Skocz do zawartości

Killswitch Engage

Butcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KillSwitch odkryłem kilka lat temu, gdy w TV promowano Last Serenade... Od tego czasu śledzę ich karierę i awansowali u mnie bardzo wysoko. Rewelacyjna jazda, wokal - po prostu cudo i objawienie - mogę ich słuchać na okrętkę, dla mnie mają power porównywalny np. z Arch Enemy.

A My Curse to mój ulubiony numer z GH3, który odgrywam zawsze na odkręconym ampie :( - MOC!!

Opublikowano
To posłuchaj paru płyt, a nie kawałków...

Dla mnie to ta sama moc co Slipknot, Mudvayne, Soilwork, Soulfly czy Trivium...

no właśnie, a te kapele co tu wymieniłeś też mi tu nie pasują.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

A jakie kapele uważasz za amerykański hardcore? (Lamb of God? DevilDriver?). KSE jest ch'ujowe.

Opublikowano

No pank to nie jest więc teoretycznie pasuje, a że nie ma sensu się rozdrabniać na The Pit z dobrą muzyka i The Pit z gównianą muzyka dla nastolatków to inna sprawa.

• 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Utwory 'The Arms of Sorrow' i 'My Curse' wymiatają! Obecnie czaje się na płytę The end of heartache, mam nadzieję, że okaże się chociaż w połowie tak dobra jak As daylight dies.

Edytowane przez Smok
  • 2 lata później...
  • 7 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Najlepszą dla mnie zawsze będzie Alive or Just Breathing ale ta jest zaraz za nią. 

Rewelacyjny kambek, Jessie nic głosu nie stracił chociaż już nie taki gniewny i wściekły jak za młodych lat.

Płyty z Howardem też lubię, oprócz tej ostatniej bo już śmierdziała guwnem i radiowymi piosenkami.

• 1 rok później...
Opublikowano

Słuchałem ich jak miałem 14 lat. Dziś mam 24 i nadwagę.

Warto było?

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Chciałem tylko oświadczyć, że album jest od paru dni i Kilsłycze znowu nagrali świetny materiał.

:diablo:

Nagrali chyba najcięższy album w karierze i wreszcie tym razem basy zdecydowanie słychać a stopa nakurwia jak oszalała.

Edytowane przez Masorz
  • Plusik 1