Gość kufir Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 (edytowane) Powiem szczerze że zupełnie zapomniałem o kablu RGB bo z tego co widzę na kineskopie i tak jestem zadowolony, ale zrobiłem rozeznanie i dziś zakupuje ten kabel: KLIK Mam nadzieję że bez problemu wyprowadzę dźwięk na wieżę i podepnę DVD nie tracąc wysokich własności kabla RGB. Dzięki Sonotori za dobrą uwagę! Edytowane 22 kwietnia 2009 przez kufir Cytuj
Gość kufir Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Kabelek RGB z dodatkowym wyjściem Stereo dotarł i .... no cóż olbrzymia różnica na kineskopie!!! Poczułem się jakbym w konsoli miał nową kartę graficzną. Ci co się zastanawiają czy warto wydać kilkanaście zł na ten kabel niech nie myślą więcej. Do sklepu bo różnicę wcale nie kosmetyczną widać gołym okiem. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Kabelek RGB z dodatkowym wyjściem Stereo dotarł i .... no cóż olbrzymia różnica na kineskopie!!! Poczułem się jakbym w konsoli miał nową kartę graficzną. Ci co się zastanawiają czy warto wydać kilkanaście zł na ten kabel niech nie myślą więcej. Do sklepu bo różnicę wcale nie kosmetyczną widać gołym okiem. ja już prawie od 2 lat gram na RGB i inaczej nie umiem, jeszcze jak zakupiłem PS3, to RGB jedyny ratunek żeby moc grac w PS2 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 Ma ktoś może dostęp do pełnej recenzji: http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=4102 ? Jeśli tak, to czy mógłby udostępnić ? Cytuj
Gość kufir Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Mam pytanie. Co daje ukończenia gry na 100% ? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Mam pytanie. Co daje ukończenia gry na 100% ? Satysfakcje z tego co pamiętam to nie ma żadnych bonusów. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Brakuje mi w trybie record wyscigów typu Turniej. Szkoda ze one sa tylko w trybie world. Cytuj
Mateusz91 7 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Każdy burnout jest wymagający a 1000000 punktów w dominatorze w ostatnim wyścigu to tylko kwestia 3 okrążeń na pełnym gazie, bez dzwona, pod prąd no i oczywiście z driftem na odcinkach prostych .......................no Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi