Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CoD4 jest dobry, ale nie zapominajmy że to mutliplatforma, osobiście po zakupie wersji na PC, konsolową wersję odłożyłem na półkę.

A AC to nie zły wybór, w końcu gra zasługuje na dobre słowa.

Opublikowano
CoD4 jest dobry, ale nie zapominajmy że to mutliplatforma, osobiście po zakupie wersji na PC, konsolową wersję odłożyłem na półkę.

A AC to nie zły wybór, w końcu gra zasługuje na dobre słowa.

Assassin tez jest multiplatformowy (na PC tez niedlugo wyjdzie), i co z tego?

Opublikowano (edytowane)
Assassin's Creed wziąłem ;]

To po cholere pytasz skoro wszyscy ci doradzają COD4 a ty i tak po swojemu zrobiłeś ?

Wielu ludzi tak robi. Wyslu(pipi)a opinii innych, a i tak sie nimi nie kieruja przy wyborze.

Chyba, ze zrobi jak mowilem - przejdzie Assassina, sprzeda i kupi pozniej CoDa.

Dobra, to teraz ja - Moge kupic teraz Crackdowna lub troche dozbierac do PGR4. Co lepsze? Czy moze sa jakies inne gry w tej cenie(tej crackdowna i tej pgr)?

Edytowane przez w07t3k
Opublikowano

Tak samo moze byc z fifa. Ja bym bral skate'a, ktorego skonczylem z dwa miesiace temu i w ktorego gram do dzisiaj. Ale jesli wybierzesz fife to tez powinienes byc zadowolony.

Opublikowano
Ok, rozumiem. Biorę Skate'a. Zawsze coś świeżego ;) .

Zapewniam, że fifa to nie żaden staroć ;). Najlepsza i najbardziej rozwinięta Fifa. Wygrała w tym roku z PESem (tragicznym w najnowszej odsłonie). W Skate'a nie grałem ale w fife gram od listopada i ani myśli mi się znudzić :P. Ja bym brał fife :P.

Opublikowano (edytowane)
Dobra, to teraz ja - Moge kupic teraz Crackdowna lub troche dozbierac do PGR4. Co lepsze? Czy moze sa jakies inne gry w tej cenie(tej crackdowna i tej pgr)?

Zależy co lubisz. Ja nie jestem ogromnym fanem samochodówek, więc wybrałbym całkiem dobrego Crackdowna.

Edytowane przez miki77
Gość maciek88
Opublikowano

Jeśli w Assassinie narzekałeś na schematyczność to Crackdown może Ci nie podejść z tego samego powodu. Sama "kampania" leci w kółko tak samo - info o badguyu, szturm na siedzibę i zdjęcie bossa. Dla mnie zabawa była przednia, szczególnie w kooperacji bo trzodę idzie robić konkretną, a i achievementy są naprawdę fajne. Mówiąc krótko - proste zasady, moc boga, fajowy kreskówkowy design i od cholery głupot do zbierania to góra radochy.

Co do PGR4 to nie wiem, nie moja broszka, ale ja już bym wolał dozbierać trochę więcej i wyłapać nowego Burnouta.

Opublikowano

Jeśli w Assassinie narzekałeś na schematyczność to Crackdown może Ci nie podejść z tego samego powodu. Sama "kampania" leci w kółko tak samo - info o badguyu, szturm na siedzibę i zdjęcie bossa. Dla mnie zabawa była przednia, szczególnie w kooperacji bo trzodę idzie robić konkretną, a i achievementy są naprawdę fajne. Mówiąc krótko - proste zasady, moc boga, fajowy kreskówkowy design i od cholery głupot do zbierania to góra radochy.

Co do PGR4 to nie wiem, nie moja broszka, ale ja już bym wolał dozbierać trochę więcej i wyłapać nowego Burnouta.

Rozumiem, ze co-opa mozna grac rowniez na splicie?

Opublikowano

Dla mnie Assassin to chyba najnudniejsza gra na x360, kiedy Crackdown jest jedną z moich ulubionych gier. Crack jest zupełnie inny niż AC i GTA.

Jak sądzicie, opłaca się kupić nowego Perfect Dark Zero za 50 zł?

Lepiej kupić REZa HD.

Opublikowano

Odpowiem na temat skate, bo gralem niedawno - jesli bierzesz quick match ,to nie ma szans ,zebys nie mial z kims grac, chyba ze wybierzesz jakies durne tryby, ale wiekszosc normalnych i ciekawych zawsze w kolko obstawiona przez ludzi.

Opublikowano

PGR4 wieczorami także można pograć z wieloma osobami. W skate jest ich za dużo :D

Mam dylemat. Zdobyłem troche gotówki i zastanawiam się nad dwoma tytułami: AC i Burnout Paradise. Co lepiej kupić ? Czy Burnout Paradise ma taki klimat jak PGR4 ?