Opublikowano 14 grudnia 201311 l przenoszę się do czech w moim przypadku nie kupiłem wii ani wii u właśnie z powodu cen gier
Opublikowano 5 lutego 201411 l Kupiłem sobie Wii żeby w końcu nadrobić trochę zaległości ze starszych konsol N (konkretnie to chodzi mi oczywiscie o NGC i samo Wii bo wcześniejsze mam całkiem dobrze ograne). Mam to niebieskie (używane bez orgynalnego opakowania ), które bodajże wyszło jako bundle z Mario & Sonic na jakims Olympic czy coś w tym stylu. Pora dać drugą szansę SMG.
Opublikowano 5 lutego 201411 l No to raczej nie pograsz na tym wii w gry z ngc, bo z tego co pamiętam ten model ma wycieta wsteczna kompatybilność.
Opublikowano 5 lutego 201411 l No tak, portów nie ma. W sumie nie sprawdzalem tego. Eh, no nic, Nadrobie samo Wii. NGC sobie poczeka (w ostatecznosci ogram na PC).
Opublikowano 5 marca 201411 l Stałem się właścicielem Wii z wsteczną kompatybilnością, akurat jak usługi sieciowe wyłączyli
Opublikowano 5 marca 201411 l Wiishop nie działa u mnie w ogóle, nie mogę też dodać żadnych kanałów, wyświetla informację, że usługi te są niedostępne. Konsola prawidłowo podpięta do sieci i zaktualizowana. Edytowane 5 marca 201411 l przez Andreal
Opublikowano 5 marca 201411 l część kanałów typu pogoda jest już dawno wyłączona zmień kraj na uk ew. jak masz soft mniejszy niż 4.3 to aktualizuj system (jak konsola przerobiona lub nie masz pewności czy coś było grzebane w niej broń boże nie aktualizuj - gwarantowany brick)
Opublikowano 5 marca 201411 l Ok, kraj mam na Polskę, stąd usługa niedostępna. Soft zaktualizowałem (miałem 3.3E), softmod zrobiłem, gry otrzymane z konsolą są już na dysku, szybkość ładowania na plus. Jeszcze tylko muszę poczytać jak USB loader mieć na wierzchu, bo za dużo klikania na razie, żeby się tam dostać.
Opublikowano 4 kwietnia 201411 l Wlasnie podlaczylem swoje Wii do TV. Model ze wsteczna kompatybilnoscia - teraz nic tylko polowac na Metal Gear Solid: The Twin Snakes. Biorac pod uwage ile czeka na mnie gier do nadrobienia to grania ma Wii bede mial jeszcze na pare lat. Obraz na 40 calach przy konsoli podpietej componentem daje rade. Z gier w zestawie (zakupionym na forum) mam narazie Red Steel i Disaster Day of Crisis. Niedlugo zamawiam obie Zeldy - nie moge sie ich doczekac.
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Ja posiadam czarną konsolkę i bardzo mi się podoba, mario chyba jeszcze lepszą platformówką niż rayman A czekają zeldy, residenty, monster hunter!
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Akurat stwierdzam, że Marian to dla masochistów jest, albo byłem zbyt zmęczony w czasie gry...
Opublikowano 8 stycznia 20178 l Dołączam do zacnego grona. Ta konsola to dziecięca radość i niewinność, czysty fun, gejmingowy absolut.
Opublikowano 16 lutego 20178 l Popier... mi się tematy :). Edytowane 16 lutego 20178 l przez zdrowywariat