Skocz do zawartości

Gears Of War

zaqwsx

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano
Ja aby zaliczyć acziwa ze snajpą, muszę zabijać strzelając nie w głowę a w korpus niezależnie od trybu w jaki się gra. Bo jeśli strzeli się snajpą w głowę to jest head i nie zlicza punktów za odblokowanie acziwa ze snajpą. Przecież po zabiciu gostka jest ikonka pokazująca czym go załatwiliśmy.

Byłem raz na ustawce i koles robil heady z pistoletu.

Po meczu dostal achiva za heady i za pistolero wiec ze snajpa musi byc tak samo

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ruszcie głową. Mógło mu na przykład jednego heada brakować i jednego pistolero, czy tam snajpy. Jednemu heada sprzedał, drugiego downował. Proste. Ja dalej upieram się przy swoim.

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano
Ruszcie głową. Mógło mu na przykład jednego heada brakować i jednego pistolero, czy tam snajpy. Jednemu heada sprzedał, drugiego downował. Proste. Ja dalej upieram się przy swoim.

Ja akurat gralem z typem ktory nie mial w ogole kili w multi

Opublikowano

Ja akurat gralem z typem ktory nie mial w ogole kili w multi

No to ciekawe, ale wytłumacz to 100k ludziom którzy są w(pipi)ieni na te achievementy przez bugi. Nawet qb3k który zapewne ani razu nie glitchował (bo nie umie :E) musiał mieć ogromną ilość rzeczy do zrobienia by dingnął achievement.

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Moze jak ktos kradnie kille tak jest lub gdy ktos wyjdzie z meczu i jest mniej osob kile sa zaliczane do leaderbordsa ale nie do achivow

Who knowes

Opublikowano

Zaczalem gre na Hardcore, czy automatycznie zaliczy mi achievy za przechodzenie gry na Casualu?

Opublikowano

Jeżeli jest 6 osób to jest wszystko w porządku. Jeżeli cały team jest razem z hostem to druga drużyna wychodzi i zalicza kille. Skąd wiem? Milekp dostał achieva po wyjściu w połowie meczu drugiej drużyny.

Opublikowano

Headshot z x broni liczy się do achieva za headshoty i broń. (pipi) koniec kropka

Opublikowano

Ja go nie będę robić, ale są chyba trzy sposoby:

1. Grać dalej tak jak grasz, zakładając, że pewnie grasz na Execution.

2. Grać na Warzone, downować lancerem i dobijać hammerem.

3. Szukać meczy na jedną rundę, to zwykle są ustawki.

Opublikowano
Kurde, mam problem z killami za hummera..;/ nie lubie grac tym laserkiem. Brakuje mi okolo 70 killsów, jak mozna najszybciej nabic ??

1. Pisałem to już wiele razy jak szybko nabić achievement za daną broń.

2. Samo wpadnie.

3. Nie musisz lubić, jeśli jesteś achiev-hunter to nabijesz tak jak ja, w jeden dzień...

• 2 tygodnie później...