Skocz do zawartości

Gears of War - opinie, ustawki itd.

Featured Replies

Opublikowano

Szukam ludzi do klanu - Demons of War. Nie przyjmuje byle kogo. Mamy zamiar wziąść udział w lidze www.gamebattles.com

A co do grania to gram codziennie, gt: Szabla

• Odpowiedzi 185
  • Wyświetleń 55,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ku.rwa. Czemu nitk nie gra na rankingu? W ogóle dziwna jest ta gra ^_^

Chyba sam nie grasz na rankingu. Ja gram przez ostatnie 3 dni jak szalony w exekucji i nigdy ale to jeszcze nigdy nie mialem problemu ze znalezieniem meczu.

PS. Chętnie pogram w sieci, jakby co to ślijcie friend requesty na GT w sygnaturce <_<.

Opublikowano
  • Autor
Ku.rwa. Czemu nitk nie gra na rankingu? W ogóle dziwna jest ta gra ^_^

No to ładnie masz. Setki polaków gra w GoWa, niemówiąc już o obcokrajowcach <_<

Opublikowano

Ale grają w ten pierdzielony Player Match. A na rankingu są zwykle ze dwa mecze (po 3-4 osoby) zal.pl

Opublikowano
Skomentuj to tak: LOL ^_^

Chyba szukasz meczy rankingowych w trybie Annex lub Assasination to si nie dziwie.

nie,biore: any

Opublikowano

No chyba masz fobię społeczną albo kompleksy zawodowe, w tą grę gra od za(pipi)ania ludzi !!

Opublikowano

Dołączam sie do Cichego... : LOL! Pewnie coś źle szukasz ^_^ Gra jeszcze tętni zyciem!

Edytowane przez DaBig

Opublikowano

No, jak wyszukuje przez "any" to się nie dziwie... Sprecyzuj się do jednego trybu i do określonej liczby rund, wtedy znajdziesz wiele pokoi.

Opublikowano

a ja konkretnie znalez tu Polakow? bo gra z hamburegarami mi sie powoli nudzi, wolalbym uslyszesc swojeskie 'kur*a' :P

Opublikowano

A moze by sie tak z nimi ustawic? Troche trzeba ruszyc dupe i pomoc grze, samo sie nic nie zrobi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co mam zrobić, żeby działały mi gearsy z PC na koncie zarejestrowanym na UK???

Opublikowano

Od wczoraj mam xboxa + GoW i chętnie pogram z polakami,

GT: PRZEMAS1987

Opublikowano

Powrocilem do GoW,moja lista friendsow schudla wiec jak ktos ma miejsce i gra z polakami w GoW i Halo3,to chetnie przyjme invite do friends.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja zglaszam sie na chetnego do pomocy, grania z nowymi w GoWa, moge cos tam wytlumaczyc, pokazac (bez skojarzen, nie jestem pedofilem :P), mysle, ze juz mam dostateczny staz w tym shicie, GT: HortexPL ^^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wczoraj kupilem subskrypcje live na 12mc, odpalam gow, nagle nic, 16/16 17/17 egzekucja od 22 do teraz zadnego polaka nie spotkalem, na rankingu, gra ktos jeszcze w to? Hiszpan i reszta zyjecie?

Opublikowano

Hiszpan daje dupy za mandaryny dawno go nie widzialem ;]

Opublikowano
wczoraj kupilem subskrypcje live na 12mc, odpalam gow, nagle nic, 16/16 17/17 egzekucja od 22 do teraz zadnego polaka nie spotkalem, na rankingu, gra ktos jeszcze w to? Hiszpan i reszta zyjecie?

Ustawki sa. Poczekaj na zaproszenie od kogos do private'a a pozniej z ziomami na ranking lecicie ;p Zapewniam ze jeszcze masa polakow gra;]

Opublikowano

Ave. Mozecie dac znaka na jakas ustawke? DabmanPoland

Nie umiem nikogo na rankingach z pl znalezc na 17/17 egzekucja ( chyba ze cos sie zmienilo przez 6 mc )