Zajcik 64 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Ja bym proponowal Andrzeja Strejlaua. http://pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Strejlau Cytuj
RoL 578 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 e tam, przeciez to jeszcze mlodzieniaszek jest. nawet nie ma raka Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 ale ma 69 lat a wyglada na 93 Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 (edytowane) Ode mnie Mick Jagger i Woody Allen. Ten pierwszy duuużo ćpał i pił. A ten drugi wygląda, jakby zaraz miał się wywalić. EDIT: jeszcze Leslie Nielsen będzie ładnie wyglądał w tym zestawieniu. No i ma 83 lata. Edytowane 25 września 2009 przez Masorz Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Tylu zaje bistych kandydatów, a kombinujecie jakieś cuda... Dzwonili do mnie: Tadeusz Mazowiecki, Wojciech Jaruzelski, Witold Pyrkosz. Wszyscy wyrazili chęć wzięcia udziału w trzeciej edycji. Tzn. Mazowiecki już ponoć nie zyje,a jego wystepy w tv to animacja komputerowa Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Ode mnie Mick Jagger i Woody Allen. Ten pierwszy duuużo ćpał i pił. A ten drugi wygląda, jakby zaraz miał się wywalić. On tak wygląda od 30 lat. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 (edytowane) Letterman w kazdym programie mowi, ze stary juz jest a ostatnio miał nawet gorączke. Ja bym dał jeszcze Lumeta, ale on to juz raczej taki hardkor anonim jak Irena Kwiatkowska jeszcze by Kmiot nie kojarzył. A no i ciocia Stasia z Klanu. Edytowane 25 września 2009 przez Walter_Cronkite Cytuj
bajej 28 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 (edytowane) Jasne, może jeszcze całkiem anonimowych dziadów wrzucimy. "Propozycje" muszą być względnie znane, aby ich śmierci nie przegapić. Ty tak na serio? Kwiatkowska - słynna kobieta pracująca Szaflarska - rozkmiń w ilu filmach grała i ile nagród zdobyła, nie ma uja żeby nikt nie wspomniał o jej śmierci. Joan Fontaine - może nie jest na czasie i dawno nie grała, ale jest stara i dla Holiłódu to ikona. Ksieżną szwedzką sobie daruje. Dodaję jeszcze Nelsona Mandele - 91lat i jest czarny. Kałasznikow - ten od AK-47 ma 90lat, ale ogolnie sławny nie jest woec jak tam chcecie Edytowane 25 września 2009 przez bajej Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Zrobił najbardziej niezawodny karabin maszynowy w historii, wiec musi być. Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 (edytowane) Chyba was pogrzało, żeby dawać tutaj 90 letniego Rosjanina. Ten człowiek przeżył 70 lat w ZSRR. Chyba nie sądzicie, że coś takiego jak rak jest go w stanie położyć do trumny. To już Obama jest pewniejszy. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e3/Mikhail_Kalashnikov_-_B.jpg/230px-Mikhail_Kalashnikov_-_B.jpg - 90 lat xDDDDDD Edytowane 25 września 2009 przez Osaka Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Ty tak na serio? Kwiatkowska - słynna kobieta pracująca Szaflarska - rozkmiń w ilu filmach grała i ile nagród zdobyła, nie ma uja żeby nikt nie wspomniał o jej śmierci. Joan Fontaine - może nie jest na czasie i dawno nie grała, ale jest stara i dla Holiłódu to ikona. Ksieżną szwedzką sobie daruje. Dodaję jeszcze Nelsona Mandele - 91lat i jest czarny. Kałasznikow - ten od AK-47 ma 90lat, ale ogolnie sławny nie jest woec jak tam chcecie Piękna scenka. Kwiatkowską znam, była w poprzedniej edycji nawet, także nie świruj. Poza tym, nie ineresuje mnie mnie kinematografia przedwojenna. Tak trudno sobie wyobrazić, że ktoś może uznać za zbędną znajomość z Szaflarską, skoro nie jest fanem filmów i starych ludzi? Tak, nie znam Szaflarskiej, Fontaine może i coś z nazwiska mi mówi, ale nic poza tym, więc nie odpier'dalaj maniany, bo za chwilę ktoś zacznie wymieniać stuletnich piłkarzy, ktoś stuletnich muzyków, a ktoś fizyków. Mandela jeszcze by uszedł, ale Kałasznikow już nie pasuje. Chyba nie ogarniasz zabawy, a w zamian próbujesz wyszukać pewniaków. No kurde, połowa osób na tamtej liście była nieznana. No chyba masz pier'dolonego raka. Wrzuć się na listę. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 No to mi wytlumacz tą gre, bo ja to widze tak - typujemy zawodników, obstawiamy, ktoś umiera i ktoś zdobywa punkt. Czy ma znaczenie czy to będzie osoba, która codziennie jest na okładce super expressu czy też stary znany wynalazca? Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Czy ma znaczenie czy to będzie osoba, która codziennie jest na okładce super expressu czy też stary znany wynalazca? Tak. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 (edytowane) i potem jak w tym filmie z brudnym harrym go zabijesz 'pula smierci' to byla Edytowane 26 września 2009 przez Ölschmitz Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 olszesky napisał24 01 2007, 20:26 ogladaliscie 'pula smierci' z brudnym harrym? zeby ino ktos nie wpadl na pomysl, zeby teraz po kolei mordowac tych ludzi bo to bedzie traktowane jako faul ;p Cytuj
Blok 6 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Gdzie Śmierć Gra Czy?! Chcemy chleba i igrzysk! Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 jutro zrobie jakas liste wieksza i sie potem ustali i potem jak w tym filmie z brudnym harrym go zabijesz 'pula smierci' to byla W starych edycjach DG byl przepis, ktory stanowil, iz w razie zabicia osoby z listy dla zdobycia punktow, otrzymuje sie ich -50 czy cos. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 Jakby co, to planuję edycję 3. na 1 listopada, tak że jakiekolwiek propozycje są mile widziane. Mam już sporo kandydatów ze świata filmu, muzyki, polityki, ale jest jeszcze tyle innych sfer życia. Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 Wszystkie moje punkty na MArka Edelmana!!! Czuje ze facet długo nie pociagnie Cytuj
django 549 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 (pipi)a, chyba byla zasada zeby samemu nie ubijać kandydatów? Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 Czemu chcecie czekac z tym az tyle czasu? to jest cos co mozna zrobic w przeciagu paru godzin Cytuj
Gość Haibane Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 ale możliwość śmierci kandydatow podczas czekania na rozpoczęcie gry wprowadza dodatkowy dreszczyk emocji 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi