Gość Beka Wnusiu Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Ja aby zaliczyć acziwa ze snajpą, muszę zabijać strzelając nie w głowę a w korpus niezależnie od trybu w jaki się gra. Bo jeśli strzeli się snajpą w głowę to jest head i nie zlicza punktów za odblokowanie acziwa ze snajpą. Przecież po zabiciu gostka jest ikonka pokazująca czym go załatwiliśmy. Byłem raz na ustawce i koles robil heady z pistoletu. Po meczu dostal achiva za heady i za pistolero wiec ze snajpa musi byc tak samo Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Jest tak, grał ze mną raz ktoś (Khasim ?) i tylko robił heady ze snajpy, a na koniec mecz akurat wpadły mu dwa achievementy. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Ruszcie głową. Mógło mu na przykład jednego heada brakować i jednego pistolero, czy tam snajpy. Jednemu heada sprzedał, drugiego downował. Proste. Ja dalej upieram się przy swoim. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Mówił, że zawsze robił heady tylko ze snajpy i polował właśnie na te dwa achievementy. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Ruszcie głową. Mógło mu na przykład jednego heada brakować i jednego pistolero, czy tam snajpy. Jednemu heada sprzedał, drugiego downował. Proste. Ja dalej upieram się przy swoim. Ja akurat gralem z typem ktory nie mial w ogole kili w multi Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Założyłem "niu ekałnt" i szukam kogoś, kto by przeszedł co-opa na Insane ze mną. Mogę grac jako Marcus / Dom, potem zmiana i jedziemy szybciutko Casual. Zimol, moze ty ? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 Ruszcie głową. Mógło mu na przykład jednego heada brakować i jednego pistolero, czy tam snajpy. Jednemu heada sprzedał, drugiego downował. Proste. Ja dalej upieram się przy swoim. Ja akurat gralem z typem ktory nie mial w ogole kili w multi No to ciekawe, ale wytłumacz to 100k ludziom którzy są w(pipi)ieni na te achievementy przez bugi. Nawet qb3k który zapewne ani razu nie glitchował (bo nie umie :E) musiał mieć ogromną ilość rzeczy do zrobienia by dingnął achievement. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Moze jak ktos kradnie kille tak jest lub gdy ktos wyjdzie z meczu i jest mniej osob kile sa zaliczane do leaderbordsa ale nie do achivow Who knowes Cytuj
Gość Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Zaczalem gre na Hardcore, czy automatycznie zaliczy mi achievy za przechodzenie gry na Casualu? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Przejdz sobie najlepiej na casualu ,zeby sie grac nauczyc ,a potem odrazu insane na co-opie. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Jeżeli jest 6 osób to jest wszystko w porządku. Jeżeli cały team jest razem z hostem to druga drużyna wychodzi i zalicza kille. Skąd wiem? Milekp dostał achieva po wyjściu w połowie meczu drugiej drużyny. Cytuj
Gość Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Achievów jest na 1250 GS, te 250 to dzieki jakims DLC? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 (edytowane) <tak>, ale jak pamiec mnie nie myli to sobie ich nie sciagniesz Edytowane 10 września 2008 przez signap Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Ruszcie głową. Mógło mu na przykład jednego heada brakować i jednego pistolero, czy tam snajpy. Jednemu heada sprzedał, drugiego downował. Proste. Ja dalej upieram się przy swoim. Headshot z x broni liczy się do achieva za headshoty i broń. (pipi) koniec kropka Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Mam achieva za headshoty, większą ilość z tego powodu, że waliłem z gnaszera w głowę, a nie ze snajpy, zaś achieva za snajpę nie mam, więc? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Więc zacznij używać snajpy? o,0 Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 nie wiem czemu ale nie zalicza mi achievementa w ktorym trzeba rozwalic 3 typow na raz. robie dokladnie tam samo jak jest tu pokazane http://pl.youtube.com/watch?v=nj0ib_HkRyg i jestem pewien ze pada 3. ps. jak sie czyta "achievement"? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Acziwment, z delikatnym akcentem na CZ, a wment czytasz dość szybko... chyba :E Ja już pisałem jak to zrobiłem i nie będę się powtarzał... Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 Kurde, mam problem z killami za hummera..;/ nie lubie grac tym laserkiem. Brakuje mi okolo 70 killsów, jak mozna najszybciej nabic ?? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 Ja go nie będę robić, ale są chyba trzy sposoby: 1. Grać dalej tak jak grasz, zakładając, że pewnie grasz na Execution. 2. Grać na Warzone, downować lancerem i dobijać hammerem. 3. Szukać meczy na jedną rundę, to zwykle są ustawki. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 Kurde, mam problem z killami za hummera..;/ nie lubie grac tym laserkiem. Brakuje mi okolo 70 killsów, jak mozna najszybciej nabic ?? 1. Pisałem to już wiele razy jak szybko nabić achievement za daną broń. 2. Samo wpadnie. 3. Nie musisz lubić, jeśli jesteś achiev-hunter to nabijesz tak jak ja, w jeden dzień... Cytuj
polson 7 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 czy jak przejde gearsy na insane to zaliczy mi rowniez achievementy za harda??Czy trzeba na kazdym poziomie trudnosci przechodzic?? Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 na insane nie przechodzilem jeszcze ale wydaje mi sie ze za kazdym. zreszto zaraz sie wypowie ktos bardziej ogarniety w temacie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi