Gość Soul Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Do której godziny można tam zadzwonić? Do której godziny można tam zadzwonić? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 sprawdz tam xbox.com kontakt mi sie nie chce wchodzic bo musze zmieniac lokalizacje Cytuj
Gość Soul Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Dzięki w nagrody dadzą mi nowy headset. Cytuj
Strong 2 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Moja konsola zostala wyslana z serwisu podobno 30 grudnia (tak twierdzi kolo z infolinii), jednak nr. przewozowy jaki dostalem nie dzialal, a dzis wyskakuje po jego wpisaniu na stronce ups taka informacja: Niektóre informacje o monitorowaniu nie są aktualnie dostępne. Spróbuj ponownie później. Wie z was ktos co to oznacza ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Jako ze byl nowy rok to moze sie wszystko poznia - pozostaje ci czekac a to oznacza ze dane gdzie jest przesylka,itp jeszcze sie nie wyslaly do neta Cytuj
Strong 2 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 No mozliwe ze masz racje. Chociaz w pierwsza strone konsola szla tuz przed swietami, a mimo to monitorowanie dzialalo bez zarzutu. Nan nadzieje ze nie oznacza to zaginiecia paczki czy cos... Cytuj
Strong 2 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Wreszcie na stronie UPS pojawily sie informacje na temat wysylki i musze wam powiedziec ze jestem bardzo niezadowolony. Sami patrzcie: FRANKFURT, DE 05.01.2009 22:00 SKAN WYJAZDU 05.01.2009 17:42 SKAN NADANIA DE 31.12.2008 4:59 OTRZYMANO INFORMACJE ROZLICZENIOWE Leniom smierdzacym nie chcialo sie jezdzic 31 i 02.01, mimo tego ze sa to dni robocze. W takim wypadku poczekam sobie na Xboxa do konca tygodnia, slabo... Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Długo się czeka, jak załatwia się sprawy mailowo? Mam już numer zgłoszenia, ale cos tam im musiałam mailem dosłać i czekam od wczoraj rana... nie wiem czy dzwonić i się przypominać? Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 KURDE!!!!! Pan, który sie czymś tam czymś tam zajmuje niestety dzis nie pracuje, ale na pewno ktos sie do mnie (pipi) odezwie.... no szlag! Już drugi dzień zwłoki! I trzeci dzień odwyku Cytuj
Gość Soul Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Na tej infolinii pracują bez mózgi ! bez jaj dziś dzwoniłem do nich po raz piąty! Najpierw miał do mnie dojść mail który nie doszedł ,dla czego? bo się okazało że na o2 takie maila nie dochodzą o czym oczywiście powiedziano mi podczas drugiego telefonu Więc pytam co teraz? a pani do mnie że najszybciej będzie jak on wyślą do mnie kuriera ,powiedziałem OK tylko jest jedno małe ale mam zje&*(( * domofon czy może do mnie UPS przedzwonić czy ja mam stać cały dzień na dole pod klatką i czekać na niego?! Pani na to że nie jest wstanie mi tego zagwarantować i nie wie tez kiedy ten pan dokładnie będzie dziś jurto pojutrze bóg wie no to pytam co teraz ? A ona hmmmmm to ja do niej czy jest opcja żebym to ja do nich zawiózł konsole? Ona mówi że jest pod warunkiem że bedę miał numer listu przewozowego ok skąd mam go wziąć? Ona na to że musi go firma UPS wystawić , bedzie na jutro ,niech pan zadzwoni jutro to go panu podam a pan zawiezie konsole ,mówię OK Dzwonie dziś a tu nagle okazuje się że oni nie mogą mi podać tego numeru że ktoś mi głupot nagadał ,oni tak już nie robią od miecha czasu ja na to hurrrrrra co qrva teraz mam to qrvy zrobić? wywalić tą konsole za okno? czy co? Pani na to żebym jej nie wywalał tylko dal inny adres mailowy i czekał na maila 48 h wypas!!!!! Dzwonie od 1 dziś 6 i konsola dalej w domu Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Ja polecam donieść konsolę do najbliższej placówki UPS,bo na kuriera możecie w ogóle się nie doczekać Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Ale bez listu i tak nic nie zrobisz... kurde, widzę, że nie jestem osamotniona w bujaniu się z nimi Cytuj
Strong 2 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Konsola wrocila, czas operacji od momentu oddania konsoli kurierowi - 16 dni. Ciesz sie, bo to i tak bylo szybko. Ja zglosilem usterke 16 grudnia, a konsola przy dobrym wietrze bedzie dopiero jutro (wedlug strony UPS, ale pewnie i tak sie spoznia...) Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Zadzwoniłem godzinkę temu, od razu połączyło mnie z przemiłą konsultantką. Wszystko poszło elegancko, czekam tylko aż dojdzie do mnie list przewozowy i wysyłam konsolkę. Cytuj
Strong 2 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 o 20:46 byla Krosniewicach, takze miejmy nadzieje ze juz jutro po 21 dniach dotrze do mnie naprawiona konsola. Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 Czekam dalej... Wczoraj się dowiedziałam, że nie ma jakiegoś pana, a dzisiaj wersja jest taka, że maja straszne zaległości, a ja czekam w kolejce i do końca tygodnia mam czekać na telefon. To się zaczyna robić nudne... Cytuj
Strong 2 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 No i konsola dotarla. Niestety bez zadnego bonusa w postaci zdrapki, no ale i tak sie ciesze ze konsola wreszcie jest. Padla plyta glowna. W sumie czekalem 21 dni, sporo, ale trzeba wziasc pod uwage ze awaria nastapila w okresie swiatecznym. Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 (edytowane) No nie no, cyrk na kółkach! Teraz się dowiedziałam, że konsola z października 2007 u nich w systemie straciła gwarancję... Ręce opadają.... czy oni datę produkcji mają tylko rocznikiem wpisaną w system? Gold mi się marnuje i to na dwóch kontach!!!!! Nie mogę!!! (pipi), przez to, że oni mają coś źle wpisane w system ja teraz muszę czekać do 20 stycznia aż coś się ruszy. Bo maile doszły, ale jeszcze ich nie sprawdzili bo mają 2 tygodnie obsuwu. A co mnie to do ciężkiej cholery obchodzi!!!! Gold mi leci to pani się zasłania zdrapkami. Co mi po jednej zdrapce jak ja mam dwa konta... Chyba szybciej nową konsolę kupię, ehhh Edytowane 9 stycznia 2009 przez Kathleen Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 (edytowane) Moj X jest z konca 2007r (produkcja, kupilem zas w kwietniu 2008) a na stronie ze gwara jest do maja 2009 ... Edytowane 9 stycznia 2009 przez signap Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 No i powiedzcie mi co ja mam w takim wypadku zrobić. Nie chcę bluzgać na tą bogu ducha winną kobiecinę na infolinii, ale to aż się samo prosi... chociaż wiem, że to i tak by nic nie dało... Cytuj
hooki 194 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 no i wróciła konsolka. od 29.12.2008 jak ją wziął kurier około 11, tak dzisiaj 9.01.2009 o 13 wróciła. jestem zadowolony. Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 No tak... teraz się dowiedziałam, że moja gwarancja skończyła się 5 grudnia 2008. Falcony produkują od końca roku 2006 o ile mi wiadomo. To news, bo mają rok gwarancji wg ich mądrego systemu. Pocieszam się tym, że pani zgłosiła to swojemu szefowi, bo nie tylko ja mam takie jazdy... ponoć miała już 4 telefony dziś z takim samym problemem.... Burdel i tyle!! A Ty hooki nie dołuj mnie.... Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 (edytowane) Mi dzisiaj wysłali konsolę,liczę że dostanę ją we wtorek albo środę Jeśli tak się stanie wszystko będzie trwało jakieś 14 dni.Nie liczę dni świątecznych,bo wiadomo,że nie było jak wysłać. Edytowane 9 stycznia 2009 przez MYSZa7 Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 No tak... teraz się dowiedziałam, że moja gwarancja skończyła się 5 grudnia 2008. Falcony produkują od końca roku 2006 o ile mi wiadomo. To news, bo mają rok gwarancji wg ich mądrego systemu. Sorry żona, od pażdziernika 2007 produkują Arcade'y - czyli i tak dwa lata nie mija jakby do tego podejść... Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Kathleen, was trafił rrod czy co? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi