Juchy 24 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 (edytowane) bedzie informacja o probie doreczenie, kazda informacje wypisuja, czyli ze kurier ja wzial i wozi tez... Edytowane 20 Czerwca 2009 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 nie bedzie sie musial nigdzie gibac sam bedzie druga proba doreczenia, najlepiej dzwonic i umawiac sie w czwartek zanosiłem konsolę do UPS i zapytałem o to samo , kobieta odpowiedziała mi , że jeśli kurier nie zastanie mnie w domu zostawi świstek a po przesyłke będę musiał się pofatygować sam . Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jeżeli wyślę brata po paczkę do bazy UPS'u, co musi posiadać, żeby mogli mu ją oddać? Czy jak będzie znał numer paczki i w dowodzie to samo nazwisko to wystarczy? Sory, że tu o to pytam, mogłem zadzwonić do UPSu i zapytać, ale jest już za późno, rano pójdzie tam na dziesiątą, więc wcześniej też nie mogę ich o to zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 A nie ma info na stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza
HeXa 435 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 najlepiej daj bratu dowod osobisty czy cos, mojej matce raz baba na poczcie nie chciala paczki wydac no bo co z tego ze mieszka tam gdzie ja i nosi te same nazwisko c'nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Maciek9 0 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 W czwartek roztargniony pan z UPS zabrał kloca. Dotarł wczoraj do Frankfurtu. Czekamy, czekamy… Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ty to tak jak mój , tylko weź mi się w kolejke nie wpierniczaj Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 (edytowane) Panowie gdzie znajduja się plomby w 360?Z tyłu konsoli czy w środku?Pozdrawiam Edytowane 24 Czerwca 2009 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Jedna pod Faceplatem - zazwyczaj jest tak naklejona, ze nawet jej nie zerwiesz, druga jest na napedzie z boku - mala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 (edytowane) trzecia to sreberko laczace naped z obudowa i to wazneijsza od tej w napedzie bo jest widoczna bez rozkrecania konsoli Edytowane 25 Czerwca 2009 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
win0 0 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 (edytowane) witam chciałbym oddać x-a na gwarancje tyle że jest pewien problem data produkcji to 02.2006 (na stronie przy rejestracji gwarancja juz wygasla) więc musiałbym przefaksować paragon-posiadam ale niestety jest mało czytelny tzn. literki wyblakły ( chyba zostawiłem go na słońcu kiedyś) i czy to jakoś to przejdzie - gdy sie przyjrzeć da się odczytać większość + date -zakup 08.2007 drugi problem - konsola jest przerobiona a usterką jest zamrażanie ekranu podczas grania (jakieś 2 miesiące temu przy uruchamianiu konsoli wyskoczył mi ekran E 74 - po restarcie znikło) ale nie wiem czy to przypadkiem nie napęd gdyż też już trochę nie domaga( nie czyta płytek, słychać uderzenia lasera o płytke ala laser ps2 czasami wyskakuje kom. przeczyść gre szmatką ) -tylko że gry nagrane na dysk też się wieszają. Nie wiem czy to nie jest problem grania na piratach - z oryginałów została mi tylko forza2 która sie zawiesza czasami grająć z napędu - tyle że gra ma jakieś tam ryski (ale być może sie nie wiesza bo konsola się mało grzeje na tej gierce) pytanie czy moge ja i co ewentualnie zareklamować pozatykalem otwory w konsoli na forzie i też zamraża Edytowane 26 Czerwca 2009 przez win0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 na stronie UPS w doręczeniu do mnie paczka wyruszyła o 7:00 jest już 15:20 a kuriera nie było od siedziby ma jakieś 20 minut w (pipi)a se lecą Cytuj Odnośnik do komentarza
Maciek9 0 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Świetnie, konsola dzisiaj wróciła, i nie byłem zaskoczony tym, że w pudle nie było zdrapki na miesięczny XBL. dzwonić na infolinię i skarżyć się, czy pogodzić się ze srebrnym kontem? Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Świetnie, konsola dzisiaj wróciła, i nie byłem zaskoczony tym, że w pudle nie było zdrapki na miesięczny XBL. dzwonić na infolinię i skarżyć się, czy pogodzić się ze srebrnym kontem? Pewnie Maciek, jak chcesz udowadniać, że ci się w du.pie poprzewracało, bo jesteś oburzony, że nie dostałeś żadnego gratisa do naprawy gwarancyjnej - dzwoń śmiało. Ostatnio brachol dał do naprawy gwarancyjnej kartę grafiki - też się dziwię, że monitora gratis nie dostał. Ja pierdzielę - nie dość, że producent daje gwarancję (a nie musi), naprawia sprzęt w kilkanaście dni (a mógłby dłużej), to jeszcze zdziwienie, że nic dodatkowego i darmowego nie ma - obśmiałem się jak norka Cytuj Odnośnik do komentarza
Maciek9 0 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Dzięki za pomoc. Słyszałem, że Microsoft dodawał zdrapki do każdej naprawianej konsoli. Napisane jest to też w FAQ. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 (edytowane) Dzięki za pomoc. Słyszałem, że Microsoft dodawał zdrapki do każdej naprawianej konsoli. Napisane jest to też w FAQ. A w karcie gwarancyjnej, gdzieś tam nie było napisane? Mi m$, za dwie naprawy pod rząd w ciągu miesiąca, dał bezprzewodowego pada ale nawet do głowy by mi nie wpadło, żeby mieć roszczenie o cokolwiek. Edytowane 26 Czerwca 2009 przez milekp Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Uff po tygodniu konsola wróciła do mnie z wymienioną płytą główną . Po wieczorno nocnych testach przerywanymi przez burze stwierdzam , że niemcy zrobili wszystko na tip top . Zdrapki nie dostałem ale olewam to ważne , że sprzęcicho zostało naprawione i wróciło do mnie w mgnieniu oka Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Kiedys dawano Live ale przestano, chyba tylko w wyjatkowych sytluacja daja jakiegos gratisa za to ze konsola po serwisie znow padla w ciagu 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Moja konsola wróciła dzisiaj po tygodniu, wymieniona płyta główna i co ciekawe także napęd. Dostałem Live na miesiąc, może po prostu do Polski przestali wysyłać z wiadomych powodów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Nie wiem, po co wymieniają napędy skoro RRoD jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 bo to nie jest tak ze przychodzi konsola i zajmuja sie nia od reki, najczesciej calosc daja przygotowana juz wczesniej, a Twoja to tylko stara odbudowa zostaje sparowanie napedu z plyta glowna to problem bo sparowane sa nie tylko kluczem ale tez rodzajem napedu Cytuj Odnośnik do komentarza
Maciek9 0 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 To jak z tym lajwem? Raz jest, raz nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Bo chcesz sie wyklucac o bonusa? Wydaje mi sie ze Wampis jest w kraju gdzie jest Live wiec dali mu kod, my nie mamy i pewnie przez blad kogos dostawalismy je. Ja nie dostalem choc Xa mialem w serwisie w listopadzie tamtego roku. Moze sproboj jeszcze wyzebrac 48h trial bo nie masz kasy na miesiac/3/rok+1... Kup sobie na caly rok (to taniej cie wyniesie niz za 3 miesiace czy nawet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 tak Wampis reklamowal chyba w innym kraju, (Niemcy?) u nas szybciej pada dadza teraz, zapewne dostali przykazanie zeby live nie dawac jak nei ma oficjalnie go... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 dziala komukolwiek nr na infolinie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi