bajej 28 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Psychonaut - to są pralinki. Niebo w gębie. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Kocham pić gorącą czekoladę. Jeść - tylko białą. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 jadłem dobrą czekolade z Plusa. Taka za 6 zicos z orzechami. lepsza niż te a 9 z Wedla. KOZAK Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Kupiłem lasce Lindt za 9zeta z groszami, niby gorzka z chili i ostra, ale wcale tego nie poczulem, czekolada sama w sobie dobra, ale juz wiecej nie mam zamiaru jej kupowac, zbyt wysoka cena jednak. Do spróbowania na raz. Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 3 lutego 2009 Autor Opublikowano 3 lutego 2009 Super, (pipi), kupiłeś lasce lindta za dyche z czili i z gównem, ale dlaczego ja to muszę czytać codziennie. zachciało się ankiet, zachciało się ipb. kapitalizmu się zachciało... ;/ Cytuj
DojlidyZubr 1 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Super, (pipi), kupiłeś lasce lindta za dyche z czili i z gównem, ale dlaczego ja to muszę czytać codziennie. zachciało się ankiet, zachciało się ipb. kapitalizmu się zachciało... ;/ Kto Ci kaze to czytac? Tylko gorzka Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 wczoraj w tesco kupilem schoggeten czy jakos tak. tiramisu. otwieram - smakuje jak przypalona. czy oni nie maja jakichs testerow? lubilem ja wczesniej a teraz juz pewnie nie kupie bo bede myslal ze znow trafie na jakas niedorobiona. z(pipi).y Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 13 lutego 2009 Autor Opublikowano 13 lutego 2009 Super, (pipi), kupiłeś lasce lindta za dyche z czili i z gównem, ale dlaczego ja to muszę czytać codziennie. zachciało się ankiet, zachciało się ipb. kapitalizmu się zachciało... ;/ Kto Ci kaze to czytac? Tylko gorzka kto się przezywa, ten się tak nazywa. Kto mi każe to czytać? Pomarańczowy kwadracik przy nazwie tematu. <zieje ogniem> Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 Lindt wypuscil nowa czekolade, kokosowa, trzeba obadac. Ponadto doszly nowe (no wczesniej ich nie widzialem) kuleczki lindta - pistacjowe. Sa za (pipi)iste, ale drogie wiec tylko dla arystokracyi. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 kokosowe czekolady jakos mi nie podchodzą, wiec sie nie skuszę jadłem ostatnio tanią czekolade Baron o smaku piernika za 1.9zł bodajze. Przyznam że całkiem dobra zalatuje cynamonem i ogólnie piernikiem, warto spróbowac. Cytuj
Gość jarząbek Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Ostatnio pare razy byłem w Wedlu w łódzkiej manufakturze. Ceny są takie sobie (płaciłem 16 zł za porcje), obsługa jest strasznie miła, a czkolada - zależy. Raz wybrałem z malinami i dostałem porcję, która była dośc chłodna od spodu. Niespecjalnie przepadam za zimną czekoladą. Nastepnym razem było już wszystko ok, a i smakowało lepiej - tym razem wybrałem z jabłkami. Fajne miejsce, jak ktoś chce zabrac dziewczyne/kolezanke. Cytuj
mortis 2 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Biala czekolada Milki, czarna mleczna z truskawkami Wedla Pralinki Linda to mistrzostwo swiata, zwlaszcza to ostatnie ;p widac ze psychonaut wie co dobre ;p Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 wawel sie strasznie ale to strasznie zje.bal ostatnio. mleczna czy gorzka smakuje strasznie. nie polecam Cytuj
Ak0nia 28 Opublikowano 13 maja 2009 Opublikowano 13 maja 2009 ...czekolada studencka z rodzynkami, galaretka i cholera wie czym jeszcze, pole powierzchni jak plyta chodnikowa...najlepsza ze Slowacji...mmmmmm ;> polać mu, bo mądrze prawi studencka ftw, a w moim rankingu zaraz za nią jest alpen gold Cytuj
Desser 35 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Wlasnie wcinam nowa limitowa edycje Milki - Alpine Freshness limonkowo-jogurtowa ze strzelajacymi cukierkami :slinotok: Rewelacja, dawno nie jadlem lepszej czekolady! Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Lindt nie na moja kieszen! A wiec milka lub wedel Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Głos na Lindt a zwłaszcza 99% i chili - nie wiem kto wpadł na pomysł aby do czekolady władować kapsaicyne ale winni go nagrodzić jakąś cukierniczą nagrodą; słodki smak wzmacniany przez podrażnienie śluzówki zyskuje całkiem nową barwę Cytuj
Pesior 141 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 (edytowane) Ja uwielbiam tą. Idealna byłaby z mniejszą ilością orzechów, bo najlepszy w niej jest smak czekolady Edytowane 14 lipca 2009 przez Pesior Cytuj
griszczuk 1 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Moi rodzice pracuję w Terravicie, więc chcąc, nie chcąc od dziecka pożeram ich czekolady. Inne czekolady jadam rzadko z tego względu, że Terravitę mam za darmo. Chociaż Milka karmelowa (lub toffi) jest świetna. Innymi też nie pogardzę. Nienawidzę tylko czekolad gorzkich i wyrobow czekoladopodobnych. Tak to pożeram wszystko. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Twoi starzy to świstaki :> Mam swój top 3 1. Studencka z Czech 2. Malaga z biedronki (mój survival-kit jak się zjaram) 3. Któraś z tych z marmoladą wedla Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Dzisiaj nareszcie znalazłem czekoladę z nadzieniem miętowym. Ostatnio naszedł mnie smak i szukałem po Katowicach, ale nie mogłem nigdzie znaleźć. W końcu kupiłem - Terravita. Całkiem <ok> jest. Cytuj
Gość Haibane Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 pamiętam, kiedyś miałem styczność z gorzką czekoladą nadziewaną skórką pomarańczową, nie pamiętam jakiej firmy... kosmos, nigdy wcześniej ani później nie spotkałem się z tak doskonałym wyrobem 2 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 kiedy mam w zasięgu czekoladke, skosztuje, poczym chetnie zjadam całośc, czujac się przez to jednoczesnie bosko i źle, gdyz mam pozniej wyrzuty, hehe no ale jak ciotka przywiezie pewna niemiecka czeko z orzeszkami, to całą opracuje z pasją Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 Głos na Lindt a zwłaszcza 99% i chili - nie wiem kto wpadł na pomysł aby do czekolady władować kapsaicyne ale winni go nagrodzić jakąś cukierniczą nagrodą; słodki smak wzmacniany przez podrażnienie śluzówki zyskuje całkiem nową barwę Też ostatnio się zakochałem w ich czekoladach. Prawdziwy rarytas do powolnego delektowania się. Zdecydowanie jednak nie na każde podniebienie. Większość znanych mi ludzi nie lubi gorzkiej czekolady. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi