Opublikowano 26 marca 200817 l nie wiem czy już tu pisałem, że lubię gorzką czekoladę. może być nawet bez orzechów, byleby nie była taka po ch,uju fest gorzka, tylko taka w sam raz.
Opublikowano 26 marca 200817 l Lindt - Raspberry Intense <-- ostatnio spożywałem, wypasiona . A na jedno posiedzenie to średnio kilka kawałeczków czekolady zjadam, czasami zdarza się połówkę, ale raczej nie więcej...
Opublikowano 26 marca 200817 l rodzynki... jak mozna kalac czekolade czy co kolwiek tym syfem. jesli je jesc to tylko same.
Opublikowano 28 marca 200817 l To Rittery można w Netto dostać? O_o Kurcze, w Danii na pewno, a netto jest dunskie, lecz jest w kilku innych krajach dookola. Rittery to niemieckie czekolady, ale nie wiem. Nigdy nie bylem w polskim Netto . Mozna szukac jeszcze w niemieckich dyskontach typu Aldi i Lidl.
Opublikowano 28 marca 200817 l Autor W polskim Netto nie znalazłem, ale dzisiaj widziałem Lidlu. Trochę przydrogawe, że się tak wyrażę.
Opublikowano 29 marca 200817 l U mnie znow podrozala. Pamietam jak byly po 8kr, teraz juz 11 ;>. 5 zeta w przeliczeniu. Milka jak partiami dowoza do netto jest po 8kr i sie skusze zawsze jak jest okazja.
Opublikowano 29 marca 200817 l rittery są za.(pipi)iste, jak mam okazje to obżeram się najczęściej marcepanową ja kupuje na stacjach benzynowych
Opublikowano 13 kwietnia 200817 l Z ____TYCH DOSTĘPNYCH W POLSCE____ oczywiście Milka - poza wsiowymi reklamami z dubbingiem i żałosnym śmiechem, jest pyszna Zagraniczna - tylko Cadburry i Toblerone. Żadne inne firmy nie istnieją. Edytowane 13 kwietnia 200817 l przez Fab3r
Opublikowano 13 kwietnia 200817 l Przecież Milka nie jest Polska Ja jestem zwolennikiem Milki, Alpen Golda no i oczywiście Ritterów. Z Polskich to jedynie Wawel.
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l Milka z rodzynkami rules, najlepiej żęby jeszcze była lekko "miękka" poza tym nie pamietam firmy, ale czekolada z "okienkiem" w czerwono żółtym opakowaniu też super jest gorzkie podobno najzdrowsze ale mi jakoś nie podchodzą
Opublikowano 1 maja 200816 l Kiedyś smakowała mi pełnomleczna od Wedla, ale teraz to nie to samo. Natomiast teraz rządzą: Milka, Studentska i Rittery
Opublikowano 19 maja 200816 l Milka, niemieckie słodycze są najlepsze:)Najlepiej smakują mi czekolady pełnomleczne. Z polskich Wawel, Cadbury jest fuuuj, za słodkie. Za jednym posiedzeniem mogę zjeść kilka okienek:)
Opublikowano 31 maja 200816 l właśnie otrzymałem gorzką od Lindta z gruszkami i płatkami migdałów... o kur'wa mistrzostwo!
Opublikowano 2 czerwca 200816 l Bąbąlada Orzechowa Alpen Gold - 11/10 Najlepsza czekolada jaką jadlem.
Opublikowano 8 czerwca 200816 l Zjem każdą, która nie jest gorzka. Ale i tak "Studentska" ze Słowacji bije całą resztę na łeb. Ten wyrób mogłem w siebie kiedyś ładować zamiast śniadania, obiadu i kolacji. Wszystko inne przy niej blednie.
Opublikowano 11 czerwca 200816 l Najlepsza czekolada jaka jadlen na chwile obecna jest Nestle w formie klasycznej tabliczki. Jest tylko dziesiec kawalkow w paczce, ale sa tak duze, ze z trudem wlozyc cala kostke do ust. Zwlaszcza mleczna jest pyszna
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l dlaczego te ankiety są takie poyebane i za każdym razem jak jakiś jeleń sobie zagłosuje to czytam posta usera MakaPL, bo niby są nowe posty? bo przeczytałem go już ze 20 razy ;p wie ktoś, gdzie można kupić migdałową Cadbury??
Opublikowano 5 września 200816 l czekolady prawie nie jem, ale jak mnie najdzie to potrafie sporo zjesc (ostatnio trzy na raz:) najlepsze imo sa zwykle mleczne z orzechami, mniam
Opublikowano 14 października 200816 l czekolada gorzka wymiata. Wedla i alpen gold sa na wypasie . Prawie nieslodkie, czuc sam smak czekoladowy MNIAM Edytowane 14 października 200816 l przez bajej
Opublikowano 3 listopada 200816 l ...czekolada studencka z rodzynkami, galaretka i cholera wie czym jeszcze, pole powierzchni jak plyta chodnikowa...najlepsza ze Slowacji...mmmmmm ;>
Opublikowano 3 listopada 200816 l Ostatnio jadlem takie kulki, cukierki od Lindta z 3 rodzajami czekolady. W srodku czekoladowe nadzienie, taki mus. Myslalem, ze sie spuszcze. Nigdy mi tak nie smakowala czekolada . Albo torcik kakaowy jaki zacinalem ostatnio... zawieral czerwone buraki (ciekawostka ;] Duni robia ciasta z marchewka, burakami itd. ), ale co z niego uczynila dobra, ekologiczna czekolada to nie miesci sie w pale ;o. Najpierw zjadlem jakies tajskie zarcie, a potem ten torcik i normalnie czulem jak rucham, a siedzialem nieruchomo na krzesle. Milki ssa pale - ta sama klasa co Lipton. Produkt w sumie niezlej jakosci, bardzo do zaakceptowania, ale smakosz musi jednak kosztowac produktow z gornej polki.