Skocz do zawartości

Army of Two

WildFirePL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ukazały się nowe gameplaye: http://www.gametrailers.com/game/2726.html obsuwa premiery na pewno wyszła na dobre tej grze, hitu nie będzie, ale solidną 8 gra powinna dostać w recenzjach. Jak widać zmienili celownik i dobrze bo tamten mi się nie podobał, widać też, że gra bardzo stawia na fun, a nie na realistyczną rozgrywkę, szkoda tylko, że grafika nie zachwyca.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie i Panie, wlasnie wrocilem z gdanskiego Empiku i Electroworlda polozonych w centrum handlowym Matarnia.Zdziwilem sie wielce tym, ze w obu sklepach polki uginaly sie pod ciezarem Army Of Two i to zarowno w wersji na X360, jak i PS3.Czy aby premiera nie byla wyznaczona jakos pozniej?Nie wazne.Wazne ze jest.Czy ktos z Was juz moze zakupil gre i w nia szpila?Jak wrazenia?Jesli o mnie chodzi to w ciemno AoT nie chce kupowac, ze wzgledu chocby na dwie samogloski okreslajace nazwe wydawcy.Innymi slowy moze ta gra wyjsc calkiem spoko, a moze byc to typowy dla elektronikow wyciagacz kasy od naiwnych graczy.Prosze o wrazenia z gry.

Opublikowano

Gra bedzie bardzo dobra... W sieci pojawiły się juz recki. Lazy Gamer ocenił na 85/100 a Game Revolver na 8.7/10 . Widac juz zeto crap nie bedzie a raczej hit marca. Z checia bym zagrałsobie ;)

Opublikowano
Panowie i Panie, wlasnie wrocilem z gdanskiego Empiku i Electroworlda polozonych w centrum handlowym Matarnia.Zdziwilem sie wielce tym, ze w obu sklepach polki uginaly sie pod ciezarem Army Of Two i to zarowno w wersji na X360, jak i PS3.Czy aby premiera nie byla wyznaczona jakos pozniej?Nie wazne.Wazne ze jest.Czy ktos z Was juz moze zakupil gre i w nia szpila?Jak wrazenia?Jesli o mnie chodzi to w ciemno AoT nie chce kupowac, ze wzgledu chocby na dwie samogloski okreslajace nazwe wydawcy.Innymi slowy moze ta gra wyjsc calkiem spoko, a moze byc to typowy dla elektronikow wyciagacz kasy od naiwnych graczy.Prosze o wrazenia z gry.

no to nieźle, w Szczecinie standardowo pusto

typ w empiku mi wyskoczył z datą 14.03 - zdeka go wybrechtałem

Opublikowano

w warszawie tez jest (Empik Zlote Tarasy). widzialem ja juz w sobote, ale dopiero po poscie Czezare sobie uswiadomilem, ze widzialem na polce.

dzis bylem sprawdzic czy mi sie tylko nie przywidzialo. nie przywidzialo, ale cena 239 sprawia, ze troche poczekam. bo juz lepiej zamowic od dystrybytora za 199.

Opublikowano

Pogralem dluzej.

Gra to absolutny KOZAK :(. Szybka, dynamiczna, z poczuciem humoru, wrecz wymarzona do gry z kumplem na "posiedzeniu" konsolowym. Ladna, ostra (minimalne zabki, w ogole nie przeszkadzaja) i kolorowa grafika (nie ma porownania z "klockowatym" i prostym Kane&Lynch, zupelnie inna liga), wszechobecna jatka i walka ramie w ramie z partnerem broni obok... po prostu Army of Two! :D Jak dla mnie przeboj sezonu, a kto wie czy multi (nie co-op tylko zwykly deathmatch) nie okaze sie czyms do pogrania dluzej, niz "chwile". Czas pokaze, a poki co zachecam wszystkich do kampanii... KOZAK :P.

Opublikowano

Zagralem chwile - co chcesz wiedziec? 2 vs 2, akcja toczy sie blyskawicznie, mozna w miedzyczasie wykonywac "questy" celem zarobienia kasy (na zasadzie - ktora druzyna szybciej wykona quest zgarnia pule)... o ile GOW jest wzglednie wolna i strategiczna jatka, tak AO2 to superszybki karabin :(. Na razie nie ma zbyt wielu graczy (chociaz bez problemu zawsze znajdzie sie ktos chetny do gry) i czesto wywala z serwerow, ale idzie z przyjemnoscia pograc :D.

Opublikowano (edytowane)
W jakiej innej grze mozna przybic piatke z partnerem z teamu po udanym fragu? KOZAK :D.

Witaj

A jak ma sie sprawa z singlem - co-op z konsola. Daje rade, czy nasz kolega to jakis idiota i blokuje sie na kazdym drzewie. Rozumiem ze co-op online z innym, zywym ludkiem jest wypas ale mam obawy co do grania samemu. Mozesz cos napisac o rozgrywce single.

Pozdrawiam

ps. w piatek mozna uderzac do mnie na co-op w Ao2 , bedzie w czytniku :(

Edytowane przez artur z londynu
Opublikowano

nie wiem jaki cel mialo w tym EA, ale europejskie wydanie AoT podczas gry w sieci jest kompatybilne tylko z grami PAL.

w skrocie - z amerykanami sobie nie pogramy.

pewnie dlatego Artur pisal, ze na razie gra malo ludzi - choc przeciez w USA premiera byla 4 (w EU oficjalna w piatek).