QstomPL 83 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 czy stylus w uchu powinien sie trzmac? bo mi wypada jak przechyle, a nie jestem pewien, ale wczesniej chyba sie trzymal :? Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 w czym? Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 w uchu, chodzi w tej dziurce w ds'ie : D Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 nie powinien wypadac, moze masz w stylusie zlamany ten kawalek plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 nie, stylus jest raczej caly Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 26 października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 października 2009 No to jak latwo sie domyslic, to jest podrobka. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 26 października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 października 2009 (edytowane) No to jak latwo sie domyslic, to jest podrobka. Podróbka albo zużyty oryginał - stylus posiada taki miały dzyndzelek w pewnym miejscu, który odpowiedzialny jest za "trzymanie" rysika w otworze. Jeśli non stop wkładasz i wyjmujesz stylus to siłą rzeczy tenże dzyndzelek się ściera, co w konsekwencji objawia się pewnym luzem. Edytowane 26 października 2009 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 26 października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 października 2009 (edytowane) ale w takim razie nie ma co plakac, straszne to nie jest a nowy stylus kosztuje grosze @edit na stylusie mam takie napisy: CHINA 46; USG-004; i NINTENDO, ale nie jestem pewien czy te kolko po O to jest R czy tylko zywkle kolko, bo za male to wsyzstko jest... mozna po tym stweirdzic czy to podroba czy nie? Edytowane 26 października 2009 przez QstomPL Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 października 2009 Starł Ci się. Chcesz kupić ode mnie? Oryginał nieużywany, mogę Ci za dyszkę sprzedać. Ew. skocz do jakiegoś Saturna czy coś takiego, za 3 stylusy 30 zł dasz i już. Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 28 października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 października 2009 moglibyscie dac jakas dobra oferte na allegro z rysikami? Bo ja tak szukam i jest tego strasznie duzo jakies metalowe, plastikowe i jeszcze inne i rozne firym, to nie chce jakiegos szajsu kupic zeby znowu sie stral. Taka przykladowa aukcja http://allegro.pl/item792117868_4_metalowe_rysiki_stylusy_ds_lite_robson.html jest dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 października 2009 Kup od raven'a ? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 października 2009 Chce Ci sprzedać nieużywany oryginał, jak chcesz kupować na allegro to powodzenia w szukaniu czegoś oryginalnego . Mi on nie jest potrzebny, Tobie się zaś przyda. Jak jesteś zainteresowany daj znać na PW . A 10 zł w te czy w te nie robi mi większej różnicy, specjalnie mi nie zależy na sprzedaży. I taka uwaga do wszystkich - nigdy nie kupujcie podrób. Warto czasami się wybrać do jakiegoś Saturna czy MM po rysiki. Drogie, bo drogie, ale idealnie chodzą w "uchu" czyli dziurce na rysik i nie ma mowy o jakimkolwiek rysowaniu ekranu przy małym docisku. Cytuj Odnośnik do komentarza
KiNiO_64 18 Opublikowano 2 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2009 Hi Hi a ja opylam dokładnie te same stylusy co goście w MM czy Empiku tylko że za 60~75% ich ceny... a jak bym wam powiedział ile to tak na prawdę kosztuje to byście mnie oskalpowali XD Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2009 Grosze, produkcja takiej trójki to pewnie nie jest koszt dolara. Niestety możliwość kupna mamy dopiero w takim Saturnie czy MM, nie mam kontaktu z fabryką ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
KiNiO_64 18 Opublikowano 3 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2009 produkcja 300 takich to wydatek 26,47USD co po doliczeniu kosztów pakowania (kartonik jest droższy niż te stylusy), wysyłki i podatku... daje nam w sumie hurtową cenę ok. ~7.20, do tego należy oczywiście doliczyć tak ze 2 marże po drodze i wychodzi ok 19,99~24,99 to jest oczywiście założenie że chcemy pakować w sporo za dużą plastikową zgrzewkę i oczywiście stylusy mają być na poziomie XD jeśli nie to 500szt można mieć za 34,12USD kolor losowy, końcówki zgrzewane czasem ostre, pakowanie w kartonik lub folie (noname)... daje cenę ok 7~12zł na allegro Miłych zakupów Ps chce ktoś kupić 100~500sztuk bez opakowań, doskonałe na prezenty xD (jeśli znacie 500 osób ) Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2009 Mówisz o oryginalnych stylusach? Do Lite'a czy Classica? Cytuj Odnośnik do komentarza
KiNiO_64 18 Opublikowano 5 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2009 Wsio rowno cena produkcji/transportu/marketingu jest ta sama tyle że od posiadaczy nowego TOP Cacka zawsze doi się więcej!!! ciekawe jak będzie się to prezentowało w przypadku DSi LL czy jak to się zwie? w końcu tam stylus będzie zrobiony z prawię 2x tyle materiału! Cytuj Odnośnik do komentarza
nfs 0 Opublikowano 9 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2009 Posiadam DS Lite. Na dzień dzisiejszy, listopad 2009, co najlepiej kupić żeby grac na kopiach zapasowych? Zależy mi jedynie na grach z DS i niczym innym. Powiem tylko ze znajomy polecał mi R4.... czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 9 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2009 R4 to syf nad syfy. Nie kupuj. Albo Acekard 2.1 albo Supercard DSone Cytuj Odnośnik do komentarza
KiNiO_64 18 Opublikowano 9 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2009 Tanio i solidnie DSTT mogę polecić! z nieoficjalnym firmwarem czyni cuda jak na swój koszt można powiedzieć że dzielnie idzie łeb w łeb z Acekardem i innymi droższymi nagrywarkami a ostatnio doszło do ciekawego zdarzenia, a mianowicie DSTT było pierwsze!!! pod względem kompatybilności i szybkości aktualizacji już od jakiegoś czasu (2-3mc) jest najszybciej rozwijane!!! to na DSTT i jego klonach jako pierwszy zaczął działać nowy rpg z Marianem oraz Kingdom Hearts!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 10 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2009 hej, zassałem e-booka w formie TXT. , moonshell obsluguje mi to, lecz nie wyświetla polskich czcionek -> da radę coś z tym zrobić?? No i jeszcze mam ładne w pdf rzeczy, mozna to zamienić na txt. ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 10 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2009 Już kiedyś o to pytałem, ale to było dawno temu i nie mogę znaleźć na forum. Warto kupować tę konsolę, jeśli jestem leworęczny? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 10 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2009 Jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 10 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2009 (edytowane) Zgadnij, użyj resztek błyskotliwości twojego umysłu. Edytowane 10 listopada 2009 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 10 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2009 DS-a warto kupić nawet jak się nie ma rąk. W przypadku kilku gier (Metroid, WEWY) mańkut odczuje, że do sterowania lepiej by się nadał krzyżak, niźli ABXY, kilka innych trzeba za każdym włączeniem "odwracać na lewo" (b. rzadki mankament). Nic strasznego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi