szyper 0 Opublikowano 5 stycznia 2008 Opublikowano 5 stycznia 2008 sa lepsze lowy, nikt nie mysli lowa z podcinka. acha i w t6 dostal bryan bardzo przegietego lowa, feng ma d4, ktory jest lepszym lowem. chetnie w praktyce udowodnie Wam ze sa lepszy lowy. Pozdro, poćwicz. Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 5 stycznia 2008 Opublikowano 5 stycznia 2008 No, ja nie wiem jak low możliwy do zablokowania na reakcje, nie kraszujący, może być najlepszy. Szyper ma rację, poćwiczcie. Ja to na poważnie piszę. Cytuj
Reset 0 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 No kurde nie mogę, no ja wiem ze szybki low z przeagą na trafieniu (ile tam jest? z +7) zgarniający stepa no i ta strata na bloku pfrrr...a ma też niezłe (pipi)niecie Zresztą najlepsze podcięcie też ma ale zaraz ktos wpadnie i napisze że hellsweep jest chu$%$ bo blokowalny na reakcję, wolny i nie crushuje... Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 (edytowane) Popieram Reseta i Di, d/t+4 to jeden z najlepszych low'ów (może i najlepszy), oprócz wymienionych już zalet to jeszcze niewygodnie sie go zbija. Ale i tak najlepszy low to miał Marduk w T5, d+4, d+4, d+4... itd. do usranej śmierci , chciałbym żeby w T6 znów miał zero na trafieniu... no, ale w sumie za przewage to bym sie nie obraził Edytowane 6 stycznia 2008 przez Cambion Cytuj
Di 839 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 Posty przeniesione z tematu o T6. Mówiłem że nie śmiecimy, Panowie :wink: Cytuj
szyper 0 Opublikowano 6 stycznia 2008 Autor Opublikowano 6 stycznia 2008 (edytowane) smiac to sie moge z Ciebie Reset. ogarnij. Edytowane 6 stycznia 2008 przez szyper Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 Zresztą najlepsze podcięcie też ma ale zaraz ktos wpadnie i napisze że hellsweep jest chu$%$ bo blokowalny na reakcję, wolny i nie crushuje.. Nie ma najlepszego podcięcia bo chociażby DJ ma lepsze:P. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Jezeli ktos jest zainteresowany to posiadam wolny slocik Tekkena 5: DR. Zamienie sie na inna pozycje itp ;p Cytuj
DamixLBN 1 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 Szkoda,że już turniejów w DR nie bedzie jak wyjdzie T6 Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 Szkoda,że już turniejów w DR nie bedzie jak wyjdzie T6 Jeszcze przed premierą T6 będzie jeden Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 http://www.youtube.com/watch?v=C7vL6p6ovik&feature=related njoy linki znalezione przez Dumiana . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi