Opublikowano 28 października 200816 l Ale noobisz Za dużo tych aktivów, staraj się od razu łapać heady a zdobędziesz respekt lol montaż spoczko Nie wiem czy wrzucałem http://pl.youtube.com/watch?v=QmnZTZ4ZqXI filmik kumpla
Opublikowano 28 października 200816 l Ale noobisz Za dużo tych aktivów, staraj się od razu łapać heady a zdobędziesz respekt lol montaż spoczko Nie wiem czy wrzucałem http://pl.youtube.com/watch?v=QmnZTZ4ZqXI filmik kumpla Filmik za(pipi)isty a szególnie moment ze snajpą
Opublikowano 29 października 200816 l jestem chętny na co-op'a. walcie jak by co friendsów na live, pm, gg co tam kto woli..
Opublikowano 8 stycznia 200916 l Też chętnie pogram, katowałem GoW'a 2, to i stwierdziłem, że jedynka się przyda, bo do multi w jedynce nigdy konkretnie nie przysiadłem, teraz jestem po paru meczach, jest dobrze, bardzo : ]
Opublikowano 23 stycznia 200916 l Wysłałem parę zaproszeń do dodania mnie do frendsów . Chętnie pogram w GOW 1 na multi zapraszam każdego ,wymagania to posiadanie GOW 1 :E . GT: raiders25
Opublikowano 28 stycznia 200916 l chetnie pogram dzis w nocy specjalnie nowe konto zrobilem zeby miec live na miecha wariat90pl jestem cienki jak barszcz
Opublikowano 3 lutego 200916 l SiwyyPL - poki co jestem poczatkujacy, ale chyba az tak najgorzej mi nie idzie jak skoncze co-op z kumplem to moge pomoc komus przejsc singla na insane
Opublikowano 6 lutego 200916 l Siwy ty zaczni przyjmować zapy na grę online co Ci wysyłam zaproszenie to ty nie przyjmujesz.
Opublikowano 6 lutego 200916 l Ktoś chce się ustawić na co-op insane albo hardcore? Ja chętnie na jakimkolwiek poziomie
Opublikowano 17 lutego 200916 l Tak o 20? Dajcie invite przez Pelipe, bo nie wiem czy mam Cię Orion aka gramkut**em na liście ^_^
Opublikowano 18 lutego 200916 l Szukam chetnego do co opa na Insane. Podajcie tu swoje gt, wysle wam zaproszenie na Live
Opublikowano 18 lutego 200916 l GRAMY DZIŚ WIECZOREM? TAK GDZIEŚ OD 20:00 ? EGZEKUCJA:) Ja codziennie od 19-24 mam ekipę do grania ale jednak wole pograć w 2, w jedynke to tak max 1-2 mecze dziennie
Opublikowano 18 lutego 200916 l moge pograc z kims w gow'a 1 moj gt: karolek pl piszcie tutaj czy na xbl jak chcecie zagrac. pozdro
Opublikowano 18 lutego 200916 l gramy dzisiaj jakiegoś rankinga ? stęskniłem się za execution 16 rounds ;p Tak o 20? Dajcie invite przez Pelipe, bo nie wiem czy mam Cię Orion aka gramkut**em na liście ^_^ Jestem za, mogę hostować ^_^ .