Soniak 3 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2008 Ja nie wiem, u mnie wszystko szybko trwało a informowany byłem na bieżąco. UPS działa sprawnie i konsolę z Niemiec dowozi w 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2008 (edytowane) Mam pytanie:czy numer telefonu na infolinię MS podany przez Hiva w pierwszym poście tego tematu jest nadal aktualny?? Próbowałem wczoraj zadzwonić z komóry - nie dało się. Jednakże porównując numer podany na pierwszej stronie, do tego co mam na instrukcji to ten sam EDIT: Teraz doczytałem, tylko dla telefonów stacjonarnych. Edytowane 30 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2008 Próbowałem wczoraj zadzwonić z komóry - nie dało się. Jednakże porównując numer podany na pierwszej stronie, do tego co mam na instrukcji to ten sam EDIT: Teraz doczytałem, tylko dla telefonów stacjonarnych. Fisiu, źle doczytałeś - tylko dla telefonów stacjonarnych połączenie bezpłatne, dla komórkowców już płatne. Jesteś już którąś osobą, która twierdzi, że z komórki nie może się dodzwonić. Ja dzwonię i rozmawiam bez problemu (ERA, abonament, poniedziałek - piątek od 9-17). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2008 ja wpisałem w telefonie komórkowym dokładnie tak: 00800 441 17 96 (z zerami) i dodzwoniłem się bez problemu btw. przesyłka przewidziana na 1.09 -_- do Katowic przyjechała wczoraj o 6, ale widać że nie pracują w soboty co to za firma kurierska? nawet poczta polska rozwozi paczki w soboty : O Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2008 (edytowane) Próbowałem wczoraj zadzwonić z komóry - nie dało się. Jednakże porównując numer podany na pierwszej stronie, do tego co mam na instrukcji to ten sam EDIT: Teraz doczytałem, tylko dla telefonów stacjonarnych. Fisiu, źle doczytałeś - tylko dla telefonów stacjonarnych połączenie bezpłatne, dla komórkowców już płatne. Jesteś już którąś osobą, która twierdzi, że z komórki nie może się dodzwonić. Ja dzwonię i rozmawiam bez problemu (ERA, abonament, poniedziałek - piątek od 9-17). Era, tak-tak - połączenia nie można wykonać/zrealizować - już nie pamiętam co ten głupi robot gada do mnie. 0800******* - rozłącza w sekunde. Edytowane 31 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 1 września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 września 2008 Era, tak-tak - połączenia nie można wykonać/zrealizować - już nie pamiętam co ten głupi robot gada do mnie. 0800******* - rozłącza w sekunde. Ale tam się dzwoni 00800****** Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 1 września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 września 2008 konsola wreszcie przyszła, wszystko lux, ale nie mogę skonfigurować połączenia z licvem równo na 2 tyg. od telefonu do microsoftu dostałem konsolkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 1 września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 września 2008 A czy konieczny jest dowód zakupu(paragon?)? Co jeśli nie mam takowego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 1 września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 września 2008 Era, tak-tak - połączenia nie można wykonać/zrealizować - już nie pamiętam co ten głupi robot gada do mnie. 0800******* - rozłącza w sekunde. Ale tam się dzwoni 00800****** K,urwa - przecież mówie, połączenia nie można wykonać przy numerze 00800, a przy 0800 rozłącze w sekunde Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 1 września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 września 2008 Yy może masz jakoś zablokowane połączenia za granice ? Ja normalnie z abo w erze dzwoniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 1 września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 września 2008 A czy konieczny jest dowód zakupu(paragon?)? Co jeśli nie mam takowego? Zazwyczaj nie. A jak będą chcieć a ty nie masz - nic, dosłownie nic - żadnej gwarancji Na pocieszenie ci powiem, że słyszałem tylko o kilku przypadkach prośby o dowód zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 1 września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 września 2008 Kupiłem X'a jakiś miesiąc temu i tu pytanie : czy jeśli nie zarejestrowałem konsoli w ciągu 14 dni od daty zakupu(skąd ja to ku.rwa miałem wiedzieć?) gwarancja mi przepada? Czy źle zrozumiałem to co jest napisane w pierwszym poście tego tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 1 września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 września 2008 nic nie przepada, pozatym czyta sie ostatnie strony a nie pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 1 września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 września 2008 Ader konsole rejestrujesz dopiero jak coś się zepsuje. Niczym się nie przejmuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 września 2008 Fisiu też mam Ere i za nic nie szło zadzwonić. Dopiero z Orange się dodzwoniłem. Specjalnie kupowałem kartę aby zadzwonić do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 września 2008 to nie lepiej wpaść do znajomego czy kogoś z rodziny żeby zadzwonić ze stacjonarnego? też się nie mogłem dodzwonić więc pojechałem do mojej dziewczyny i po bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 3 września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 września 2008 Yy może masz jakoś zablokowane połączenia za granice ? Ja normalnie z abo w erze dzwoniłem. Rozróżniasz abo od tak-taka? Tylko czy w ogóle można wymieniać ten headset (nie mam paragonu, ani wersji premium [arcade z dyskiem 120])? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 3 września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 września 2008 Tylko czy w ogóle można wymieniać ten headset (nie mam paragonu, ani wersji premium [arcade z dyskiem 120])? headsetu Ci nie wymienia skoto go nie ma w zestawie arcade Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 3 września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 września 2008 Tylko czy w ogóle można wymieniać ten headset (nie mam paragonu, ani wersji premium [arcade z dyskiem 120])? headsetu Ci nie wymienia skoto go nie ma w zestawie arcade Dzięki za info. No to szykuje kase na nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
P@cj3nt 1 Opublikowano 6 września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 września 2008 Jak trzeba zapakować konsolę do wysyłki? Bo chcę mieć już wszystko gotowe już dziś, a zadzwonię w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 6 września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 września 2008 (edytowane) W pudło od butów. Po drukarce, czymkolwiek. Owiń w gazety czy "cuś" i gotowe. Edytowane 6 września 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 6 września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 września 2008 Na poczcie idzie dostać za 4zł pudło, które pasuje idealnie. Ja nawrzucałem tam 3 gazety ( każda kartka osobno w kulkę i do kartonu ), podejrzewam, że mieli niezły ubaw jak to otwarli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 6 września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 września 2008 Jak wygląda serwisowanie urządzeń które nie są w zestawie z konsolą(kamera, bezprzewodowy headset, gitara itp) też trzeba zadzwonić na infolinie czy do sprzedawcy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 7 września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 września 2008 Jak wygląda serwisowanie urządzeń które nie są w zestawie z konsolą(kamera, bezprzewodowy headset, gitara itp) też trzeba zadzwonić na infolinie czy do sprzedawcy? Idź do sprzedawcy. Jesteśmy w Unii, a i tak wiedza na temat praw konsumenckich jest niewielka . Według prawa możesz w ciągu 2 lat wymienić produkt (u sprzedawcy) na nowy, jeśli przestanie on poprawnie funkcjonować - o ile masz ważny dowód zakupu i oryginalne opakowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 7 września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 września 2008 Zapewne wysyłyjąc konsole do serwisu trzeba mieć podbitą karte gwarancyjną,mam racje?? A co jeśli mam nie podbitą i,co gorsza nie mam paragonu...? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi