Soniak 3 Opublikowano 7 września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 września 2008 Zapewne wysyłyjąc konsole do serwisu trzeba mieć podbitą karte gwarancyjną,mam racje?? A co jeśli mam nie podbitą i,co gorsza nie mam paragonu...? Człowieku, piszemy na ten temat od 5 czy 6 stron, nie masz czasu zajrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 8 września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 września 2008 Jeszcze takie małe offtopowe pytanie: Czy muszę trzymać te wszystkie blistery (nie tylko od XO tylko ogólnie od innych sprzętów)? Większość sprzętu jest pakowana w blister a ani to nie wygląda ładnie żeby postawić na półce tylko trzeba gdzieś to upychać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 12 września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 września 2008 Telefon na infolinię Microsoftu już za mną.Z ich strony wszystko jak najbardziej profesjonalnie,gorzej oczywiście z kurierem UPS.Miał przyjechać po odbiór paczki dzisiaj(piatek) pomiędzy 14 a 17 ale...przyjedzie we wtorek bo "ma dużo pracy i sie nie wyrobi" :wkurzony: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 13 września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 września 2008 deja vu UPS ssie, przygotuj się na czekanie sam M$ spisuje się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 13 września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 września 2008 potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 września 2008 deja vu UPS ssie, przygotuj się na czekanie sam M$ spisuje się świetnie Nie wrzucaj wszystkiego do jednego wora, ja dzwoniąc w pierwszy dzień umówiłem się, że kurier ma być na dzień następny no i był w przedziale od godz. 12ej do 15ej. Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza
cyter666 0 Opublikowano 13 września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 września 2008 już nie przeżywajcie, że kurier przyjdzie parę dni później, większa przerwa od x-kloca zrobi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 19 września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 września 2008 Dzisiaj mija czwarty dzień odkąd wysłałem konsolę więc pomyślałem,że sprawdzę na tej stronce UPS gdzie aktualnie się znajduje,a tam pisze coś takiego:"Zwrócono do nadawcy"ale po najechaniu kursorem pojawia się jeszcze:"Firma UPS zwróciła przesyłkę do pierwotnego miejsca nadania,ponieważ nie można było jej doręczyć" Nie wiem co mam o tym mysleć...czy cosś z tym jest nie tak?? Aha,i na dodatek nie dostałem jeszcze maila od MS z nr przesyłki powrotnej Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 19 września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 września 2008 Reno - wszystko jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza
honor 0 Opublikowano 19 września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 września 2008 (edytowane) W jaki sposób kurier kwituje odbiór paczki? Mam wydrukować Receipt z maila od MS i tam ma złożyć podpis? Edytowane 19 września 2008 przez honor Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 września 2008 Warto mieć dla siebie też ten wydruk który naklejasz na paczkę dla siebie, wtedy on tam składa podpis, lub na "słowo" - w moim przypadku tak było Cytuj Odnośnik do komentarza
jan szabrownik 0 Opublikowano 21 września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 września 2008 mam pytanko, czy ktoś wie co się dzieje gdy na paczce nie napiszemy numeru zlecenia tak jak każe MS, ja nie napisałem ponieważ zanim doszedł mail od MS Polska to paczkę już wysłałem i nie myślałem że trzeba tam pisać nr zlecenia, ponieważ moje dane były na liście przewozowym, myślałem że to wystarczy <_< UPS już w piątek (7:21) dowiózł paczkę na serwis, a na stronie xbox-a cały czas jest komunikat że oczekują na urządzenie w centrum serwisowym, w związku z tym czekać czy sobie sami poradzą z odnalezieniem mojej konsoli czy jutro dzwonić na infolinie i próbować wyjaśniać mój błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza
Darko. 4 Opublikowano 21 września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 września 2008 Wszystko jest w porządku. Dopiero po 2-3 dniach pojawi się komunikat, że odebrali:) Cytuj Odnośnik do komentarza
jan szabrownik 0 Opublikowano 21 września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 września 2008 Wszystko jest w porządku. Dopiero po 2-3 dniach pojawi się komunikat, że odebrali:) dzięki za odpowiedź, uspokoiłeś mnie ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
honor 0 Opublikowano 22 września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 września 2008 (edytowane) Warto mieć dla siebie też ten wydruk który naklejasz na paczkę dla siebie, wtedy on tam składa podpis, lub na "słowo" - w moim przypadku tak było Zgadza się. Zaniosłem paczkę, babka zrobiła ksero etykiety, podpisała i przystawiła pieczątkę. Teraz tylko czekać aż paczka będzie w monitoringu i śledzić status naprawy . Edytowane 22 września 2008 przez honor Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 27 września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 września 2008 Moja konsola po 10 dniach roboczych w końcu wróciła I od razu poważnie podniosła mi ciśnienie:po rozpakowaniu paczki od razu podpinam sprzęta,włączam "power" a tu cały okrąg świeci na czerwono a konsola warczy jak kosiarka do trawy!! WTF?? Szybki "reset" i na szczęście za drugim razem już wszystko było OK,ale po tej akcji miałem 3 kilo więcej w gaciach Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 2 października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 października 2008 pewnie to pytanie bylo zadawane tu w ch,uj razy ale posiadaczem xboxa jestem od nie dawna i nie sledzilem tematu wiec pozwole se je zadac. jakies sprzeciwy? nie? o to dobrze brat przyslal mi konsole z Angli i powiedzmy ze wykitowala(odpukac) <puk puk> jak jest z ta gwarancja? oni przysylaja kuriera do mnie czy ja im wysylam konsole? kompletnie sie w tym nie orientuje,a kto pyta nie bladzi Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 października 2008 (edytowane) Dzownisz po kuriera, ustalasz termin i przyjeżdża po paczkę, jeśli masz blisko do kuriera to idziesz z ową paczką do siedziby firmy kurierskiej. Edytowane 2 października 2008 przez il capitano Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 2 października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 października 2008 pewnie to pytanie bylo zadawane tu w ch,uj razy ale posiadaczem xboxa jestem od nie dawna i nie sledzilem tematu wiec pozwole se je zadac. jakies sprzeciwy? nie? o to dobrze brat przyslal mi konsole z Angli i powiedzmy ze wykitowala(odpukac) <puk puk> jak jest z ta gwarancja? oni przysylaja kuriera do mnie czy ja im wysylam konsole? kompletnie sie w tym nie orientuje,a kto pyta nie bladzi Raczej kto czyta nie błądzi. 3 strony wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
toxicELF 0 Opublikowano 5 października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 października 2008 wpisuje 00800 / 0800 i mowi mi ,ze nie ma takiego numeru,ehh? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 5 października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 października 2008 z czego dzwonisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
toxicELF 0 Opublikowano 6 października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 października 2008 (edytowane) z domowego ale juz wszystko ok bo zarejestrowalem konsole przez neta i gosc z ups ma byc niedlugo btw musze konsole pakowac w jakies pudlo etc czy porpostu kurier przyniesie pudlo i sam to ogarnie? Edytowane 6 października 2008 przez toxicELF Cytuj Odnośnik do komentarza
Hlipo 3 Opublikowano 7 października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 października 2008 Pudełko musisz mieć swoje. Jak chcesz zachować oryginalne to wysili w jakimś innym Cytuj Odnośnik do komentarza
toxicELF 0 Opublikowano 12 października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 października 2008 zarejestrowalem konsole 5 pazdziernika,dzisiaj jest 12,zadnego telefonu od UPS,nikogo nie było,nie wiem co jest grane ale to chyba jakiś żart Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 12 października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 października 2008 Jaki telefon od UPS ? Ty zadzwon do nich. Przeciez oni za Tobą dzwonic nie beda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi