ash77 3 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2008 Pytanko - Żeby wysłać im konsole w razie jakby padła, trzeba mieć paragon ze sklepu, czy nie jest to wymagane? Nie, chyba że kupiłeś leżaka magazynowego, któremu mogła się skończyć 2 letnia gwarancja lub powoli kończy się - to jak najbardziej się przyda. Fisiu nie wprowadzaj ludzi w błąd Gwara jest od dnia zakupu wiec nikogo na swiecie nie interesuje ile czasu sprzęt przeleżał na półce w sklepie/magazynie a to ze może sie przydać paragon jest wynikiem tego że xbox360 istnieje już powyżej 2 lat (wiec ktoś może być posiadaczem sprzętu powyżej 2 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2008 (edytowane) A jak udowodnisz, że kupiłeś miesiąc temu konsole z 2006 roku? Zastanów się Ash... Dlatego napisałem, że jak ma starą konsole to mu się paragon jakby co przyda. Edytowane 23 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2008 A jak udowodnisz, że kupiłeś miesiąc temu konsole z 2006 roku? Zastanów się Ash... Dlatego napisałem, że jak ma starą konsole to mu się paragon jakby co przyda. tez napisałem ze sie paragon przyda ale to ty piszesz ze niby gwara sie kończy w przypadku "leżaków magazynowych" (co jest nieprawdą) Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2008 A jak udowodnisz, że kupiłeś miesiąc temu konsole z 2006 roku?... wlasnie dowodem zakupu to udowodni... ASH prawidlowo CI zwrocil uwage bo gafe walnales o jakims lezakowaniu i braku gwary... Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2008 (edytowane) No jeżeli kupił konsole w czerwcu z datą produkcji czerwiec to po co komu paragon? Dlatego napisałem, że gdyby kupił leżaka to może się niedługo skończyć gwara, a w takim przypadku przyda się paragon. Coś jeszcze do sprostowania? Może wy coś widzicie, ale nawet w pierwszym zdaniu nie widzę błędu o,0 W razie wysyłania konsoli potrzebny jest paragon? Nie. Jeżeli się skończyła gwarancja, a mamy dowód na to, że konsole kupiliśmy o wiele później niż mamy datę produkcji to paragon się przyda - nie rozumiem to nic do poprawy? Edytowane 23 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2008 z Toba dyskusja nigdy nie ma sensu ASH napisal wszystko co trzeba i dla mnie temat zakonczony... bez odbioru... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2008 Mam to samo, moja konsola w czwartek dotarła do serwisu. Trzeba po prostu cierpliwie czekać. Zapewne po weekendzie status się zmieni. Ja już mam: Urządzenie odebrane w centrum serwisowym – Otrzymaliśmy konsolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2008 Ja tak samo. Mam nadzieję, że w pon. będzie : urządzenie odesłane do właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2008 Sorry, że post pod postem, ale chcę podbić. Czy można jakoś się skontaktować z kurierem podczas gdy paczka będzie w drodze powrotnej ? Bo w czwartek wyjeżdżam i nie będzie mnie w domu, a tak to kurier by zostawił paczkę u starszego w robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2008 najprosciej zadzwonic do korporacji czy siedziby i sie dowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2008 Konsola wróciła już w czwartek, 10 dni i po sprawie, wymienili płytę główną i napęd, nie wiem czy samą tackę, z tego co piszę na karteczce oczywiście. Działa, nawet nosa z domu nie wyniosłem przy tej zabawie w kotka i myszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2008 Ja teraz wchodzę na stronę XBOX.com i wita mnie : Konsola wymieniona, wysyłamy ją do właściciela. Mam nadzieję, że wróci do mnie w czwartek. Mam taką nadzieję, gdyż w czwartek po południu wyjeżdżam. KoBik ile czekałeś na konsolę ? sama droga z Niemiec. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
helus 1 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2008 ja: dzień dobry, stała się rzecz straszna, konsola mi świeci na czerwono. konsultant: niestety u nas też nie działa system, proszę zadzwonić jutro. :lol: niezawodny M$ Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2008 orion50 - w sumie czekałem 3 dni, przeglądałem ciągle stronkę gdzie znajduje się paczka po oznaczeniu jej jako wysłana do właściciela, więc trwało to 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2008 aha, no dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2008 moja paczka zmieniła status na "Urządzenie wysłane do klienta – Konsola została naprawiona lub wymieniona. Odsyłamy ją do właściciela." już w poniedziałek ale do dziś status na UPS to tylko: "Otrzymano informacje rozliczeniowe " znając UPS to sobie jeszcze poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2008 moja paczka zmieniła status na "Urządzenie wysłane do klienta – Konsola została naprawiona lub wymieniona. Odsyłamy ją do właściciela." już w poniedziałek ale do dziś status na UPS to tylko: "Otrzymano informacje rozliczeniowe " znając UPS to sobie jeszcze poczekam Miałem to samo, czekałem 5 dni. Wytłumaczono mi na infolinii, że UPS nie przyjeżdża po jedną konsolę ale po jakąś partię. Czekają po prostu aż im się uzbiera do wysyłki jakaś ilość. No i chciałem się pochwalić, że dostałem nową konsolę (po trzeciej wizycie u naprawy). Moją starą (z 09.2006r.) wymieniono na egzemplarz z 04.2008r. - wydaje się być nówką sztuką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2008 moja paczka zmieniła status na "Urządzenie wysłane do klienta – Konsola została naprawiona lub wymieniona. Odsyłamy ją do właściciela." już w poniedziałek ale do dziś status na UPS to tylko: "Otrzymano informacje rozliczeniowe " znając UPS to sobie jeszcze poczekam Miałem to samo, czekałem 5 dni. Wytłumaczono mi na infolinii, że UPS nie przyjeżdża po jedną konsolę ale po jakąś partię. Czekają po prostu aż im się uzbiera do wysyłki jakaś ilość. ja pie#%*^e myślałem że pogram w ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2008 moja paczka zmieniła status na "Urządzenie wysłane do klienta – Konsola została naprawiona lub wymieniona. Odsyłamy ją do właściciela." już w poniedziałek ale do dziś status na UPS to tylko: "Otrzymano informacje rozliczeniowe " znając UPS to sobie jeszcze poczekam Miałem to samo, czekałem 5 dni. Wytłumaczono mi na infolinii, że UPS nie przyjeżdża po jedną konsolę ale po jakąś partię. Czekają po prostu aż im się uzbiera do wysyłki jakaś ilość. No i chciałem się pochwalić, że dostałem nową konsolę (po trzeciej wizycie u naprawy). Moją starą (z 09.2006r.) wymieniono na egzemplarz z 04.2008r. - wydaje się być nówką sztuką. Miłek - konsola, którą dostałeś jest o wiele cichsza od tej z 9.2006? Cytuj Odnośnik do komentarza
Saunter 3 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2008 A ja na stronie UPSu (zgubiłem nr sprawy w MS) mam, że w dniu dostarczenia do niemiec została zwrócona do nadawcy i leży teraz w Berlinie. Czyli co, że nie naprawili mi jej? Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2008 Miłek - konsola, którą dostałeś jest o wiele cichsza od tej z 9.2006? Nie wiem jak określić wiele Ale jest cichsza, zwłaszcza napęd podczas odczytu - wrzucili mi chyba liteona (bo nie sądzę, że benq). A ja na stronie UPSu (zgubiłem nr sprawy w MS) mam, że w dniu dostarczenia do niemiec została zwrócona do nadawcy i leży teraz w Berlinie. Czyli co, że nie naprawili mi jej? Nadawcą jest w tym wypadku odbiorca - tylko nie wiem czemu leży w Berlinie, chyba powinni przerzucić już ją do Frankfurtu. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2008 (edytowane) Ja mialem od 26.08 otrzymano inf rozliczeniowe i juz do mnie jedzie. moze na sobote bd mial przepraszam za brak polskich znakow Ku.rwa mać. Zaplanowana data droeczenia : 1.09.2008. Suuuper. Caly pech w tym, ze zczynam liceum i malo bedzie czasu na granie, a GTA4 czeka na polce.. bo akurat konsola musiala sie z(pipi)ac 2 tyg. przed koncem wakacji... dobrze chociaz ze serwis dosc sprawny i nie balem sie o swoja konsole. pozdrawiam Edytowane 29 sierpnia 2008 przez orion50 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zebra 4 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2008 Ile dni czekaliście aż status zmieni się z "Urządzenie odebrane w centrum serwisowym" na "Urządzenie wysłane do klienta"? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2008 Od piatku do wtorku - 3 dni robocze Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2008 Mam pytanie:czy numer telefonu na infolinię MS podany przez Hiva w pierwszym poście tego tematu jest nadal aktualny?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi