viral 4 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Oto moje gry Xenoblade chronicles pandoras tower tatsunoko vs capcom last story mad world no more heroes metroid 3 boogie battalion wars 2 mario kart wii Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Wii mam od 2008 roku. Gry: - Super Mario Galaxy - Super Mario Galaxy 2 - Okami - Metroid Prime Trilogy - The Legend of Zelda: Skyward Sword - Donkey Kong Country Returns A z WiiWare LostWinds i LostWinds 2 Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Wii (biale) mam od paru dni bundle z Mario Kart Wii (stara wersja Wii) z motion plusem gry: - Mario Kart Wii (digipack z bundla, ale wrzucilem do pudelka zastepczego) - Geometry Wars Galaxies - Red Steel 2 - Super Mario Galaxy do tego oczywiscie wii wheel z bundla, nunchack component w drodze Cytuj
diolek 43 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 (edytowane) Dzisaj kupilem mario kart wii pack za 299 zl w carrefour :-) Narazie mam tylko mario kart. Moj numer to 2692 2044 6621 1524 Dodawac mnie:-) , skad moge dostac jakies numery polakow zeby ich móc dodac? Edytowane 12 kwietnia 2013 przez diolek Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 a niech stracę wii resort pack, wm+ tatsunoko vs capcom jakiś mario - new super mario bros wii chyba papierowy mario muramasa zelda tp wii resort, sport (z bundle) Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 ej a jak se sfleszuje wii to nie bede mogl w necie smigac i w ogole was dodac co nie Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 13 kwietnia 2013 Opublikowano 13 kwietnia 2013 tak, bez problemu Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Opublikowano 16 kwietnia 2013 ok sam se fleszuje wii (NIE SZYKANUJCIE MNIE, JESTEM BIEDNYM BEZROBOTNYM ALKOHOLIKIEM, MAM PARE GIER I BEDE JESZCZE KUPOWAL CO ) no i widzialem w necie ze da sie wlasnie lupac w internetach poki co mam jakiegos nfs i mario galaxy world 2 w oryginale, ale jak ogarne wszystko to zaktualizuje liste i chetnie z wami polupie w cos online! Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Za dużo tego online to nie ma :-) Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Opublikowano 17 kwietnia 2013 pogralbym w cokolwiek, co macie chopaki? jakis monster hunter czy cos moze co tymczasem ide ciac w madworlda :X Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Opublikowano 17 kwietnia 2013 ja mam tylko tatsunoko vs capcom all stars coś tam Cytuj
Labtec 3 654 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 No i na sam koniec ja sie doczekałem pięknego białego Wii (z GC-compatibility ) z Wii Remote+, Nunchuck i Classic Controllera większość co chciałbym ograć to nabyłem już:Super Mario All-Star 25th Anniversary EditionNew Super Mario BrosPandora´s Tower Limited EditionXenoblade ChroniclesThe Last StoryZelda: Twilight PrincessZelda: Skyword Sword Cytuj
viral 4 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 to cos mala lista ja chcialem monster huntera kupic teraz ale bez multi ta gra strasznie traci to sobie daruje Cytuj
Labtec 3 654 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 to cos mala lista ja chcialem monster huntera kupic teraz ale bez multi ta gra strasznie traci to sobie daruje Za duzo konsol, za maly czasu Jeszcze brakuje SMG1&2 a potem napewno cos sie jeszcze znajdzie Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 25 czerwca 2013 Opublikowano 25 czerwca 2013 true, true, ale kto by się nie skusil, jak ceny poszly tak w dol. Swietna jest ta konsola ! Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 26 czerwca 2013 Opublikowano 26 czerwca 2013 (edytowane) dziś kupiłem okazyjnie Wii + cały osprzęt + "pad z gałkami" do wii i pad do GC wraz z memorką i grą zelda WW na gc, pożyczyłem mad world (1 z 3-5 gier które mnie interesują na ten sprzęcik) i zaczynam zabawę lepiej pozniej niz wcale Edytowane 26 czerwca 2013 przez PRQc 2 Cytuj
viral 4 Opublikowano 29 czerwca 2013 Opublikowano 29 czerwca 2013 3-5 skoro lubisz mad world to moze no more heroes 1 i 2 albo muramasa ? Cytuj
Gość Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 (edytowane) 190 PLN. Ta cena. Edytowane 13 października 2013 przez Gość Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 No cena super. Zazdroszczę. Fajne są te "Mario 25th" edycje. Był też specjalny DSi XL. polowałem swego czasu na te cacka, ale bez rezultatu. Albo piekielnie drogie nówki, albo mocno zużyte bez pudła i akcesoriów. No i kupiłem niebieskie Wii z Sonikiem Plusika dam jutro bo wykorzystałem limit. Rozumiem że masz już listę gier obowiązkowych? Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 No i kupiłem niebieskie Wii z Sonikiem pjona, mam taki sam. świetny kolor. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 No cena super. Zazdroszczę. Fajne są te "Mario 25th" edycje. Był też specjalny DSi XL. polowałem swego czasu na te cacka, ale bez rezultatu. Albo piekielnie drogie nówki, albo mocno zużyte bez pudła i akcesoriów. No i kupiłem niebieskie Wii z Sonikiem Plusika dam jutro bo wykorzystałem limit. Rozumiem że masz już listę gier obowiązkowych? No wlasnie wstepna liste sporzadzilem i w temacie "Wii" postawilem nawet kilka pytan napewno platformery 2D i celowniczki, plus kilka exow z innych gatunkow typu Madworld, Inazuma Eleven, Rabbidsy, Red Steel etc. mam w planach. Odpowiedz na pytanka, ktore w tamtym temacie postawile beda mile widziane A plusika Tobie, Aux tez dalem Tak btw tyle slysze jak ja to drogo sprzedam, wiec jak juz ogram co mam w planach, to tak napremiere PS4 zeby dolozyc, za ile na oko na allegro to pojdze? Cytuj
CrossSleet 5 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Siemka, posiadam Wii już od jakiegoś czasu i przeraża mnie cena i dostępność gier na tę konsolę. Nie przerabiałem, ponieważ lubię powiększać kolekcję gier. Narazie zdobyłem: Zelda Twilight Princess Mario Kart Wii Sports+ Sports Resort Monster Hunter 3 Tri Rune Factory Frontier (polecam!) Cytuj
Xord 50 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 Ja jestem posiadaczem Wii od premiery właściwie i uważam ta konsole za dobry zakup. A co do cen gier hm 179 to i tak mnie niż na GCN 239 Oczywiście mogły by taniec ale to PL a wiadomo jak tu z N. Cytuj
Maniaczek 5 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 (edytowane) Cześć. Mieszkam w Czechach i tutaj zaopatruję się w gry. Głównie na Aukro (czeski odpowiednik Allegro). Gry (nawet nówki w folli) są znacznie tańsze niż w Polsce. Dla przykładu za Zelda Skyward Sword + Metroid Prime Trilogy (obie w folii) zapłaciłem łącznie 150zł. Konsolkę kupiłem w tegoroczne wakacje chęcia zagrania w świetne tytuły ekskluzywne. Obecnie posiadam: - Ghost Suad - Dead Space Extraction - Donkey Kong Returns - Madworld - Mario Kart Wii - Metroid Prime Trilogy - Muramasa The Demon Blade - New Super Mario Bros. - Red Steel 2 - Resident Evil Archives - Resident Evil Archives 0 - Resident Evil Umbrella Chronicles - Resident Evil Darkside Chronicles - Resident Evil 4 Wii Edition - Super Mario Galaxy - Super Mario Galaxy 2 - Super Paper Mario - Super Smash Bros. Brawl - Tatsunoko vs. Capcom - The House of the Dead 2&3 - The House of the Dead Overkill - The Legend of Zelda Skyward Sword - The Legend of Zelda Twilight Princess - Wii Sports - Wii Sports Resort Jeszcze zapoluję na Kirby's Epic Yarn i to raczej byłoby wszystko co mnie interesowałoby na ten sprzęt. Pozdrawiam! Edytowane 13 grudnia 2013 przez Maniaczek 1 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 (edytowane) Dla przykładu za Zelda Skyward Sword + Metroid Prime Trilogy (obie w folii) zapłaciłem łącznie 150zł. <oczy jak 5 złotych> A ile tam kosztuje Kirby? Zawsze możemy ubic deal, ojnk. Edytowane 13 grudnia 2013 przez Figaro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi