Saunter 3 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 Potwierdzam, CoD4 ponad wszystko. Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 Assassin's Creed wziąłem ;] Cytuj
sinner 0 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 CoD4 jest dobry, ale nie zapominajmy że to mutliplatforma, osobiście po zakupie wersji na PC, konsolową wersję odłożyłem na półkę. A AC to nie zły wybór, w końcu gra zasługuje na dobre słowa. Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 CoD4 jest dobry, ale nie zapominajmy że to mutliplatforma, osobiście po zakupie wersji na PC, konsolową wersję odłożyłem na półkę. A AC to nie zły wybór, w końcu gra zasługuje na dobre słowa. Assassin tez jest multiplatformowy (na PC tez niedlugo wyjdzie), i co z tego? Cytuj
kulizacja 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Assassin's Creed wziąłem ;] To po cholere pytasz skoro wszyscy ci doradzają COD4 a ty i tak po swojemu zrobiłeś ? Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 (edytowane) Assassin's Creed wziąłem ;] To po cholere pytasz skoro wszyscy ci doradzają COD4 a ty i tak po swojemu zrobiłeś ? Wielu ludzi tak robi. Wyslu(pipi)a opinii innych, a i tak sie nimi nie kieruja przy wyborze. Chyba, ze zrobi jak mowilem - przejdzie Assassina, sprzeda i kupi pozniej CoDa. Dobra, to teraz ja - Moge kupic teraz Crackdowna lub troche dozbierac do PGR4. Co lepsze? Czy moze sa jakies inne gry w tej cenie(tej crackdowna i tej pgr)? Edytowane 29 stycznia 2008 przez w07t3k Cytuj
jakub93 21 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Zachciało mi się sportówki. Fifa 08 albo Skate. Co lepiej wybrać? Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 (edytowane) Skate jest genialny ale nie każdemu może się spodobać. Bierz Fife. Edytowane 29 stycznia 2008 przez Czappi Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Tak samo moze byc z fifa. Ja bym bral skate'a, ktorego skonczylem z dwa miesiace temu i w ktorego gram do dzisiaj. Ale jesli wybierzesz fife to tez powinienes byc zadowolony. Cytuj
jakub93 21 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Ok, rozumiem. Biorę Skate'a. Zawsze coś świeżego . Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 Ok, rozumiem. Biorę Skate'a. Zawsze coś świeżego . Zapewniam, że fifa to nie żaden staroć . Najlepsza i najbardziej rozwinięta Fifa. Wygrała w tym roku z PESem (tragicznym w najnowszej odsłonie). W Skate'a nie grałem ale w fife gram od listopada i ani myśli mi się znudzić . Ja bym brał fife . Cytuj
miki77 16 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 (edytowane) Dobra, to teraz ja - Moge kupic teraz Crackdowna lub troche dozbierac do PGR4. Co lepsze? Czy moze sa jakies inne gry w tej cenie(tej crackdowna i tej pgr)? Zależy co lubisz. Ja nie jestem ogromnym fanem samochodówek, więc wybrałbym całkiem dobrego Crackdowna. Edytowane 31 stycznia 2008 przez miki77 Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 Dobra, to teraz ja - Moge kupic teraz Crackdowna lub troche dozbierac do PGR4. Co lepsze? Czy moze sa jakies inne gry w tej cenie(tej crackdowna i tej pgr)? Jeśli w Assassinie narzekałeś na schematyczność to Crackdown może Ci nie podejść z tego samego powodu. Sama "kampania" leci w kółko tak samo - info o badguyu, szturm na siedzibę i zdjęcie bossa. Dla mnie zabawa była przednia, szczególnie w kooperacji bo trzodę idzie robić konkretną, a i achievementy są naprawdę fajne. Mówiąc krótko - proste zasady, moc boga, fajowy kreskówkowy design i od cholery głupot do zbierania to góra radochy. Co do PGR4 to nie wiem, nie moja broszka, ale ja już bym wolał dozbierać trochę więcej i wyłapać nowego Burnouta. Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 Dobra, to teraz ja - Moge kupic teraz Crackdowna lub troche dozbierac do PGR4. Co lepsze? Czy moze sa jakies inne gry w tej cenie(tej crackdowna i tej pgr)? Jeśli w Assassinie narzekałeś na schematyczność to Crackdown może Ci nie podejść z tego samego powodu. Sama "kampania" leci w kółko tak samo - info o badguyu, szturm na siedzibę i zdjęcie bossa. Dla mnie zabawa była przednia, szczególnie w kooperacji bo trzodę idzie robić konkretną, a i achievementy są naprawdę fajne. Mówiąc krótko - proste zasady, moc boga, fajowy kreskówkowy design i od cholery głupot do zbierania to góra radochy. Co do PGR4 to nie wiem, nie moja broszka, ale ja już bym wolał dozbierać trochę więcej i wyłapać nowego Burnouta. Rozumiem, ze co-opa mozna grac rowniez na splicie? Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 Hmm... Głowy nie daje, ale tylko online chyba. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 Jak sądzicie, opłaca się kupić nowego Perfect Dark Zero za 50 zł? Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 Dobra, to teraz ja - Moge kupic teraz Crackdowna lub troche dozbierac do PGR4. Co lepsze? Czy moze sa jakies inne gry w tej cenie(tej crackdowna i tej pgr)? Jeśli w Assassinie narzekałeś na schematyczność to Crackdown może Ci nie podejść z tego samego powodu. Sama "kampania" leci w kółko tak samo - info o badguyu, szturm na siedzibę i zdjęcie bossa. Dla mnie zabawa była przednia, szczególnie w kooperacji bo trzodę idzie robić konkretną, a i achievementy są naprawdę fajne. Mówiąc krótko - proste zasady, moc boga, fajowy kreskówkowy design i od cholery głupot do zbierania to góra radochy. Co do PGR4 to nie wiem, nie moja broszka, ale ja już bym wolał dozbierać trochę więcej i wyłapać nowego Burnouta. Dla mnie Assassin to chyba najnudniejsza gra na x360, kiedy Crackdown jest jedną z moich ulubionych gier. Crack jest zupełnie inny niż AC i GTA. Jak sądzicie, opłaca się kupić nowego Perfect Dark Zero za 50 zł? Lepiej kupić REZa HD. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 Jak sądzicie, opłaca się kupić nowego Perfect Dark Zero za 50 zł? nie, gdyby płacili 50pln to można by się zastanowić Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 Jak sądzicie, opłaca się kupić nowego Perfect Dark Zero za 50 zł? nie, gdyby płacili 50pln to można by się zastanowić oplaca sie kupic nowego PDZ za 50zl, ludzie dalej w to graja na live Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 Duzo ludzi gra w multi w : Orange Box, PGR4, SKATE? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 Odpowiem na temat skate, bo gralem niedawno - jesli bierzesz quick match ,to nie ma szans ,zebys nie mial z kims grac, chyba ze wybierzesz jakies durne tryby, ale wiekszosc normalnych i ciekawych zawsze w kolko obstawiona przez ludzi. Cytuj
Gość Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 PGR4 wieczorami także można pograć z wieloma osobami. W skate jest ich za dużo Mam dylemat. Zdobyłem troche gotówki i zastanawiam się nad dwoma tytułami: AC i Burnout Paradise. Co lepiej kupić ? Czy Burnout Paradise ma taki klimat jak PGR4 ? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Jezeli AC to Assassins Creed, to lykaj lepiej AC... jezeli Ace Combat, to lepiej Burnouta... IMO Cytuj
Gość Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Chodzi o Assassins Creed. Dlaczego właśnie tą gre ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi