MrNorbi 38 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 (edytowane) Wysyłasz samą konsolę bez żadnego osprzętu (dysk, pady, zasilacz itp.) a podobno trzeba wyslac wszystko co bylo w pudle od x'a. no nie wiem.jak bede dzwonil to sie zapytam. Edytowane 6 Czerwca 2009 przez Norbi13 Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Wysyłasz samą konsolę bez żadnego osprzętu (dysk, pady, zasilacz itp.) a podobno trzeba wyslac wszystko co bylo w pudle od x'a. no nie wiem.jak bede dzwonil to sie zapytam. Wysylasz TYLKO KONSOLE, zadnych joypadow, memorek ani kabli! Czytaj ze zrozumieniem co pisza! Wysylalem juz 2 xboxy, za kazdym razem wysylalem TYLKO I WYLACZNIE konsole! aha. dzieki ale juz nie potrzebne bo naprawiłem konsole sam xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Jak moge zadzwonic na infolinie x'a z ery tak tak? Kiedys tez mialem taki problem, ale mialem mozliwosc zadzwonic z innego telefonu, teraz nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Hej , moja konsola dotarła do serwisu w piatek 5 czerwca a już we wtorek 9 czerwca została wysłana spowrotem. Czy to możliwe że tylko 2 dni robocze leżała w serwisie??? Czy coś jest nie tak...?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 skoro tak masz napisane to po co sie jeszcze pytasz, nikt jasnowidzem nie jest co sie dzieje z Twoja konsola i po to masz infolinie i strone xboxa zeby o tym wiedziec... Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Jasnowidzów nie szukam, może Tobie kolego by się przydał. Zapytałem żeby się dowiedzieć czy inni też mieli konsole tak szybko naprawione. Na infolinie już wcześniej zadzwoniłem ale powiedzieli że nic nie mają napisane tylko tyle że konsola wraca z serwisu. Zpytam tak: Ile z doświadczenia Waszego konsola leży w serwisie i czy te dwa dni to standard? Pozdrawiam, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 (edytowane) a ja powtorze, jak moze ktos wiedziec ile konsola lezy w serwisie? skoro nie jestes w tym serwisie, dalej potrzeba jasnowidza... pytanie sensowne to jaki najkrótszy czas konsoli od wysylki dostalo sie ja z powrotem czyli kiedy kurier zapukal z paczka od MS a na to pytanie odpowiedz jest taka: potrafia w tydzien sie wyrobic (i to nawet w bieżący tydzien, czyli wysylka w poniedzialek a przychodzi do konca tygodnia) Edytowane 10 Czerwca 2009 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Bardzo dziekuje:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Może głupie pytanie z moiej strony ale w przyszłym tygodniu odsyłam konsole do naprawy ( 3RoD ) i w FAQ jest taki punkt : 3) krótki opis tego co dzieje się z konsolą, nigdy nie zaszkodzi trochę podkolorować stan faktyczny, tak na dobrą sprawę i tak nie będą w stanie sprawdzić wszystkiego podczas serwisowania Jak mogę "podkolorować" sytuację ? powiedzieć , że np rysuje płyty czy coś w tym stylu ? nieukrywam , że miło by było dostać nowego pada lub grę Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 siema w zeszłym roku w sierpniu wysłałem konsole na gwarancję. była ona zarejestrowana na xbox.com wchodze wczoraj z ciekawości i pisze, że nie mam zarejestrowanych konsol. czyżby dali mi nową ? i czyżbym miał od nowa liczoną gwarancję ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 czyżby dali mi nową ? i czyżbym miał od nowa liczoną gwarancję ? Mogłeś dostać "nową" z nowym numerem seryjnym ale mimo to, gwarancja nie liczy się od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 no to wielka szkoda. w grudniu kończy mi się gwarancja, więc w wakacje wyślę im x'a profilaktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza
JacekW 5 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Moze to Cie pocieszy mi przyjeli konsole do naprawy 3 miesiace po uplywie gwarancji na roda z ta wlasnie usterka, wystrczy tylko grzecznie pogadac i moze sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Mi się kończy 2-letni okres w grudniu, na ROD'a mam chyba jeszcze ponad rok na szczeście Cytuj Odnośnik do komentarza
mortis 2 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 ludzie mam mega problem. Niedawno ukradli mi konosole i ubezpeczyciel zeby wyplacic odszkodowanie musi miec jakis dowod/wydruk z numerem seryjnym konosoli. Czy jest on gdzies napisany poza tylem konsoli na ktorym oczywiscie go nie sprawdze? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 (edytowane) Jesli rejestrowales konsole przez net (xbox.com) to tam bedzie podana. Edytowane 17 Czerwca 2009 przez Scorp1on Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 a podasz mi link konkretny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Najlepiej zmienic lokalizacje na POLSKA na xbox.com bo moze na innych nie byc (sprawdzalem na PL) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 zglaszalem usterke ale prze internet a tam dalej nic nie ma w zarejestrowanych urzadzeniach. I co ja mam pokazac na policji? (pisze z konta kumpla) Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Jak rejestrowales przez neta to musi byc na stronie www. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 (edytowane) ludzie mam mega problem. Niedawno ukradli mi konosole i ubezpeczyciel zeby wyplacic odszkodowanie musi miec jakis dowod/wydruk z numerem seryjnym konosoli. Czy jest on gdzies napisany poza tylem konsoli na ktorym oczywiscie go nie sprawdze? Pozdro to najlepiej zrobic zjdeice z obudowy konsoli ktora i tak idzie na smietnik bo np jest zlomem przeciez i tak nie wiedza jaki nr miala Twoja.... innymi slowy mozna kupic zloma za pare groszy, zezlomowac go, a miec to co tam Ci potrzeba czyli nr.... PS. zadzwon po prostu na infolinie MS i po Twoich danych w systemie znajda jaki nr miala Twoja konsola... Edytowane 19 Czerwca 2009 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 UPS ma dostarczyć mi przesyłkę w poniedziałek. Co oni robią z paczką, jeżeli mnie nie zastaną? Tak się składa, że w poniedziałek mnie nie będzie. Będę musiał sam iść do najbliższej bazy UPS, czy sami później dostarczą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 to zależy jak zostawiłeś im numer telefonu to kurier będzie dzwonił i możesz mu powiedzieć , żeby ci podrzucił tam gdzie jesteś a jak nie mają numeru to niestety zostawi kwitek i po konsole będziesz się musiał gibnąć sam . Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 nie bedzie sie musial nigdzie gibac sam bedzie druga proba doreczenia, najlepiej dzwonic i umawiac sie Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Czy druga próba doręczenia będzie widoczna na stronie monitorowania paczki? W sumie nie przeszkadza mi "gibnąć sie" po przesyłkę, tyle tylko żeby jej nie odesłali xD Mają mój numer, więc pewnie zadzwonią. Wcześniej umówić się też nie mogę, bo będę w ruchu. Ale skoro mówicie, że zadzwonią to mogę być spokojny, a jak nawet się nie dodzwonią i zostawią kartkę, że jest do odbioru (też bedzie napisane na monitorigu?) to też dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi