Scorp1on 8 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 pobralem mappack a potem gra wykryla update, nastepnie patrze SELECT MISSION a tam te podstawowe, no nic mysle moze trzeba ukonczyc jeszcze raz ostatni level ale lipa ukonczylem na easy i nic wiecej nie mam. Czyzby trzeba bylo ponownie cala kampanie przechodzic od nowa? Cytuj
artur z londynu 0 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 A ja mam jakis problem z pobraniem - po kilku sekindach od klikniecia download pokazuje sie info ze nie moze pobrac i prosi o sprobowanie w pozniejszym terminie. I tak juz od 12:00. Co sie dzieje. NIe wierze ze az tylu ludkow naraz pobiera ten dodatek Artur Cytuj
artur z londynu 0 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 Witam. Wracam z updatem. Pliczek sie zassal, gra zostala zautalizowana i mamy dwdodatkowe etapy - Kijow i cos tam jeszcze. Normalnie dostepne z menu gry - w Mission select. Ide grac. Narka Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 ja probowalem usunac updejty potem ponownie je pobrac i nic. Mam tylko gdy uruchomie gry 1100 GS ale aczivow z mappacka SP nic niema . Chyba juz wiem czemu tak sie zrobilo, ja mam konto live na US a gra PAL wiec pewnie dlatego nie wykrywa . Musze zrobic konto na EU Cytuj
Masher 2 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Mam ten sam problem co Signap, ale nie jestem pewien na co mam konto (US czy UK)? A tak przy okazji jak usunąć update'a? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 ja pobieram teraz z konta UK bo na Francuzkim byl jeszcze dostepny dla goldow [wtf]. Gdzies za 2h dam znac czy poszlo Idziemy do ustawień konsoli i wybieramy zakładkę “Pamięć“, najeżdżamy na “Dysk twardy” i klikamy Y. Następnie wykonujemy taką oto operację: X X [LB] [RB] X X. Teraz klikamy na “Tak“. Gotowe. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 tak, i juz dawno skonczylem Cytuj
Masher 2 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 (edytowane) sciągam packa z GB i mam nadzieje że teraz zadziała Edytowane 17 czerwca 2008 przez Masher Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 tak, konto do gry z tego regionu - gra eu to konto eu (np. gb/uk) Cytuj
Masher 2 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 ok już mam. całkiem fajny dodatek. Spoiler Czy w kijowie dowody na te experymenty są przed czy po tym jak ratujesz tego gościa? Cytuj
Yahoosh 0 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 yo AoT to świetna giera, tylko krótka jest cholera. Grafika całkiem niezła (woda na morzu = CUDO!!!! ale już wybuchy = średniawa; piękne udźwiękowienie i rzeczywiście to co daje czadu w niej to co-op na split-screen'ie i upgread'e broni. Agrro wcale nie jest takie głupie jak się początkowo wydawało (że what? niewidzialny na chwilę?); jednak nie tylko przydatne się okazało a i efektowne. Darmowy map pack ? Od EA ? Robią sie coraz bardziej "charytatywni". Główny minus - "długość" czyli krótkość, polecam prezjść raz na easy samemu(achiev), na średnim i najwyższym w co-op'ie, wtedy i tak w 3-4 wiczory pyknie ;/. Zaq to plusów co nie miara, gra dostaje narazie 7+ . Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 po pierwszym lvlu - fajnie zabawnie przyjemnie, ot taka wesola rozwalka. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 weź kumpla na coopa i dopiero się zacznie zabawa, wtedy Ao2 nabiera rumieńców (no i zawsze możesz mu bitchslapa za(pipi)ać) Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 wiem, tylko pada musze w koncu kupic to i k&l w koncu tez poleci Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 Chłoapki, jak mam zatrzymać samochody w Chinach na moście ?? Cytuj
Gość tk Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 nie masz ich zatrzymywać tylko pier.dolnąc w zbiornik z co-op snipe'a. Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 zebym jeszcze wiedzial jak sie co-op snipe robi. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 rb i bodajze w lewo krzyzakiem Cytuj
Gość tk Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 (edytowane) ciśniesz rb i dajesz d-padem w prawo. albo lewo, podobnie jak zmiana pukawek w każdym razie. Edytowane 17 września 2008 przez tk Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 ja strzelalem z tym lewo ale tam jest obrazek snajperki xd Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 nosz kur... biore RB i lewo, a ten hooj, gada "no way" :catfight: Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 a to nie jest tak że tylko w określonych miejscach można to zrobić? Cytuj
ArniHell 0 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 RobertKWL wiedział byś jak się robi Snipe co-op gdy byś uważnie ukończył trening Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 RobertKWL wiedział byś jak się robi Snipe co-op gdy byś uważnie ukończył trening Chyba z 3 miechy w to nie gralem. Kolo mostu w chinach nawet nie moglem tego hoojostwa wlączyc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi