Skocz do zawartości

Spis Posiadaczy Nintendo Wii

Featured Replies

• Odpowiedzi 92
  • Wyświetleń 78,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• dziś kupiłem okazyjnie Wii + cały osprzęt + "pad z gałkami" do wii i pad do GC wraz z memorką i grą zelda WW na gc, pożyczyłem mad world (1 z 3-5 gier które mnie interesują na ten sprzęcik) i zaczynam

• pjona, mam taki sam. świetny kolor.

• Cześć. Mieszkam w Czechach i tutaj zaopatruję się w gry. Głównie na Aukro (czeski odpowiednik Allegro). Gry (nawet nówki w folli) są znacznie tańsze niż w Polsce. Dla przykładu za Zelda Skyward Sword

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kupiłem sobie Wii żeby w końcu nadrobić trochę zaległości ze starszych konsol N (konkretnie to chodzi mi oczywiscie o NGC i samo Wii bo wcześniejsze mam całkiem dobrze ograne). Mam to niebieskie (używane bez orgynalnego opakowania :( ), które bodajże wyszło jako bundle z Mario & Sonic na jakims Olympic czy coś w tym stylu. Pora dać drugą szansę SMG.

Opublikowano

No to raczej nie pograsz na tym wii w gry z ngc, bo z tego co pamiętam ten model ma wycieta wsteczna kompatybilność.

Opublikowano

No tak, portów nie ma. W sumie nie sprawdzalem tego. Eh, no nic, Nadrobie samo Wii. NGC sobie poczeka (w ostatecznosci ogram na PC).

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wiishop nie działa u mnie w ogóle, nie mogę też dodać żadnych kanałów, wyświetla informację, że usługi te są niedostępne.

Konsola prawidłowo podpięta do sieci i zaktualizowana.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

część kanałów typu pogoda jest już dawno wyłączona

zmień kraj na uk ew. jak masz soft mniejszy niż 4.3 to aktualizuj system (jak konsola przerobiona lub nie masz pewności czy coś było grzebane w niej broń boże nie aktualizuj - gwarantowany brick)

Opublikowano

Ok, kraj mam na Polskę, stąd usługa niedostępna. Soft zaktualizowałem (miałem 3.3E), softmod zrobiłem, gry otrzymane z konsolą są już na dysku, szybkość ładowania na plus. Jeszcze tylko muszę poczytać jak USB loader mieć na wierzchu, bo za dużo klikania na razie, żeby się tam dostać.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Wlasnie podlaczylem swoje Wii do TV. Model ze wsteczna kompatybilnoscia - teraz nic tylko polowac na Metal Gear Solid: The Twin Snakes. Biorac pod uwage ile czeka na mnie gier do nadrobienia to grania ma Wii bede mial jeszcze na pare lat. Obraz na 40 calach przy konsoli podpietej componentem daje rade. Z gier w zestawie (zakupionym na forum) mam narazie Red Steel i Disaster Day of Crisis. Niedlugo zamawiam obie Zeldy - nie moge sie ich doczekac.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja posiadam czarną konsolkę i bardzo mi się podoba, mario chyba jeszcze lepszą platformówką niż rayman :) A czekają zeldy, residenty, monster hunter!

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Wpis

Gram sobie w zelde i jetsem bardzo zadowolony

• 1 rok później...
Opublikowano

Dołączam do zacnego grona. Ta konsola to dziecięca radość i niewinność, czysty fun, gejmingowy absolut.

• 1 miesiąc temu...