44bronx 459 Opublikowano 16 stycznia 2008 Opublikowano 16 stycznia 2008 Ostatnio wyczytalem na necie wypowiedz Lil' Wayne'a, w ktorej mowi, ze napisal cos na Detox...Fajnie, ze Dre zaprasza na ten projekt roznych ludzi, ciekawe jakie jeszcze niespodzianki w postaci gosci szykuje w studiu doktorek...I can't wait for that shit!! Cytuj
Gość tk Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 http://www.zshare.net/audio/17139453c9d2f073/ slim thug - bitch i'm back (feat. devin the dude) podobno produced by dr.dre Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 17 stycznia 2009 Autor Opublikowano 17 stycznia 2009 Podobno kawałek z Detoxu, w sumie jakość jest słaba i niewiele słychać ale jeżeli takie bity będą na Detoxie to ja będe zadowolony, Bishop też daje radę. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 17 stycznia 2009 Autor Opublikowano 17 stycznia 2009 (edytowane) Wie może ktoś co to za kawałek??To jest jakiś stary kawałek?Na youtube jedni piszą, że to stary kawałek z jakiegoś mixtapeu, a inni, że to snippet z Detoxu... Edytowane 17 stycznia 2009 przez 44bronx Cytuj
Dante 451 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 (edytowane) You Ain't Fresh http://pl.youtube.com/watch?v=e_VhI0W0Ook&...feature=related to jest dłuższe Jeśli dre kiedykolwiek tą płytkę wyda to się dowiemy bez tracklisty czy czegokolwiek pewnego można tylko gdybać a co drugi kawałek jaki sie pojawia na necie to wyciek z detoxu (to to będzie jakiś album wydany na blu rayu z tysiącem kawałków?) Edytowane 17 stycznia 2009 przez Dante Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 17 stycznia 2009 Autor Opublikowano 17 stycznia 2009 You Ain't Fresh http://pl.youtube.com/watch?v=e_VhI0W0Ook&...feature=related to jest dłuższe nie wiesz może co to zakawałek, ten co wyżej linka wrzuciłem (mad at the aftermath)?? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 HAHAH wyciekło under pressure z detoxu i tyle mogę powiedzieć: GURAL ROBI DREWNO, DOKTOR ROBI TECHNO. crooked I oczywiście zrzucił już freestyle pod ten beznadziejny beat. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 19 czerwca 2010 Autor Opublikowano 19 czerwca 2010 (edytowane) HAHAH wyciekło under pressure z detoxu i tyle mogę powiedzieć: GURAL ROBI DREWNO, DOKTOR ROBI TECHNO. crooked I oczywiście zrzucił już freestyle pod ten beznadziejny beat. Walterku, cóż ja mogę ci powiedzieć...Zgadzam się (pipi)a w stu procentach!Niech lepiej dre nie wydaje tego detoxu, tak będzie jednak lepiej.Na temat nawijki Dre to się nie ma co wypowiadać bo takiej tu nie ma, ale Jay to poleciał strasznie słabo. Dre chyba zainspirował się bitami boskiego romana heheh Edytowane 19 czerwca 2010 przez 44bronx Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 11 grudnia 2010 Opublikowano 11 grudnia 2010 DETOX NADCHODZI SYNU Jaram sie jak rzym, chociaz Akon wku,rwia. ENJOI 2 Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 Mówcie co chcecie, jak na takim poziomie będzie reszta Detoxu, to jaram się jak sam skur,wysyn i łykam pre-ordera jak młody pelikan. 1 Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 13 grudnia 2010 Autor Opublikowano 13 grudnia 2010 Teledysk zrobiony fachowo, no ale jak się ma tyle kasy to można i konkretny klip zrobić, choć z drugiej strony większość drogich kliów w tych czasach to kichy...(pipi)a, gdyby nie ten ejkon... Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 No niestety nejt dogg chyba dalej jest niedysponowany, a szkoda. Doskonale pasowalby jako zamiennik Akona. Chociaz ten drugi juz tak nie wku,rwia po którymśtam przesłuchaniu i mozna sie jarać całościowo Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Mocna rzecz. Tylko na rany chrystusowe - kiedy premiera? ;((( Madafaka ajm dre! Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Wróble ćwierkają o początku 2011 roku, ale znając dre to mozemy jeszcze troche poczekac, co troszke wku,rwia. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Singiel niezły, teledysk zrealizowany zaj.ebiście. Wierzę, że po takim okresie oczekiwania płyta będzie dopracowana w najmniejszym szczególe. Czekam na urywający jądra kawałek z Eminemem. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 17 grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 grudnia 2010 Wróble ćwierkają o początku 2011 roku, ale znając dre to mozemy jeszcze troche poczekac, co troszke wku,rwia. w każdym razie jest i tak nieźle, skoro jest juz singile z klipem.Teraz chocaiż wiadomo, że detox nie był ściemą i wyjdzie, tyle, że nie wiadomo kiedy Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=U3f4iB9Ijpo Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 Kurde, ten kawałek krązył od dłuzszego czasu i miałem nadzieję ze jest prędzej na jakiś nowy projekt Ema, a nie na Detox...przeciez Dre ma tutaj raptem jedną zwrotkę! Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 Czekam na oficjalną wersję, bo tego się nie da słuchać. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 28 stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 stycznia 2011 Kurde, ten kawałek krązył od dłuzszego czasu i miałem nadzieję ze jest prędzej na jakiś nowy projekt Ema, a nie na Detox...przeciez Dre ma tutaj raptem jedną zwrotkę! na dodatek producentem tego tracka jest Alex Da Kid (ten od Airplanes B.O.B), a nie Dre...Czyli mamy już drugi kawałek z Detoxu, który nie jest zrobiony przez Dre ( czy nawet podpisany ''produced by dre''), bo przecież Kush to bit Dj Khalil'a. W sumie zlewam na to, bo oba single są naprawdę mocne i trzymają poziom, ale Dre jako producent powinien wyda raczej płytę producencką, tak jak zawsze to miało miejsce i nawet mimo tego, że pomagali mu różni muzycy studyjni, to jednak miał jakiś większy/mniejszy wkład w bity, a jak narazie 2 single z Detoxu to instrumentale, z którymi tak naprawdę nie ma on nic wspólnego PS. No niby Dre ma tu jedną zwrotkę, ale raczej pewne jest, że napisał ja Em, co daje tu 3 jego zwrotki Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 29 stycznia 2011 Opublikowano 29 stycznia 2011 Jak dla mnie, to zamiast "Dr. Dre - 'Detox'" robi się z tego "Interpretacja Dr. Dre wg. reszty sceny feat. Dr. Dre - 'Detox'". Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 29 stycznia 2011 Opublikowano 29 stycznia 2011 Ja w ogóle jestem od paru lat całkiem poza tematem jeśli chodzi o rap z USA, ale jak całkiem niedawno się podowiadywałem, jaki udział w twórczości "legend" mają ghostwriterzy itd itp, to zwątpiłem. Kush z początku mi nie przypasował, ale potem się zajawiłem, zayebisty bit, specyficzny, Akon rzeczywiście niezbyt pasuje (po chooy w ogóle trzy różne "refreny" ?). Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 stycznia 2011 Opublikowano 29 stycznia 2011 Przeciez to amerykanska scena. Jak dre wydam solo plyte bez fituringow gwiazd na topie, nikt tego nie bedzie chcial brac i kupowac, a o skoku na billboard nie ma wtedy co myslec. Pod wzgledem doboru goscinnych wystepow musi byc dobrze, nawet jakby dre mial miec po 1 zwrocie na kazdym traku to tak musi byc, prawa tamtejszego rynku. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 30 stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 stycznia 2011 Jedno jest pewne - Detox nie zbliży się nawet do poziomu 2001. Będą pewnie kawałki do podjarki, ale klasyka nie będzie. Cytuj
Dante 451 Opublikowano 30 stycznia 2011 Opublikowano 30 stycznia 2011 Ja nie wiem kiedy wy się obudziliście i czy słuchaliście kiedyś albumów Dre ale u niego zawsze jest tak, że na kawałkach są goście a on nie pisze większości swoich tekstów. Płyta jak płyta. Przynajmniej instrumentale powinny być na tyle dobre, że szybko je przejmą bardziej utalentowani raperzy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi