Opublikowano 23 stycznia 200817 l No i pojawyły się recenzje gry. IGN: 7,8, GameSpot 9, GameTrailers 8,2 a tu wideorecenzja z tego ostatniego: http://www.gametrailers.com/player/29844.html. Trochę rozczarowała mnie ocena IGNu, ale generalnie gra zbiera dobre noty. IMO kolejny must have.
Opublikowano 23 stycznia 200817 l wow. jestem w szoku. gamespot daje 9? fiu fiu - musi byc dobrze http://www.gamespot.com/wii/action/heroes/review.html ciekawi mnie tylko co dadza chlopaki z eurogamera. Edytowane 23 stycznia 200817 l przez jiloo
Opublikowano 31 stycznia 200817 l BTW: Jiloo, a na czym ma polegać cenzura w PALowskim No More Heroes? wersja Jap nie zawiera krwi. zamiast tego z cial przeciwnikow wysypuje sie cos na ksztalt popiolu. nie mam 100% pewnosci, ze tak bedzie, ale ponoc w Europie (PAL wydaje Rising Star Games, NTSC-U Ubi) ma byc wersja identyczna z ta w Japoni, a jak mowi sam Goichi Suda dla serwisu Kotaku: "W Japonskiej wersji nie bedzie za duzo krwi. A pozatym koles uzywa miecza swietlnego wiec wypala rany". niby jest to jakies wyjasnienie, ale jakos amerykanom to nie przeszkadzalo. a wyglada to tak: Japonska wersja walki na miecze Amerykanska walka i duuuuzo wiecej krwi ^_^ byc moze jeszcze okazac sie nieprawda ocenzurowanie gry w Europie, ale biarac pod uwage ze ostrzymala rating 16+ to jest z cenzura. generalnie nie wszystkim musi to przeszkadzac, jednak jako Suda51 freak (mam jego wszystkie tytuly, ktore ukazaly sie po angielsku) wolalbym wersje nieocezurowana. tym bardziej, ze jestem dorosly jedyna nadzieja jeszcze w Australii. wikipedia podaje, ze gra otrzymala tam rating M, ale na stronie DVD Crave jest podany o wiele nizszy G - co raczej nie jest prawda, bo takie RE: Umbrella Chronicles dostalo M15. musze poczekac az gra sie ukaze. dlaczego gry znow nie mogl wydac Capcom? Ci nie robili zadnych problemow z K7. jeszcze jakby amerykanskie wii mozna bylo dostac bez problemu i w normalnej cenie to dla tej gry zainwestowalbym w sprzet. ale chyba pozostanie gopranie teraz w PAL, a kiedys w przyszlosci zakup konsoli razem z gra w wersji NTSC. EDIT ps. eurogamer ocenia na 8/10 Edytowane 31 stycznia 200817 l przez jiloo
Opublikowano 31 stycznia 200817 l W Australii gry sa cenzurowane najbardziej. Tam byly nawet problemy z wydaniem GTA3 (wycieto krew i duza czesc misji).
Opublikowano 31 stycznia 200817 l Autor Nie no, trochę przeginają palanty jedne. Kurcze, szkoda że na Wii nie ma Freeloadera. Osobiście nie będę już tak świrował i kupię PALowską wersję, zobaczymy jak to będzie, trzymam kciuki za normalną krew.
Opublikowano 1 lutego 200817 l Nie no, trochę przeginają palanty jedne. Kurcze, szkoda że na Wii nie ma Freeloadera. Osobiście nie będę już tak świrował i kupię PALowską wersję, zobaczymy jak to będzie, trzymam kciuki za normalną krew. powstanie freeloadera na wii to moje marzenie. wykopalbym chipa i mogl spokojnie odpalac importy. mam nadzieje, ze to tylko kwestia czasu i ze uda sie to zrobic.
Opublikowano 1 lutego 200817 l Przy takiej bazie użytkowników MUSI powstać. A NMH ostro kopie zadek, mam dość filmików, chcę w to zagrać!
Opublikowano 18 lutego 200817 l do premiery niecale dwa tygodnie, a ja dzis dostalem plytke z muza. nie ma to jak zwariowac na punkcie jakiegos tytulu ;p
Opublikowano 18 lutego 200817 l do premiery niecale dwa tygodnie, a ja dzis dostalem plytke z muza.nie ma to jak zwariowac na punkcie jakiegos tytulu ;p Gratulacje. Ciekawe czy OST trzyma poziom świetnego kawałka z trailera
Opublikowano 18 lutego 200817 l Ciekawe czy OST trzyma poziom świetnego kawałka z trailera sporo jest wariacji glownego tematu. moje ulubione po jednym przesluchaniu to jak na razie wersja gitarowa, drum'n'bassowa i odnoszaca sie do ery 8 (16?) bitow. zainteresowanych muzyczka zapraszam do stosownego tematu
Opublikowano 22 lutego 200817 l slyszal ktos o naglej zmianie daty premiery? wchodze na gameplay, gdzie skladalem preordera, a tam widnieje data 14 marca? what the fuck? http://shop.gameplay.co.uk/webstore/produc...ductcode=NW0155 w innym sklepie brytyjskim tez taka data
Opublikowano 23 lutego 200817 l Europejski wydawca Rising Star Games niestety przesunął premierę. Czekamy... A Japończe i Hamerykany już od dawna grają
Opublikowano 24 lutego 200817 l Europejski wydawca Rising Star Games niestety przesunął premierę. Czekamy...A Japończe i Hamerykany już od dawna grają to ze przesuneli to juz zauwaylem. tylko zrobili to tak po cichu, ze gdybym nie wszedl na strone skleplu w ktorym preordera zlozylem, to nic bym nie wiedzial.
Opublikowano 1 sierpnia 200816 l Autor Zamówiłem niedawno 2 gry: Zeldę i NMH. Postanowiłem najpierw pograć w No More Heroes a przechodzenie MP3 na Hypermode zostawiam na później. No i nie żałuję wyboru - gra jest faaajna! ;D Humor mnie rozpier,dala, fabuła i bohaterowie kozaccy! Aktualnie jestem nr 8 i zaraz znowu odpalam Wii. I w ogóle to mi nie przeszkadza szara "krew", więc olać te cięcia. A Zeldę zobaczę za pare tygodni, narazie leży jako dziewica na półce.
Opublikowano 5 sierpnia 200816 l Mimo wszystko duzo tracisz nie grajac w wersje z krwia ... ja juz 3 raz gre przechodze ale puki co 3 raz odstawilem na pozniej bo obecnie przechodze shenmue 2.
Opublikowano 20 sierpnia 200816 l Gdzie tam dużo tracisz Ja mam krwawą wersję, i ta krew często zasłania połowę ekranu
Opublikowano 23 sierpnia 200816 l Autor Tylko kolorem się różni. I rozumiem - gdyby była zielona, ale... jest szara i całkiem sensownie to wyjaśnili. xD Nie przeszkadza mi to. Edit Mam pytanie: czy w New Game + wszystkie zdobyte złote medale w pracach dorywczych i misjach związanych z zabijaniem przechodzą, czy trzeba je od nowa zdobywać? Edytowane 24 sierpnia 200816 l przez HunterX
Opublikowano 25 września 200816 l Otóż nie różni się tylko kolorem. W wersji USA można uciąć głowę bądź przeciąć wroga na pół itp. a w wersji PAL wszystko od razu zamienia się w piach (nie przypominający krwi). Poza tym nawet cutscenki są ocenzurowane - walka z pierwszym bossem, wygrywasz przychodzi Sylvia i fotografuje - ??? - kupkę piachu.
Opublikowano 26 września 200816 l Autor No to ch... im w d... za takie numery. Ale.. jakoś mi to nie przeszkadza specjalnie. Mówi się trudno i gra się dalej.
Opublikowano 1 października 200816 l woooołam o pomoooc mam NMH wersję NTSC z KRWIĄ, grałem nieco u kuzyna i jest wypasionaaaa, aleee zainstalowałem sobie necik i konsola nie chce mi przyjąć freeloadera:( jakiś error wyskakuje, czy uaktualizowany soft już nie łyknie freeloadera??? mam jeszcze jaką kolwiek szansę włączyć tą gierkę (NTSC) czy nie POMOCYYYYYY ja chcę ucinać głowy.........
Opublikowano 1 października 200816 l Bez stresu. Mam najnowszy soft 3.3e i śmigam jak zły w NTSC. Musisz tylko zainstalować HOMEBREW Channel i w nim Gecko FreeLoader/lub inny FreeLoader bo jest ich kilka zdaje się (5min roboty - bez żadnych czipów i innych komplikacji).
Opublikowano 2 października 200816 l wieeeelkie dzięki:), zaraz zakupuję WiiPOints i się za to zabieram, ukłony ahaa, tak wogóle to jest to sprawa bezpieczna??nic mi się z konsolką nie stanie??bo mam nieprzerobioną pozdro
Opublikowano 3 października 200816 l No mi się nic nie stało a też mam nie przerobioną. Trzeba uważać tylko na gry z importu aby nie pozwolić im UPDATE konsoli zrobić (one się zawsze pytają) bo można wtedy bricka złapać, ale to chyba wszystko. Nigdzie w sieci nie widziałem żeby się komuś coś stało od tego. EDIT. Aha, musisz posiadać ZELDĘ! żeby to zrobić. Edytowane 3 października 200816 l przez narkoman
Opublikowano 5 października 200816 l jasne że mam Zeldę, kto z Wii mógłby jej nie mieć , dzięki za info, a tak jeszcze dla wyjaśnienia jeszcze to ten brick to co jest?? konsola zamula czy co?