Skocz do zawartości

Procedura serwisowa X360

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ChOomik

Ależ zjepałem :(

Mam problem- chodzi o to że wysłałem konsolę do serwisu microsoftu i jak się okazało... zostawiłem płytę z grą w czytniku :(

słyszaeliście już o takich przypadkach? płyta z grą już raczej nie zostaje zwrócona, prawda? :/

cholerna skleroza...

Mam problem- chodzi o to że wysłałem konsolę do serwisu microsoftu i jak się okazało... zostawiłem płytę z grą w czytniku :(

słyszaeliście już o takich przypadkach? płyta z grą już raczej nie zostaje zwrócona, prawda? :/

cholerna skleroza...

Wg. FAQiu nie oddają. Ale może będziesz wyjątkiem?

Gość ChOomik
Moze na infolini ci cos poradza albo zostawia jakas wiadomosc ze w konsoli nr ...... jest plyta :)

Signap, bo właśnie chodzi o to że konsola dotrze do mnie w ciągu kilku dni, więc już raczej za późno ;/

EDIT: Nieeeźle, właśnie dostałem konsolę z wymienioną płytą główną i .. grą w kopercie :) jednak zwrócili! kocham ich normalnie <3

< love MS,love, love>

Edytowane przez ChOomik

cholerna skleroza...

Raczej nie ma szans - ja niestety też miałem taką sklerę (ale mnie wiek usprawiedliwia). ;)

Mimo, że czytnik wrócił ten sam, płyty już tam nie było.

Cholera, od poniedziałku siedzi mi konsola we Frankfurterce. Na tej stronie xboxsupport podświetlona jest ramka że otrzymali x-a w serwisie. Teraz jestem ciekawy czy maja takie opóźnienia, czy siedzi tam jeszcze a konsola juz idzie, czy po prostu ta strona ma takie obsuwy? Chciałbym juz numer powrotny paczki z UPS heh...

Edyta: No niby mam już numer powrotny ale UPS wyświetla:>>> Znalezienie szczegółów wysyłki w systemie UPS na zlecenie użytkownika nie powiodło się. Sprawdź wprowadzone informacje i spróbuj ponownie później. >>>

Oby wróciła konsola szybko, bo muszę dokończyć L4D - trzy tygodnie abstynencji to już jest chore...

Edytowane przez MrSatan
Moze na infolini ci cos poradza albo zostawia jakas wiadomosc ze w konsoli nr ...... jest plyta :)

Signap, bo właśnie chodzi o to że konsola dotrze do mnie w ciągu kilku dni, więc już raczej za późno ;/

EDIT: Nieeeźle, właśnie dostałem konsolę z wymienioną płytą główną i .. grą w kopercie :) jednak zwrócili! kocham ich normalnie <3

< love MS,love, love>

O, a Miłkowi nie oddali. Co to za płytka była tak BTW.?

Po 3 interwencjach i prośbach na infolinii Microsoftu o przysłanie kuriera, postanowiłem sam zadzwonić do UPS. Oczywiście kurier zjawił się w umówionym terminie. Wszedł, zabrał konsolę i wyszedł. Cholera, nie zostawił żadnego potwierdzenia odbioru, czy przyjęcia paczki. U was też tak było?

Jak paczka zaginie, nie będziesz miał żadnego potwierdzenia że kurier ją odebrał :/ W mailu od Microsoftu wyraźnie było napisane żeby dać papierek do podpisu... Także teraz módl się że nic nie spieprzą :)

Jak paczka zaginie, nie będziesz miał żadnego potwierdzenia że kurier ją odebrał :/

Wystarczy, jak tylko pojawi się na stronie UPS, że ją wiozą.

Sądzę, że jedyną możliwością zwędzenia paczki jest nieuczciwy kurier, który zacząłby udowadniać, że nic od ciebie nie odebrał, ale oni raczej na to nie mogą sobie pozwolić. Nawet niepotwierdzone oskarżenie u pracodawcy o coś takiego jest większą stratą niż ewentualny zysk z zagarnięcia zepsutej konsoli.

A jak jeszcze miałeś świadka, to już w ogóle nie ma o czym rozmawiać.

DaBig - relax, nic się nie stanie. :no:

Gość ChOomik
Po 3 interwencjach i prośbach na infolinii Microsoftu o przysłanie kuriera, postanowiłem sam zadzwonić do UPS. Oczywiście kurier zjawił się w umówionym terminie. Wszedł, zabrał konsolę i wyszedł. Cholera, nie zostawił żadnego potwierdzenia odbioru, czy przyjęcia paczki. U was też tak było?

Jak paczka zaginie, nie będziesz miał żadnego potwierdzenia że kurier ją odebrał :/ W mailu od Microsoftu wyraźnie było napisane żeby dać papierek do podpisu... Także teraz módl się że nic nie spieprzą :)

tejk it izi, mi też niczego nie podpisywali, a teraz jakimś cudem konsola leży obok mnie ;) wszystko jest ok

Po 3 interwencjach i prośbach na infolinii Microsoftu o przysłanie kuriera

Na dniach zapowiada mi się serwisowanie X'a więc pozwolę sobie zapytać: faktycznie jest z tym aspektem aż tak źle? Zgłaszasz zgon, dostajesz maila ze stuffem do wydruku i... walczysz o łaskawe przybycie kuriera po odbiór sprzętu? :/