napędzie". Naszczęście kurier zawracał przed domem i zdążyłem go złapać. Mam nadzieję że konsola wróci szybko P.S. Padła mi karta sieciowa. Edytowane 5 sierpnia 200816 l przez czapa
Opublikowano 5 sierpnia 200816 l Oddałem paczkę kurierowi, wracam do pokoju i tak myśl: "wszystko odłączyłem?, a płyta, o fuck została w napędzie". No to jesteś nieźle roztrzepany, jak ... ja. Mój orange box pojechał do Czech i już nie wrócił - 80 dych w plecy.
Opublikowano 5 sierpnia 200816 l Mój orange box pojechał do Czech i już nie wrócił - 80 dych w plecy. 80 dych???... to nieźle przepłaciłeś za tą grę U mnie kurier miał byc wczoraj ale się nie zjawił więc, że miałem dzisiaj po drodze, to sam im zawiozłem tą paczkę.
Opublikowano 5 sierpnia 200816 l 80 dych???... to nieźle przepłaciłeś za tą grę To była wersja gold, ze szczerego złota, z małymi diamencikami wtopionymi na krawędziach 8) Jednak nadal szybciej piszę niż myślę, oczywiście 8 dych.
Opublikowano 6 sierpnia 200816 l No wkoncu Xbox 360 wrocil z serwisu Konsolke dostalem po 10 dniach roboczych, jedyne zastrzezenie jakie mialem to rozmowa z pania z ups ktora zadawala totalnie bzdurne pytania typu jakiej wielkosci jest paczka, oczywiscie mierzyc musialem.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Wszystko idzie jak trzeba. Czekam na kuriera i niech bierze dziadka do Niemiec. Ja młócę dalej ale na nowym Premiumie Jeżeli coś się zmieni dam znać na forum. Obsługa - profesjonalizm, zero głupich pytań i problemów. btw. widzę, że ciągle powtarzają się te same pytania - wystarczy poczytać forum i nie zadawać po raz enty tego samego pytania. To takie proste. Edytowane 7 sierpnia 200816 l przez KoBik
Opublikowano 8 sierpnia 200816 l Dziś telefon do M$. Pani Paulina wysłuchała moich problemów, oczywiście zgrywałem głupka mówiąc coś o jakiś dziwnych czerwonych światełkach mrugających i że napęd się nie wysuwa. Xbox spakowany, w poniedziałek mam zadzwonić podać numer zlecenia i przyślą pipkę z UPS. Wszystko poszło sprawnie - 2 minuty wciskania przycisków na telefonie, minuta słuchania muzyki i 5 min. z Panią Pauliną. Zastrzeżeń nie mam
Opublikowano 8 sierpnia 200816 l Durnia to trzeba było zgrywać z przysyłaniem nowych padów - teraz to nie wiem - chyba z palca trzeba zjechać, nie rozsyłają padów... :E Przy reklamacji konsoli normalnie trzeba się zachować. Bo im głupszy się wydajesz - tym głupsze pytania Edytowane 8 sierpnia 200816 l przez Fisiu
Opublikowano 8 sierpnia 200816 l Szybko przyjeżdża kurier po telefonie do nich z potwierdzeniem kodu?
Opublikowano 8 sierpnia 200816 l Paulinka 8) , powiedziała że mogę czekać "aż" do 3 tygodni. Widzę jednak że większość osób dostaje nową konsolkę już po 4-5 dniach. Czy działa to w większości przypadków czy może są tutaj sami farciarze?
Opublikowano 8 sierpnia 200816 l Szybko przyjeżdża kurier po telefonie do nich z potwierdzeniem kodu? Ja zadzwoniłem około 11, a kurier przyjechał kilka minut po 13 (UPS K-ce)
Opublikowano 9 sierpnia 200816 l Gdybym miał xboxa kupionego od kolesia który już go zarejestrował, ale miałbym paragon to dało by się w jakiś sposób zrobić, żeby kurier w razie draki przyjechał do mnie po konsole, a nie do niego? Ktoś miał taką sytuację?
Opublikowano 9 sierpnia 200816 l ja osobiście nie miałem, ale chyba musisz zadzwonić na infolinie i zmienić dane adresowe
Opublikowano 10 sierpnia 200816 l krótkie pytanie... czy potrzebuje paragon żeby się zarejestrować i oddać Xa do serwisu ? Dostałem RODa i nie wiem czy muszę przeszukiwać cały pokój. edit: Już poszukałem w temacie. Jestem pierwszym właścicielem, konsola nigdy nie była rejestrowana, a data produkcji to 2007-09-18 Więc chyba nie powinno być problemu. Edytowane 10 sierpnia 200816 l przez Kiler8888
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l Zadzwoniłem, powiedziałem wprost że mam RODa, kazano mi jedynie podłączyć konsolę i sprawdzić czy zasilacz jest sprawny. Do 3 dni ma przyjechać kurier, i zabiorą konsolę. Nie pytał ogóle o paragon. Jak na razie wszystko przebiegło sprawnie.
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l LANGENHAGEN, DE 12.08.2008 14:56 SKAN PRZYBYCIA KROSNIEWICE, PL 12.08.2008 3:58 SKAN WYJAZDU 12.08.2008 1:59 SKAN WYJAZDU KROSNIEWICE, PL 11.08.2008 22:01 SKAN EKSPORTOWY 11.08.2008 21:45 SKAN PRZYBYCIA LODZ, PL 11.08.2008 20:34 SKAN WYJAZDU 11.08.2008 18:48 SKAN NADANIA 11.08.2008 18:48 SKAN NADANIA 11.08.2008 11:00 ZGŁOSZONO ODBIÓR PACZKI. DE 08.08.2008 10:51 OTRZYMANO INFORMACJE ROZLICZENIOWE Paczka użytkownika znajduje się w systemie UPS i ma ponownie zaplanowaną datę dostawy na 13.08.2008. Znajduje się w systemie UPS, czyli że co? Zreperowana już jest, czy trzymają ją w siedzibie u hitlerów i wysyłają dalej do serwisu? Słyszałem w ogóle że z Niemiec to jedzie do Czech. Może ktoś mi opisać jak wygląda droga od użytkownika do naprawy?
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Twoją konsolkę czeka jeszcze Dusseldorf i serwis we Frankfurcie. Przynajmniej ja tak mam z napędem HD-DVD.
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Dobra już wszystko wiem, konsolka właśnie jedzie już do swojej ostatniej stacji w Niemczech. Nie wiem czy później jedzie do Czech, ale nie mogę się już doczekać. Dziękuję za pomoc Pozdrawiam
Opublikowano 14 sierpnia 200816 l Wlasnie sprawdzilem strone UPS i jest tam napisane ze zwrocono do nadawcy (czyt. Frankfurt) czyli paczka juz doszla. Na stronie Xboxa jest ciagle to samo, ale wedlug UPS paczka jest na miejscu. Dostane teraz numer nowego listu przewozowego (zwrotny?). Przepraszam za brak PL znakow ale pisze z jakiejs malej kafejki w Egipcie . Za odpowiedz dziekuje z gory Pozdrawiam PS. Ile taki Xbox moze siedziec u hitlerow?
Opublikowano 14 sierpnia 200816 l Mój u "hitlerów" siedział 2h po czym został wysłany i teraz już 3 dzień czekam na odbiór. 12.00 - Przyjęto do naprawy. 14.30 - Wysłano do klienta. Gdyby nie pipidolone UPS które w jedną stronę paczkę śle 5 dni to konsolkę miał bym w 2 dni u siebie spowrotem. Microsoft - 6 UPS - 2+