Skocz do zawartości

HEADSET MULTIMEDIALNY DO XBOX'A 360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbę odnośnie headseta. Czy ktoś mógłby w swoim headsecie delikatnie zdjąć tą gąbeczkę i otworzyć słuchawkę, a następnie kliknąć fotkę, gdzie dane kabelki są przylutowane. W wyniku upadku oderwała mi się cała słuchawka i nie chcę lutować kabelków na chybił trafił. Dzięki

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Trudna sprawa, bo srodek jest symetryczny, wiec i tak bedziesz musial troche kombinowac.

Cienkie kabelki - niebieski i czarny sa po bokach, a uziemienie ich obu jest po srodku. Jak cykne fote to i tak nie bedzie widac co i jak dokladnie.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Zobacz, mam coś takiego

pict0315hv9.th.jpg

te dwa cienkie po bokach, a ten gruby, czarny? No i z tego szarego odchodzi cienki biały (widać go minimalnie u wejścia do tej zielonej izolacji).

Opublikowano

To jest wlasnie uziemienie - lutnij je po srodku, czy gdzies. Prawde mowiac to moj headset jest w podobnym a nawet gorszym stanie, no ale staram sie cos poradzic :].

Ja zas mam pytanie; czy mozna gdzies jeszcze dostac te headsety stereo (graja w nich normalnie dzwieki z gry?) albo przejsciowki na headsety do PC? Uwazam, ze oryginalne headsety sa do dupy, a nie jestem takim maniakiem lajwa by se radiowy kupowac. Aktualnie jade na polamanym hsie ze starego Xa hehe.

Opublikowano

Możecie mi coś o nim więcej powiedzieć, bo że słuchawki z headsetem to widzę, ale dlaczego

Miazdzacy gadzet...

i co z tymi kablami?

• 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Widział ktoś może na alledrogo czy gdziekolwiek indziej przejściówkę taką, żebym mógł sobie podłączyć do pada jakieś pecetowe słuchaweczki z mikrofonem? Ew. jeśli ktoś może zarekomendować inny headset, dedykowany X360, to bym był bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Póki co nie widzę, ale przyczaję się na coś takiego, bo te HSy od MS to tragedia, kolejny mi się spieprzył.

Aha, jeszcze jedno. Co prawda nie spodziewam sie pozytywnej odpowiedzi na to pytanie, bo to by było zbyt piękne, ale dla pewnosci: czy jakiekolwiek słuchawki PC z mini-jack'iem, dajmy na to te, będą pasowały do X360?

• 1 miesiąc temu...