Opublikowano 13 marca 200817 l Różne bronie mają różne możliwości modyfikacji. Jedne można tylko "odpimpować" (zwiększa statsy Aggro + złoty kolor broni) w innych można wszystko. wymienić kolbę, wydłużyć lufę, zwiększyć magazynek, dodać tarczę, dodatkowy uchwyt, drugą lufę, tłumik... Wszystkie zmiany mają wpływ na statsy, choć w takim minigunie szybkostrzelności nie zwiększysz modyfikacja wyglądu jest duża, samemu trzeba zobaczyć Broni są 3 klasy. Primary, Secondary i Specjal (bodajże) I np. w pierwszej bierzesz kałacha, w drugiej desert eagle'a i na koniec snajperkę. Sporo sprzętu do wyboru. Pistolety, shotguny, smg, karabiny, ciężki sprzęt, rakietnice. Ogółem sporo żelastwa. No i zawsze masz granaty...
Opublikowano 14 marca 200817 l http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=94576 kwestia blokady regionalnej wyjaśniona
Opublikowano 14 marca 200817 l Jestem po 20h online i po 5 misjach w singlu i musze przyznac ze jak dla mnie bomba:) jestem zachwycony, tak jak Gearsy wcale mi sie nie podobaja tak ta gra mnie zauroczyla i nie moge sie oderwac:) Co prawde ma mase niedoskonalosci, z ktorych wysowa sie na czolowke tempy partner Ai ale caloksztal bomba:) Kto chetny na co-op na professional?? Edytowane 14 marca 200817 l przez shy4
Opublikowano 14 marca 200817 l Szukam kogoś do coop'a, od 3 misji na poziomie Contractor, jest ktoś chętny ? Najlepiej, żeby to było teraz na weekend...
Opublikowano 14 marca 200817 l popiol najpierw przejdz sobie singla samemu.coopa lepiej w moim przekonaniu przechodzic sobie na najwyzszym poziomie gdzie juz wiesz jak wspolpracowac.
Opublikowano 15 marca 200817 l A jest możliwość grania przez LAN na dwóch konsolach?? Jest taka mozliwosc >>> http://www.xbox.com/en-US/games/a/armyoftwo/
Opublikowano 18 marca 200817 l Ile i jakie są pojazdy online wie ktoś? Jeep na pewno, a czołg? Poduszkowiec? Grę przeszedłem już 3 razy i jakoś dość nie mam, a z kumplami to poezja wyrzynki. A ten achiv online, 1 miliard to przegięcie, bo czytałem, że ludziom liczniki kasuje. Nie do zera, ale znacznie. Koleś pisał, że miał 800 baniek, a następnego dnia 300... Wie coś ktoś? No i jak to uzyskać, bo 6 milionów za grę 20 minutową to wychodzi masakryczna ilość czasu i podejść. 1,000,000,000 podzielić na 6,000,000 = 166.666 podejść... razy 20 minut = 3333.333 min = 55 godzin... Nie licząc wczytywania gry. Choć podobno są sposoby na ugranie kilkunastu/dziesięciu milionów na osobę, ale ja nic nie wiem. Edytowane 18 marca 200817 l przez _Kroolik_
Opublikowano 18 marca 200817 l kroolik jak 4 osoby sie zgraja to za 20minut wychodzi po 20-30milionow na druzyne....a lipa ze nigdzie nie dasie sprawdzic ile sie ma juz kasy za online... Edytowane 18 marca 200817 l przez shy4
Opublikowano 18 marca 200817 l kroolik jak 4 osoby sie zgraja to za 20minut wychodzi po 20-30milionow na druzyne....a lipa ze nigdzie nie dasie sprawdzic ile sie ma juz kasy za online... zgraja? masz na mysli ustawke? czyli - my nic nie robimy, a wy zdobywacie punkty, a w nastepnym meczu odwrotnie? tfu! takie granie jest go.wno warte i nie wiem komu moze przyjemnosc sprawiac. chyba tylko gamescore'owym onanistom.
Opublikowano 18 marca 200817 l W statystykach mozesz sprawdzic na kazdej mapie ile juz zebrales kasy.....podliczasz i znasz swoj wynik...wiem troche badziewne rozwiazanie, ale lepsze to niz nic.
Opublikowano 18 marca 200817 l Jiloo bodajże w trybie Warzone ile zarobisz tyle dostajesz, więc można grać normalnie. Nikt nikomu nic nie zabiera. Chyba w Bounty drużyna która uzbiera więcej kasy na koniec, zgarnia całą pulę w tym przeciwnika. ale mogę się mylić No i zostaje ostatni tryb "Extraction" (?) ale ni chuchu nie wiem co i jak. Został mi tylko achiv za 1.000.000.000 online Nawet wszystkie bronie mam odpimpowane. Grę przelazłem już 3 razy, a ostatnie dni to masakra. Średnio 5h dziennie. Przedwczoraj na profesionalu z Marshallem grałem (6 misja jest prosta, jak się znajdzie patenty), wczoraj z Jiloo także męczyłem 6 misję, a w kolejce jeszcze Diabeu, ale gra przekozacka więc nie ma problemu. Jakby co służę radą. Edytowane 19 marca 200817 l przez _Kroolik_
Opublikowano 19 marca 200817 l kroolik jak 4 osoby sie zgraja to za 20minut wychodzi po 20-30milionow na druzyne....a lipa ze nigdzie nie dasie sprawdzic ile sie ma juz kasy za online... zgraja? masz na mysli ustawke? czyli - my nic nie robimy, a wy zdobywacie punkty, a w nastepnym meczu odwrotnie? tfu! takie granie jest go.wno warte i nie wiem komu moze przyjemnosc sprawiac. chyba tylko gamescore'owym onanistom. Wlasnie ze nie w ten sposob, zasada jedna starczy sie nie zabijac, jedna druzyna wykonuje zadania drugoplanowe a druga glowne misje styka,gamescorowym onanista nie jestem ale dosyc mam grania z (pipi)mi angolami ktorzy jak zobacza w profilu ze jestes Polakiem to zaczyna sie polowanie 3-1 super cala masa frajdy zycze ci milego grania w takim gronie...a to wszystko przez glupi podzial gry na regiony..ehhhh Kroolik jest tylko z pojazdow jeep(Somalia) i czolg(chiny),"drużyna która uzbiera więcej kasy na koniec, zgarnia całą pulę w tym przeciwnika" tak jest w trybie versus, extraction polega na tym ze glownie trzeba cos ochraniac/eskortowac,bounty rozwalamy zabijamy cele,warzone wszystko pomieszane z poprzednich, starczy poczytac instrukcjej esli sie ja oczywiscie ma A Kroolik dobrze prawi i gra kozacka...ja tez nie mam dosyc i chetnie pogram z kism w co-opa mimo ze gre przeszedlem juz kilka razy......sz kuna fak mogliby szybko wrzucic nowe mapy do multi i moze jakies misje do singla??? kto wie w sumie jak dobrze poogladacie sobie trajlery to zobaczycie ze nie wszystkie patenty znalazly sie w finalnej wersji gry..... Edytowane 19 marca 200817 l przez shy4
Opublikowano 19 marca 200817 l No niestety sie nie wysilili jesli chodzi o multi.6 map na krzyz, 4 tryby rozgrywki w dzisiejszych czasach to nie do pomyslenia:(a gra potencjal ma.
Opublikowano 19 marca 200817 l Wlasnie ze nie w ten sposob, zasada jedna starczy sie nie zabijac, jedna druzyna wykonuje zadania drugoplanowe a druga glowne misje styka,gamescorowym onanista nie jestem ale dosyc mam grania z (pipi)mi angolami ktorzy jak zobacza w profilu ze jestes Polakiem to zaczyna sie polowanie 3-1 super cala masa frajdy zycze ci milego grania w takim gronie...a to wszystko przez glupi podzial gry na regiony..ehhhh podzial jakos logicznie wyjasnili, wiec moze nie taki glupi. w koncu ze wszystkimi z europy mozesz grac tylko z USA i JAP nie. wiec chyba wyszlo na dobrze, bo amerykanie to w wiekszosc wieksze przypaly niz angole a to co pisalem o ustwkach - no offence. poprostu nie lubie jakis glupich ustawek. tak jak niektorzy sie ustawiaja na wyscigi i na przemian wygrywaja i przegrywaja. byle zdobyc kilka punktow do gamerscore'a. zenada. gra ma przedewszystkim sprawiac przyjemnosc. a ja nie mam przyjemnosci ze zdobywania achivementow tylko z gry. nawet jak jestem w czyms cienki, to wole dostac w dupsko w fajnym meczu z kolegami niz dodac kolejne 40 punktow do gamerscora. ale oczywiscie dla kazdego cos milego a gra z glupimi angolami? no coz - dlatego wole grac z kumplami. mogliby szybko wrzucic nowe mapy do multi i moze jakies misje do singla??? kto wie w sumie jak dobrze poogladacie sobie trajlery to zobaczycie ze nie wszystkie patenty znalazly sie w finalnej wersji gry..... o tym juz bylo przy okazji przesuniecia premiery gry. pare rzeczy poprawiono, pare z gry wycieto. wiec nie wsyzstko co pokazano na roznych trailerach trafilo ostatecznie do finalnej wersji gry. ale oczywiscie nie mam nic przeciwko roznym ciekawym dodatkom.
Opublikowano 20 marca 200817 l jak ktos chce jeszcze pograc to niech sle invite bo za 8 dni juz nie bede mial gry...(wymieniam na Vikinga:P)
Opublikowano 21 marca 200817 l Ogólnie polecalibyscie, czy niezbyt? Moze ew. poczekac aż cena spadnie, hm?
Opublikowano 21 marca 200817 l Brać gra naprawde daję radę, mocne "8". Jeden warunek tylko, Xbox Live, granie w pojedynke, w tej grze niezbyt satysfakcjonuje.
Opublikowano 22 marca 200817 l Ogólnie polecalibyscie, czy niezbyt? Moze ew. poczekac aż cena spadnie, hm? Wciągaj bez zastanowienia, ale prawdą jest, że największa frajda grać ze znajomym/i. Powiem tak. Kupiłem i od tego dnia prawie codziennie gram. Singla zaliczyłem raz, kampanie co-op z dwa razy i troszkę w multi i nadal mi się nie nudzi.
Opublikowano 22 marca 200817 l Grafa sama w sobie na 7+, dla mnie troszke jakas taka za sterylna A gra warta wydanej na nia kasy, ja od dnia premiery do dzis gram dzien w dzien w multi i czasem komus pomagam w co-op
Opublikowano 22 marca 200817 l grafa na poziomie "dobry". ale dwie ostatnie misje Chiny i zalane powodzia Miami sa bardzo ladne.
Opublikowano 24 marca 200817 l Jest to pierwsza moja gra, którą przeszedłem dwa razy! Wcześniej jeszcze żadnej gry nie przeszedłem więcej niż raz. Dziś w coopie z kumplem w 8h pękła cała gra na profesionalu Gra naprawdę bardzo fajna, polecam niezdecydowanym. Zostały mi jeszcze 4 achievementy - nie wiem co mnie wzięło, nie jestem jakimś "achievement hunter" ale jakoś w tej grze postanowiłem to odmienić i dzięki temu uzyskałem rekordowy GS jak na na razie ze wszystkich gier, tj. 865 Gdyby nie ten głupi achievement na multi to może pokusiłbym się o "calaka", a tak to lipa, ale i tak jestem bardzo zadowolony, że wykręciłem taki wynik.
Opublikowano 24 marca 200817 l bilion to po angielsku miliard, achi jest prosty i wpada w kilka dni jesli jest zgrana ekipa(srednio 15mln na lepka za mecz 20minut) ...ja nie mam szczescia poki co na taka trafic i mam dopiero 330milonow..... Wiec z gory apeluje kto chce tego achi za 1mld niech sie zglasza, bo dosyc mam grania z noobami ktorzy jak przegrywaja to wylaczaja mecz kilka sekund przed koncem(vide koles ktory jest na 1 miejscu w rankingu, wczoraj gralem z nim 4 mecze i przegrywal to caly czas uciekal z gry, zwykly frajer ktory gra tylko z kolegami ....)