Nitrom 38 Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 zdecydowanie Klonoa:) ..no ale siostra juz starsza wiec juz pewnie rzucila konsole Cytuj
Tom19 0 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 Ja zdecydowanie proponuje takie tytuły...bo mam je a moja siorka -15lat zagrywała w nie od czasu do czasu -Dogs Life ...świetna rozrywka dla malucha,pieskie życie -Simsy ....wiadomo -Harvest Moon A wonderfull Life ...chociaż może za nudne -Jak & Daxter...aby pozwiedzać wyspe -Thrillvile ....zabawa w wesołym miasteczku Cytuj
Suavek 4 687 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 -Harvest Moon A wonderfull LifeNiiiiiieeeee... Na PS2 trzymajcie się od tego z daleka - gra działa dwa razy wolniej niż w oryginale na NGC. Już lepiej kupić siostrze GameCube'a niż aby miała przechodzić przez te męczarnie związane z potwornym frameratem na PS2. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 xD to żeście sobie odkopali temat. :] W ogóle trochę chore dobierać komuś gierki nie znając jego charakteru. Bo ja bym np. się wkur.iła jakbym dostała od kogoś Simsy albo Laleczkę do ubierania x-lat temu. xD Ale żeby nie schodzić z tematu, może komuś się ten temat jeszcze przyda [; : Tekken tag tournament. \o/ ; Rayman 2 ; Kingdom hearts i wiele innych. :] Cytuj
wisza 5 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 Ja w wieku 12 lat gralem w CRASH'a, od 1 przez CTR i Crash Bash po Crash 3 Warped!, co prawda pikseloza wali po oczach lecz twojej siostrze nie powinno przeszkadzac Cytuj
Paweł_PS 0 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Może Singstar lub The Sims 2? Może spytaj się jej, czy ma jakąś upragnioną grę. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 ja. men. zobacz sobie date powstania tematu i zerknij na date dzisiejszą. xD Cytuj
Suavek 4 687 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Przecież nigdzie nie jest powiedziane, że temat musi być ciągle przeznaczony dla tej jednej konkretnej siostry ;>. Zawsze można zrobić listę gier przystępnych dla młodszych dziewczyn. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 ale on raczej skierował się do autora tematu, który pewnie dawno ma go w du.pie. bo siostra teraz chodzi po dyskotekach jak Maximus i woli bawić się facetami niż konsolą xD Cytuj
Sonotori 0 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Zawsze można zrobić listę gier przystępnych dla młodszych dziewczyn. Najlepiej sporządzoną przez pryszczatych nastolatków i przeróżne ciotki... Co to w ogóle za kategoria graczy - "młodsze dziewczyny"? W wieku lat 12 człowiek z reguły jest już gramotny i chyba zdążył, za przeproszeniem, liznąć nieco języka angielskiego. Ważniejszym niż wiek kryterium oceny przystępności gry dla danego gracza wydaje mi się znajomość języka. Jeśli dana osoba rozumie po angielsku, zaproponowałbym np. Ōkami, tudzież Odin Sphere. Raczej Ōkami, bo łatwe (co w tym wypadku wcale nie znaczy "banalne"). Jeśli po angielsku nie rozumie, to np. Jak & Daxter - dość trudne, owszem, ale nie wymaga doktoratu, jeno cierpliwości/zręczności (tę drugą można wykształcić dysponując tą pierwszą). Czasu na granie i w ogóle czasu tak ohydnie zwani nasi milusińscy mają przeważnie więcej, niż dorośli. Trudne gry to były kiedyś (choćby na Atari) i grały w nie także dzieci. Nie przemawia do mnie idea sporządzenia listy gier uważanych przez knury ohydne za stosowne dla różowych warchlaczków. Cytuj
Paweł_PS 0 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Suavek ma rację, może ktoś będzie chciał kupić grę dla młodszej dziewczynki i nie będzie musiał robić nowego tematu Cytuj
Calindor 0 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Kup jej Mario Brossa na PS2 podobno wyszła nowa część, podbuduje logiczne myślenie W dawnych latach ta gra to był przebój lat , a teraz niech sobie to kupi. W wieku 12 lat (brakuje jej 1 lat) staje się nastolatką. To już nie jest taka młoda co innego jakby miała 5 czy 8 lat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi