Opublikowano 28 sierpnia 200816 l Moje top, kolejność raczej przypadkowa: - Mes - Eldo - 2cztery7 - Łona - Sokół - Grammatik reszty bardziej okazyjnie... Edytowane 28 sierpnia 200816 l przez Tołdi
Opublikowano 26 grudnia 200816 l Eldoka, Molesta, Hemp Gru, WWO, Grammatik, PFK, 2cztery7, Fisz i Snoop Dogg. + pojedyncze kawałki różnych wykonawców
Opublikowano 4 lutego 200916 l Obecnie wszedł mi Mes i kompilacje z jego udziałem. Ponoć miała być jego solówka na 1 kwartał 2009.
Opublikowano 4 lutego 200916 l PFK K44 Rychu Peja Ten Typ Mes Molesta (szczegolnie Pelson, Włodi) O.S.T.R Eldo solo Grammatik PIHu Płomień 81 Sido Kool Savas Kaas Tua Azad Looptroop Gangstarr M.O.P Public Enemy Dilated Peoples (yeahhhh!!) Mobb Deep ostatnio bardzo sie zajarałem Ensonem z naszego podziemia.
Opublikowano 4 lutego 200916 l Obecnie wszedł mi Mes i kompilacje z jego udziałem. Ponoć miała być jego solówka na 1 kwartał 2009. Ponoć. Jak narazie możesz nacieszyć się pierwszym singlem . A co do tego czego ja ostatnio słucham, to jest tego sporo: -2cztery7 -Ten typ Mes -Gural -Eldo -L.U.C (czasem z Rahem) -O.S.T.R -Molesta Ewenement -VNM -Smarki Smark -Słoń -Shellerini -PFK i Pokahontaz -K44 -Łona -Killaz Group -Pezet -La Coka Nostra -Ill Bill -Jedi Mind Tricks -Wu-Tang Clan -Cypress Hill
Opublikowano 4 lutego 200916 l Co sie bede rozpisywal, tu obczajcie. http://www.lastfm.pl/user/srakakaka Ogolnie - siccmade music, psycho+logical, i psychopathic records z zagranicy, a z Polszy roznie. Gurala brat slucha :<
Opublikowano 9 lutego 200916 l Mały updejt xD Z polskich to : L.U.C. !!! (solo jak i Rahem) PIH o.s.t.r. Łona Projektanci ptk k44 fokus Kanał Audytywny pijani powietrzem Inne: ICP !! la coka nostra wu-tang boondox snopp jedi mind tricks
Opublikowano 12 lutego 200916 l Trójkąt Bermudzki Skład Nagły Atak Spawacza Mad Rappaz Syndicate Dogs i jeszcze kilka ekip ze złotych lat 90
Opublikowano 7 kwietnia 200915 l 50 Cent (<3) Game Xzibit Snoop JMT Doap Nixon AOTP 7L & Esoteric (!!!!) ICP Twiztid Lil Jon (yeeeeeeeeeeeeeaaaahh! xD) Czasem się jakiś Fler wkradnie :F 2cztery7 PTP DGE Paluch Edytowane 8 kwietnia 200915 l przez Bojan_Zaw
Opublikowano 8 kwietnia 200915 l Dla mnie podstawa to Typ Mes i Gural, bardzo lubię też Vienia i Pelego (czyli lepsza część molesty) ale czwartego autentyka się już chyba nigdy nie doczekam.
Opublikowano 8 kwietnia 200915 l Typ Mes/Flexxip/247 (MISTRZ) OSTR Raca/Stona - Samotność,Wolność, Pasja (świetny album) Tetris Molesta Ewenement VNM/834 Fenomen Edytowane 11 kwietnia 200915 l przez Blancoo
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l 2 pac big noyd ludacris onyx duze pe ego pokahontaz ostr pih holdcut eldo fenomen łona fisz paktofonika fokus grammatik grupa operacyjna - w tamtym roku przez przypadek trafiłam na ich koncert i pokochałam ich teksty ; p Edytowane 7 maja 200915 l przez Lain