sznurek 10 Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 No waśnie mam dylemat bo tematy Star Treka nie zabardoz mnie pociagay, zresztą nie miałem z nimi też zbyt dużej styczności. Star Wars podobnie, nawet niechciałem oglądać, aż do czasu gdy kiedyś upalony z braku laku zaczełem oglądać na polsacie i się nawet wkręciłem. No i Lego SW też niczego sobie Póki co to wezmę tego Saint Row po wypłacie, a tymczasem trafiłem na The Simpsons za 70zł. Z tego co słyszałem to gra nie za długa, ale przyjemna. Potem Mass Efect, albo ewentualnie siez kimś za coś wymienię, bo już mam zachomikowanych pare gierek, ale to na w pchlim... Cytuj
Kame 20 Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 Airborne i Darkness, czy Call of duty 4, a może lepiej Stranglehold zamiast airborne'a? Cytuj
sinner 0 Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 Call of Duty, pozostałe gry na później. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 CoD4 jesli trafi w gusta, starczy Ci na dluuuuuuuuuugie miesiace. Cytuj
parix 0 Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 W przyszłym miesiącu będę się zastanawiał może nad kolejną grą. W tej chwili są 3 gry które do mnie najbardziej przemawiają, Ace Combat 6, Lost Planet i CoD4, możecie podpowiedzieć co na początek ? Prawdopodobnie do wakacji kupie je wszystkie 3, ale może coś powiedzie dokładniejszego na temat tych gier ;] Pozdrawiam Cytuj
Texz 670 Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 W przyszłym miesiącu będę się zastanawiał może nad kolejną grą.W tej chwili są 3 gry które do mnie najbardziej przemawiają, Ace Combat 6, Lost Planet i CoD4, możecie podpowiedzieć co na początek ? Prawdopodobnie do wakacji kupie je wszystkie 3, ale może coś powiedzie dokładniejszego na temat tych gier ;] Pozdrawiam Patrz poprzednie odpowiedzi. COD4 i długo, długo nie będziesz myślał o zakupie nowych szpil! Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 Airborne i Darkness, czy Call of duty 4, a może lepiej Stranglehold zamiast airborne'a? Jak nastawiasz się tylko na offline to polecam darkness, choć słyszałem że cod4 podobno wymiata. Cytuj
kulizacja 0 Opublikowano 7 lutego 2008 Opublikowano 7 lutego 2008 Patrz poprzednie odpowiedzi. COD4 i długo, długo nie będziesz myślał o zakupie nowych szpil! Dokładnie. Bierz COD4 Cytuj
Grrubas 0 Opublikowano 7 lutego 2008 Opublikowano 7 lutego 2008 Witam ja również zastanawiam się nad zakupem kolejnej gry, bo PGR4 już nie wystarcza, chciałbym coś co starczy na sporo zabawy w single jak i będzie miało ciekawy multi. Wyścigów narazie nie chce )te mi narazie starcza). Chetnie bym łyknął jakąś strzelankę, ale obawiam się że sterowanie na padzie mnie zabije. Do tej pory grałem w FPS-y tylko na myszce i klawiaturze Myślałem również o Assassin's Creed oraz Mass Effect (chociaż krążą opinie że AC strasznie szybko się nudzi). Jaby nie bło mam ok 160 zl i za to mozna juz kupic nowośc na allegro wiec prosze o poradę Cytuj
spider242526 0 Opublikowano 7 lutego 2008 Opublikowano 7 lutego 2008 (edytowane) Witam ja również zastanawiam się nad zakupem kolejnej gry, bo PGR4 już nie wystarcza, chciałbym coś co starczy na sporo zabawy w single jak i będzie miało ciekawy multi. Wyścigów narazie nie chce )te mi narazie starcza). Chetnie bym łyknął jakąś strzelankę, ale obawiam się że sterowanie na padzie mnie zabije. Do tej pory grałem w FPS-y tylko na myszce i klawiaturze Myślałem również o Assassin's Creed oraz Mass Effect (chociaż krążą opinie że AC strasznie szybko się nudzi).Jaby nie bło mam ok 160 zl i za to mozna juz kupic nowośc na allegro wiec prosze o poradę Jeśli lubisz action-rpg w świetnej oprawie i z elementami przygodowymi to bierz Mass Effect! Ta gra jest wyjątkowa! Edytowane 7 lutego 2008 przez spider242526 Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 (edytowane) Moze ktoś coś powiedzieć o gierce Reservoir Dogs? Wczoraj widziałem ten film i tak siezastanawiałem czy warta grzechu. EDIT: Zamowiłem gierkę tanio na peceta, bo póki co nie widzi mi się wydawać specjalnie dla niej kasy na twardy dysk. Edytowane 9 lutego 2008 przez sznurek Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 9 lutego 2008 Opublikowano 9 lutego 2008 AC vs. PGR4 vs. GoW vs. nie wiem co. Do wydania ok. 140zł doradźcie coś . Cytuj
kulizacja 0 Opublikowano 9 lutego 2008 Opublikowano 9 lutego 2008 AC vs. PGR4 vs. GoW vs. nie wiem co. Do wydania ok. 140zł doradźcie coś . Bezwzględnie bierz Gears of War . Każdy posiadacz X-a musi w to zagrać . Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 10 lutego 2008 Opublikowano 10 lutego 2008 W AC nie grałem, ale teraz bym wybrał AC - Gow jakoś mnie az tak nie zniszczył. Może jak bym grał na multi to bym miał inne zdanie. W każdym razie gierka warta zobaczenia. Mam pgr3 i ot zwykłe wyścigi z dobrą grafą. Denerwują mnie tma durne zapychacze konkurencje - jazda między słupkami. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 10 lutego 2008 Opublikowano 10 lutego 2008 (edytowane) Też mam właśnie PGR3 i leży i się kurzy- jednym słowem mi się znudziło. Po demie PGR4 stwierdziłem, że może być fajne, bo wydaje się lepsze niż trójka, ale do końca nie jestem pewien. GoW- no właśnie wszyscy mówią, że jest zaje!isty, chociaż mnie za bardzo nie przekonuje, bo na multi nie gram zbyt często. A AC wiadomo- coś zupełnie nowego, ale z drugiej strony słyszałem, że monotonne. Może coś innego jeszcze zaproponujecie? Na jaką grę wydalibyście te 140zł (niekoniecznie sugerując się moimi propozycjami)? Dobra, zdecydowałem się na AC. Zobaczymy co to za crap . Edytowane 10 lutego 2008 przez qb3k Cytuj
Czoperrr 5 128 Opublikowano 10 lutego 2008 Opublikowano 10 lutego 2008 Devil May Cry 4. GH3 dużo droższe i szybko może się znudzić. Cytuj
Jakuza 116 Opublikowano 10 lutego 2008 Opublikowano 10 lutego 2008 Krótka piłka : Mass Effect czy Burnout:Paradise ?? Cytuj
kulizacja 0 Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 Też mam właśnie PGR3 i leży i się kurzy- jednym słowem mi się znudziło. Po demie PGR4 stwierdziłem, że może być fajne, bo wydaje się lepsze niż trójka, ale do końca nie jestem pewien. GoW- no właśnie wszyscy mówią, że jest zaje!isty, chociaż mnie za bardzo nie przekonuje, bo na multi nie gram zbyt często. A AC wiadomo- coś zupełnie nowego, ale z drugiej strony słyszałem, że monotonne. Może coś innego jeszcze zaproponujecie? Na jaką grę wydalibyście te 140zł (niekoniecznie sugerując się moimi propozycjami)? Dobra, zdecydowałem się na AC. Zobaczymy co to za crap . Mass Effect Krótka piłka : Mass Effect czy Burnout:Paradise ?? Mass Effect Cytuj
Tytek 0 Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 jakas fajna gierka do 100zl? mysle nad Fight Night 3,ale co zamiast tego? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 Nie, na X'a w ogóle nie ma fajnych gierek... Stary, odpal Alledrogo i poszukaj. Ostatnio np. nowe Halo 3 chodzi po niecałą stówkę. Polecam ! Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 Z tańszych to polecam Dead Risnig. Doskonały stosunek ceny do jakości i długości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi